inzerce, prodej, prodám, bazar

Chlapecký komplet vesta, kalhoty, košile, motýlek -vel. 98

Kategorie: Komplety

Prodám chlapecký společenský komplet ve velikosti 98 (2-3roky) - kalhoty, vestička. Kalhoty jsou v zadní části na gumu. Košile s moderním potiskem vel. 104 (3-4roky).Košili je možno používat s ohrnutými rukávky od 2 let-4let. Prodávám POUZE CELÝ KOMPLET (kalhoty, košile, vesta) CENA 550 Kč. Top stav!!! Mohu přidat i malého tmavě modrého saténového motýlka, na fotu je vyfocený fialový-ten není předmětem prodeje (cena i s motýlkem 600,-Kč). Poštovné dle tarifu ČP.
Chlapecký komplet vesta, kalhoty, košile, motýlek -vel. 98
Podobné inzeráty
Spolecenske obleceni + svetr 92 a boty vel. 24
Komplet obsahuje svetrik na rozepinani + stretchove spolecenske cerne kalhoty (samostatne cena 100,-) a spolecenske lakyrky s mekkou podrazkou vel. 24 + motylek na cvocek (nastavitelna sirka motylku; cena samostatne 190,-). Vse ve vybornem stavu. Vse znacka H&M. Cena za komplet (motylek, kalhoty, svetr, botky) 250,- Na dalsi fotce modry bavlneny svetr, ve velmi dobrem stavu, vel. 92. Cena 50,- Nebo vse (2x svetr, kalhoty, botky a motylek) za 280,- .
Komplet chlapecký (krať.+koš.), zn.CK, vel.5 -NOVÉ
Komplet chlapecký letní (kraťásky + košile s kr.rukávem), značky Calvin Klein, vel.5. Barva kraťásky lehce šedé, košile černá Zcela nové - nevyužili jsme! Cena 500 Kč + doprava (původní cena kompletu 1200 Kč) Zásilkovna nebo ČP, po dohodě možné předání také na trase Břeclav-Brno.
Set dospělý & dítě šle a motýlek
Krásný nový set pro otce & syna nebo jiné rodinné příslušníky zdobený tečkami vyšívanými stříbrnou nití vhodný nejen na svatbu, ale i pro jiné příležitosti jako např. rodinné nebo vánoční focení ROZMĚRY: Dospělý : kšandy 62-99cm, motýlek 27-44cm Dítě: kšandy 45-67cm. , motýlek 27-46cm Ve více barvách osobní předání Milovice nebo zásilkovna
Krásná lněná souprava, M&S, vel. 98
Prodám krásnou lněnou třídílnou soupravu, zn. M&S, vel. 98. Syn měl jednou na svatbě, jako nová. Vesta a kalhoty jsou béžové, košile bílá. Košile: 52% len, 48%bavlna, zapínání na pět knoflíků, rukávy lze nosit jako dlouhé, nebo zkrátit přes knoflíček (viz foto). Délka košile 38 cm, délka rukávu 33 cm (při plné délce), 16 cm (při zkrácené). Vesta: zapínání na dva knoflíky (další dva jsou našité pevně a vytváří dvouřadou linii, podšívka modrá s bílým tenounkým proužkem, dvě malé kapsičky. 52% len, 48%bavlna, délka 30 cm. Kalhoty: pas s gumou a skrytými knoflíky na možné zúžení plus knoflík (zip falešný), po dvou funkčních kapsách na předním i zadním díle, je možno nosit ve dvou délkách, maximální vnější délka nohavice 52 cm, zkrácená vnější délka nohavice 47 cm (při založení), vnitřní délka nohavice 34,5 cm, resp. 32 cm, délka sedu 17 cm. Top stav, souprava byla velmi drahá, stála přes tisíc korun. Top stav.
Chlapecký oblek ve výborném stavu na velikost 140
Pěkný chlapecký oblek na věk 12 let. ale syn nosil dříve, je menší. Součástí obleku jsou kalhoty, košile, vesta a sako. Nošený pouze na představení se sborem. Délka kalhot 77 cm, vnitřní dílka 50cm, délka saka 57 cm, rukáv od ramene 51 cm.
Chlapecký set oblečení vel.74
Dobrý den, prodám chlapecký set oblečení ve velikosti 74. Set obsahuje 2x mikina, 2x overal, 3x tepláky, 1x zateplené kalhoty, 2 košile s krátkým rukávem, 6 triček s krátkým rukávem, 1x tričko s krátkým rukávem vel. 68-74, 2x polodupačky vel.74-80 (jsou trochu větší) 2 trika s dlouhým rukávem a body s dlouhým rukávem. Preferuji osobní odběr, popřípadě můžu zaslat zásilkovnou (k ceně pak cena zásilkovny)