inzerce, prodej, prodám, bazar

Chodící pás

Kategorie: Fitness, jogging

Plně funkční, stav 10/10,jako nový.
Bohužel nevyužitý.

Chodící pás
Podobné inzeráty
Běžecký pás WalkRo 2.0
Prodám nový (nepoužitý) běžecký (chodící) pás WalkRo 2.0 WalkRo je chodící pás pro všechny kdo chtějí aktivně pracovat na své kondici a pečovat o své zdraví v pohodlí domova, nebo při nedostatku volného času také v kanceláři. Jeho hořčíkový rám, který je velmi lehký, umožňuje pásu WalkRo snížit nárazy a chvění během používání (patentovaná technologie). Patentovaná dvojitá kladka dává pásu sílu a umožňuje použití úsporného motoru s nižším výkonem. Použitá technologie s dvojitou kladkou umožňuje nepřetržitý provoz pásu po dobu 500 hodin. Díky kompaktnímu a štíhlému designu je manipulace a uskladnění chodícího pásu WalkRo velmi jednoduché. rozměry (Š x D x V): 574 x 1290 x 127 mm hmotnost: 21 kg max. nosnost: 100 kg rychlost: 0,5 - 6 km/h nastavitelná po 0,1 km/h výkon motoru: 500 W šířka běhací plochy: 43 cm (o 9 cm širší než u jiných pásů na trhu) měření tepu: fitness náramek HERA Fit+ - doplňkové příslušenství ovládání chodícího pásu: dálkový bezdrátový ovladač (součást výrobku) a přes chytrý telefon (aplikace zdarma ke stažení pro Android a iOS) Barva: stříbrná, nebo rose gold - nutno specifikovat v poznámce objednávky Díky nízké rychlosti (max. 6 km/h) je chodící pás WalkRo dostatečně bezpečný i pro starší a pohybově omezené osoby.
Chodící pás inSPORTline Tyrion
Predám chodiaci pás inSPORTline Tyrion, kúpený 09/22 . Pás je iba odskúšaný, NEPOUŽÍVANÝ.
Insportline běhací chodící pás
Prodám běhací - chodící pás Insportline, stáří tři roky - používáno dva měsíce, téměř nepoužívaný, magnetický, stavitelný náklon, skládací, nyní používaný jako věšák..., měřící zařízení nyní odpojeno funkčnost neznám asi je funkční, pás je normálně funkční, prodává se nový za 5600Kč., moje cena 2600Kč., osobní převzetí, nereaguji na sms a mail., platné do smazání, nevolat po 19h., děkuji.
Běžecký chodici pas sklápěcí
Kvalitní běžecký pas,pozor váha 70 kg odkaz je na původní cena 44900 Kč
Chodící běžecký pás WalkingPad A1
Pouze párkrát vyzkoušený, nemám na to čas. Uložen v původní krabici. Osobní odběr, váha balení 28Kg. Chodící pás - manuální a automatický režim, tichý chod, 2 kolečka, skladný, rám z ultra lehké hliníkové slitiny, LED displej, rychlost 0,5-6 km/hod, nosnost 100 kg, plocha pásu 120 × 41,5 cm
Chodící/bezecky pás inSPORTline Hill Pro
Prodam Chodící/bezecky pás inSPORTline Hill Pro nabehano 10km stav noveho kusu, velmi bytelna konstrukce, vhodne i do komercnich prostor.