inzerce, prodej, prodám, bazar

Chodítko

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoužívané chodítko.
Chodítko
Podobné inzeráty
Chodítko pro seniory ANTAR - kompenzační pomůcka
Špičkové chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních končetin při chůzi, nácviku chůze, poúrazových a pooperačních stavech a následné rehabilitaci. Skládací rám chodítka je vyroben z odlehčených, povrchově upravených duralových trubek vysoké pevnosti, doplněn čtyřmi nafukovacími kolečky, z nichž přední dvě mají uložení v otočné vidlici a pohodlnými ergonomickými výškově nastavitelnými rukojeťmi. Chodítko je vybaveno bovdenovými brzdami s možnosti aretace, sedátkem, zádovou opěrkou, nákupní taškou a aretační pojistkou při složení. TECHNICKÉ PARAMETRY: Výška chodítka: 84-103 cm Šířka chodítka: 67 cm Délka chodítka – maximální: 93 cm Výška sedáku: 60 cm Rozměry sedáku: 25x46cm Průměr koleček: 30 cm Hmotnost chodítka: 10 kg Nosnost chodítka: 136 kg
Choditko Taima M GT
Čtyřkolové chodítko, které vyniká svou nízkou hmotností. I přes standardní velikost rámu váží pouhých 5,5 kg. Díky důmyslné konstrukci a použitým materiálům má chodítko i přes nízkou hmotnost vynikající stabilitu. Odpružená měkčená PU kola zajišťují pohodlnou manipulaci v interiéru i ve venkovním prostředí. V základním provedení chodítka je látková sedačka, zádová opěrka, anatomicky tvarovaná madla, držák vycházkové hole a odnímatelná síťovaná taška (s maximální nosností 5 kg). Součástí chodítka jsou též reflexní odrazky pro větší bezpečnost za snížené viditelnosti a brzdy, které je možné zajistit v zabržděné poloze. Chodítko lze snadno složit. Nosnost je 150 kg. PŮVODNÍ CENA 7.730,- Přivezu na mé trase po ČR !
Rehabilitacni choditko Meyra Ambona
Prodám rehabilitační chodítko čtyřkolové předloketní pro seniory a zdravotně postižené s podpůrnou deskou Meyra Ambona, viz foto. Ocelový rám, snadno nastavitelná výška polstrované podpůrné desky, snadno nastavitelná výška a úhel madel, nastavitelné rozpětí područek, zadní kolečka s brzdami. Výborné pro rehabilitaci, otce pomohlo chodítko rozchodit. Používal jej ve fázi ležícího pacienta a na lehátko jsme jej nejprve „nandávali“, postupně trénoval sám. Nosnost 120 kg, dospělý se na chodítko může plně položit. Šířka 64cm, výška madel nastavitelná 109 -152 cm, hmotnost 10 kg.
Invalidní vozík, podsedák, crossové choditko NOVÁ CENA
Prodávám odlehčený invalidní vozík značky Karma, málo používaný, jako nový, šíře sedu 45 cm. K němu zdarma pláštěnku. Dále nový, vysoký a velice pohodlný podsedák a nové crossové choditko značky Silva. Velmi dobrá stabilita, vhodné i do terénu. Vozík i choditko se dají složit na přepravu, u vozíku i opěradlo. Vozík má vzadu oporu proti převrácení. Vozík cena 9 8000 Kč, podsedák 1000 Kč, choditko 5000 Kč. Při koupi všeho cena 13000 Kč. Pouze osobní odběr.Platí do smazání.
odlehcene choditko pro seniory nepouzivane,super stav
prodam pouze vyzkousene,nepouzivane choditko pro seniory -ctyrkolove choditko skladaci -choditko je extra odlehcene a stabilni -lehce lze slozit a rozlozit,vyborna nepouzita kolecka -nastavitelna madla,brzdy,drzak na hole -odkladaci taska na choditku,lze si na nej sednout a odpocinout,pohodlne chozeni -vhodny k pouziti doma i ven vyzvednuti v Ces.Budejovicich-centrum
SENIORSKÉ CHODÍTKO
Prodáme seniorské chodítko do interiéru téměř nové. Bylo použito minimálně.