inzerce, prodej, prodám, bazar

CHORVATSKO Obec, Gornji Karin

Kategorie: Domy

Obec, část obce Gornji Karin
Kategorie Domy , Novostavby
Cena 332.000 €
Plocha celkem 506 m²
Plocha bydlení - bytu 300 m²
Elektřina ano
Voda ano
Odpady ano
Plyn ne
Klimatizace ano
Topení klimatizace

DŮM S BAZÉNEM A APARTMÁNY GORNJI KARIN NA PRODEJ.
Nabízíme k prodeji dům s apartmány, bazénem a garáží v obci Gornji Karin u Zadaru.

Dům je samostatně stojící a velkou výhodou je stabilní klientela, která do apartmánů přijíždí každé léto na dovolenou.

V přízemí domu je garáž a dvě velké skladovací místnosti

V první patře je velký apartmán se třemi ložnicemi, kuchyní, obývacím pokojem a koupelnou. Vedle je ještě jeden studio apartmán, do kterého je potřeba něco málo investovat.

Apartmán v podkroví má dvě ložnice, kuchyň, obývací pokoj, dvě koupelny, balkón a menší terasu. Všechny apartmány jsou klimatizované.

Na zahradě se nachází bazén. U domu je také prostorné parkoviště pro více aut.

Nemovitost se nachází v blízkosti krásné zátoky Karinského moře, od které je vzdálena 550 metrů.

Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3% od dohodnuté ceny.
CHORVATSKO Obec,  Gornji Karin
Podobné inzeráty
Dům s výhledem na moře - Gornji Karin, Obrovac, 300m2
Ev.č. 14932403 Dům se třemi byty - exkluzivně v Dogma Gornji Karin je místo ležící nad Karinským mořem, jinak část města Obrovac. Místu dominuje nově upravená pláž, ideální pro koupání a odpočinek bez starostí. Nabízíme tento dům s panoramatickým výhledem na moře a přírodní krásy této oblasti. Dům se skládá ze tří podlaží (suterén, přízemí a první patro). Každé patro má samostatný vchod a vlastní sklad. V suterénu se nachází byt sestávající ze dvou pokojů a koupelny. V přízemí je byt sestávající ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyní a koupelny. V prvním patře je další takový byt. Dům má potenciál k bydlení i investici. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
CHORVATSKO Splitsko-dalmatinska Obec,	Čiovo, Okrug 6 X APART
Splitsko-dalmatinska Obec, část obce Čiovo, Okrug Gornji Kategorie Domy Cena .000 € Plocha celkem 371 m² Zastavěná plocha a nádvoří - dvůr 245 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení ne Tepelné izolace ano VILA SE 6 APARTMÁNY A BAZÉNEM Nabízíme k prodeji dvoupatrovou vilu se šesti apartmány a bazénem. Nemovitost se nachází na ostrově Čiovo v obci Okrug Gornji (jižní strana ostrova). Od otevření nového mostu na ostrov dne 17.07.2018 se na místo dostanete bez obvyklých letních kolon. Vila má i garáž, kterou majitel momentálně šikovně proměnil na patrový apartmán, šest vybavených apartmánů velikosti cca 40 m2, každý s dvěma ložnicemi, kuchyní, jídelním koutem a prostornou terasou. Pro hosty je k dispozici prostorný plně automatizovaný bazén a samozřejmě dalmatinský krb na grilování. Každý apartmán má zajištěno vlastní parkoviště 30 metrů od vily, která se nachází necelých 100 metrů od moře s extra čistou pláží. Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3% (+DPH) od dohodnuté ceny.
CHORVATSKO ZADARSKA obec VIR
CHORVATSKO Zadarska obec VIR - 5 Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy , Novostavby Cena 900.000 € Plocha celkem 260 m² Plocha bydlení - bytu 190 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace, systém topení a ventilace Energetická náročnost A - mimořádně úsporná ULTRAMODERNÍ VILY U PLÁŽE NA PRODEJ Nabízíme k prodeji dvě ultramoderní vily rodinné vily ve druhé a třetí řadě od pláže na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. Vily jsou aktuálně v dokončovací fázi (foto z 29.10.2022) a kolaudace bude nejpozději do konce ledna 2023. Ale už teď si můžete jednu z vil smluvně rezervovat. Vily jsou identické a stavěny nejmodernější technikou, takže budou mít každá i napájecí místo pro elektro auta. Každá vila má tři parkovací místa s ohrazeným pozemkem, který bude mít automatickou bránu pro vjezd. Okolí vily je velmi vkusně osázeno středozemní flórou. V přízemí je u vstupu videokamera, po vstupu se dostanete do chodby, ze které vedou dveře do jedné ložnice, koupelny s WC, skladovací místnosti a obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Z obývacího pokoje je vstup na venkovní zastřešenou terasu (40 m2). V prvním patře se nacházejí tři ložnice, každá se vstupem na balkon, který je po celé západní a jižní straně. Dále je v patře koupelna a samostatný WC pro uživatele střešní terasy. Ve druhém patře je ohromná střešní terasa (85 m2) s jakuzzi a přípravou pro pergolu. Výstup na terasu je možný ze dvou stran a v chodbě se nachází místnost pro techniku, takže v celé vile neuvidíte žádný rušivý element, vše je důkladně skryto. Ložnice mají nejen klimatizaci, ale i podlahové vytápění i chlazení, takže si každý obyvatel může regulovat vlastní teplotu pokoje. Vily se prodávají samostatně a bez vybavení, ta ve druhé řadě blíže k moři stojí 950 000 €, druhá 900 000 €. Ceny jsou pevné a v dnešní době velmi reálné! Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3 % od dohodnuté ceny.
CHORVATSKO Zadarska Obec, část obce Vir
CHORVATSKO Zadarska Obec, část obce Vir - 11.5. - 08:58 Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy Cena 165.000 € Plocha celkem 119 m² Plocha bydlení - bytu 100 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizácia ŘADOVÝ DŮM S DVĚMA APARTMÁNY 70 METRŮ OD MOŘE NA PRODEJ. Nabízíme k prodeji dům s dvěma oddělenými apartmány a dvorem na parkování dvou aut na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. Dům se nachází 100 metrů od krásné pláže na jižní straně ostrova! V přízemí je apartmán skládající se z kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, odkládacího koutu a zastřešené terasy. Apartmán má 40 m2. V prvním patře je totožný apartmán jako v přízemí. Celý pozemek je ohrazen betonovým plotem, takže poskytuje nerušené soukromí všem ubytovaným. I když se zde dvora bude ukrajovat ještě 12 m2 pro veřejný chodník, zůstane celý dvůr o rozměrech 7 x 6 metrů. Vážení klienti, prohlížení nemovitostí je možné pouze s podepsanou smlouvou o zastoupení, která je základem pro další akce související s nákupem a prodejem, vše v souladu se Zákonem o ochraně údajů a Zákonem o zprostředkování při koupi nemovitostí. Kupující platí zákonnou provizi za zastoupení ve výši 3% (+DPH) od dohodnuté ceny. PRÍPADE AKÝCH KOL-VEK OTÁZOK OHĽADE KÚPI APARTMÁNU, BYTU , DOMU HOTELA VÁM RADI ODPOVIEME NA UVEDENÝCH TEL. ČÍSLACH DAKUJEM Meno: Ladislav Telefon: 0907954919 E-mail: hornak12@ Cena: 165 000
PRODEJ DOMU / CHALUPY PŘED REKONSTRUKCÍ 119 M2, NA POZEMKU 1
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům (chalupu) před celkovou rekonstrukcí vhodný k trvalému bydlení či rekreaci stojící v centru obce Milejovice. Jedná se o dům č.p. 36 a stodolu. Z části podsklepený dům (zastavěná plocha 119 m2) je vhodný k celkové rekonstrukci, leží na pozemku o celkové rozloze 196 m2, s přístupem po zpevněné komunikaci. Topení lokální na pevná paliva je v současné době nefunkční. Dům je možné napojit na elektrické rozvody. Obecní kanalizace je k dispozici na hranici pozemku. Veřejný vodovod není v současné době dostupný. Zdroj vody je možné řešit studní nebo vrtem. Vrata dřevěná, tesařská. Střecha sedlová pokrytá pálenými taškami, bez hromosvodu a bez klempířských konstrukcí. Rekonstruovaný štít, včetně plastových oken a omítky. Stropy rovné, částečně stropy klenbové do pasů. Dům sousedí s obecním úřadem a hospodou, dále pak s obecním hřištěm. Dům je k dispozici ihned. Financování hypotečním úvěrem či úvěrem ze stavebního spoření možné, rádi Vám pomůžeme najít nejvýhodnější financování! Doporučuji prohlídku! Obec Milejovice (pro místní také Milivice) se nachází v krásné krajině na jihu Čech, 11km od okresního města Strakonice a 124 km od Prahy. Poblíž Milejovic je městečko Volyně vzdálené 5km. Obec sousedí s vesnicemi Hoštice (natáčení série filmů \"Slunce, ....\", Přechovice, Neuslužice, Střítež, Skály, Kuřimany, Sudkovice a Milíkovice a osadou Jedraž. Do obce se lze dostat silnicemi z Hoštic, Přechovic nebo Kuřiman. V obci se nachází zrekonstruovaná požární nádrž. Obec má místní hospodu, sdílející stejný objekt jako obecní úřad. Před hospodou se nachází hřiště, na kterém se pořádají místní zábavy a hraje například nohejbal. Z pamětihodností naleznete v obci místní kapličku stojící u hřiště. Za obcí, směrem na Přechovice, je replika dvouramenného kříže. Originální kříž je uskladněn v muzeu ve Strakonicích. Obec má ve vlastnictví i poutní místo Dobrá voda, kostel s křížovou cestou a studánkou, kde se poutníci mohou občerstvit. Obec Milejovice se nachází v okrese Strakonice v Jihočeském kraji. Milejovice leží na okraji Šumavského podhůří. Žije zde 76 obyvatel.
Vila - Pantovčak, Gornji Grad - Medveščak, 440m2
Ev.č. 14932493 V rezidenční čtvrti Pantovčak, v bezprostřední blízkosti Prezidentského paláce, se nachází vila o rozloze 440m2. Špičkový design exteriéru a fasády s prostornými balkony vám nabízí dotek luxusu, elegance a prostorného interiéru. Má zahradu se zahradou a terasou, která vám poskytuje soukromí. V pohádkové zahradě je také zahradní domek a gril. Dále má kryté parkovací stání a celkem šest parkovacích míst. Půdorys se skládá ze čtyř podlaží: Vstupního podlaží, prvního a druhého podlaží a podlaží v úrovni suterénu. Vstupní podlaží zahrnuje obývací pokoj, kuchyň, jídelnu, pracovnu, zimní zahradu, dvě toalety a komoru. Ve vstupním patře je také garsonka. V prvním patře jsou 3 ložnice, dvě terasy a toaleta. Druhé patro se skládá z kuchyně, ložnice, koupelny a terasy. Spodní patro se skládá z velkého obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a ložnice. Orientace vily je na západ a jih. Má extrémně kvalitní konstrukci s hliníkovým tesařstvím a má video dohled a poplašný systém. Každý byt lze oddělit a je k tomu koncepčně řešení, tedy jeden čtyřpokojový a dva třípokojové byty se zajištěným parkovacím stáním. Tato krásná a klidná oáza zeleně a květin vám nabízí dokonalý životní prostor, čerstvý vzduch a promyšlená dispozice zvyšuje její úroveň dokonalosti. Naše doporučení! Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.