inzerce, prodej, prodám, bazar

Chránič holení a nártu na bojové sporty Fighter

Kategorie: Vše ostatní

Prodám tyto chrániče holení a nártu na bojové sporty značky Fighter. Velikost L. Možno vidět v Železném Brodě.
Chránič holení a nártu na bojové sporty Fighter
Podobné inzeráty
Chránič holení + nártů Top KING vel. M
Prodám chránič holení + nartů TOP KING velikost M. Chrániče jsou v dobrém stavu, skoro nepoužívané. Jsou tvarované, kožené s absorbční vrstvou. Původní cena 2500,- Má cena 1800,- Specifikace viz:
Prodám chrániče na bojové sporty.
Prodám výbavu na Thajský box nebo jiné bojové sporty. Vhodně spíše pro děti. Chrániče holení - PRODANÉ, chrániče kolen vel. L, chrániče loktů, chránič hlavy vel. M, boxerské trenýrky. Cena za vše 1400 nebo možné zvlášť a cena domluvou. Po domluvě možná sleva. Pouze osobní předání Bohumín.
Rukavice a chrániče nártu Fighter XS
Boxerky Fighter, vel.XS, v dobrém stavu, chrániče nártu Fighter, vel.M, také dobrý stav, u nás používané na taekwondo dcerou do 12 let
Chrániče holení značky Fighter, velikost M
Prodám chrániče na holeně pro bojové sporty značky Fighter. Velikost M. Barva černo červená. V PŘÍPADĚ ZÁJMU MĚ PROSÍM KONTAKTUJTE PŘES MAIL NEBO SMS, DĚKUJI.
suspenzor Fighter
Prodám plastový suspenzor Fighter, barva bílá, vel. XL, pro různé bojové sporty a bojová umění, plastový chránič se vkládá do prodyšné a odolné síťované kapsy s elastickým pasem. PC 299 Kč. Použit 1x. Zboží nezasílám, pouze osobní odběr.