inzerce, prodej, prodám, bazar

Chranič pateře

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám chránič těla na motorku, mtx, čtyřkolku EMERZE EM7, vel. M, v dobrém stavu. Neponičený.

Sportovní vesta složená z chráničů hrudi, páteře, ramen, loktů a předloktí,
nastavení ramenních popruhů pomocní přezky,
prodloužený chránič páteře,
ventilační podšívka a chránič hrudi zajišťující prodyšnost a pohodlí,
zapínání pomocí zipů a elastických popruhů s velcro pásy.

Osobní předání po tel. domluvě, odeslání třeba Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Chranič pateře
Podobné inzeráty
Dainese Ducati-Pánská(Dámská)kožená moto kombineza,dvoudílná
dvoudílná moto kombinéza, velikost 48-L(poslední foto rozměry),prodám krásnou dvoudílnou kombinezu od Dainese pro Ducati.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,vnější titanové chrániče kolen,chrániče kyčlí,nové slidery Dainese.Bunda má chrániče loktů,chrániče ramen,vnější titanové chrániče ramen,chránič páteře,chránič krční páteře,chránič páteř ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Pateřový chránič Alpinestars
Prodám jednou použitý páteřák Alpinestars, stav nového. Velikost XL PC: 5300 kč, nyní 4500 Chránič obsahuje hybridní konstrukci s mřížovanou skořepinou a inovovanou viskoelastickou PU pěnou pro vysokou absorpci nárazu Měkká viskoelastická PU pěna na centrální oblasti páteře pro vysokou absorpci nárazu a skvělý komfort Konvexní konstrukce pevné skořepiny poskytuje vyšší úroveň ochrany páteře Nastavitelné protektory žeber jsou vyrobené z vysoce účinné směsi polymerního materiálu pro dodatečnou ochranu Nové prodloužení v oblasti lopatek pro rozšířenou ochranu v oblastech nárazu Kompatibilní s chráničem Nucleon KR-C (chránič hrudi) a Nucleon KR-TB (prodloužený chránič kostrče) Certifikace - Level 2 Komfort
Páteřový chránič SPIDI Back Warrior 170/180 Level2
Jednou použitý.NOVÉ. Chránič páteře SPIDI Back Warrior 170/180 je skvělý na motorku i na další sporty. Jeho jedinečná konstrukce umožňuje vysokou schopnost absorbce zbytkové energie v případě pádu. Tento páteřový chránič má nejvyšší stupeň ochrany Level2. Protektor má široké využití ač je primárně určen na motocykl, lze jej využít i na kolo či lyže. Jedinečný systém ventilačních kanálů umožňuje o 50% vyšší proudění vzduchu oproti jiným výrobcům. Jde o velmi lehký a flexibilní protektor, který lze dát do kufru či brašny namotorce. Vlastnosti: páteřový chránič pro postavy od výšky 170cm do 180cm velikosti podle obvodu pasu M (max 93cm), L (max 102cm) a XL (max 127cm) certifikát ochrany EN 1621-2:2014 Level 2 možnost složení do kufru či brašny na motorce stavitelné popruhy ramen a pás kolem ledvin extra široky stavitelný ledvinový pás systém dvojtého upevnění ledvinového pásu zaručuje dokonalou ergonomii široké ramenní popruhy ramen s logem Spidi ventilační otvory pro dostatečné proudění vzduchu odnímatelné ramenní popruhy hmotnost 0,56kg Velikost: páteřový chránič pro postavy od výšky 170cm do 180cm velikosti podle obvodu pasu M (max 93cm), L (max 102cm) a XL (max 127cm)
Chránič páteře a ledvin Dainese D1
Chránič páteře a ledvin od značky Dainese D1 ve velikost – L/XL (délka 59 cm.). Je nový a nepoužitý, samozřejmě výborný stav. Maximální prodyšnost zajišťuje vnější děrovaná struktura, polypropylenové perforované pláty chrániče páteře a lopatek se zpevněním Honeycomb a výstelkou Crash absorb®, kloub v kříži umožnujicí přirozený pohyb za jízdy bez omezení, výborná absorbce nárazu, odepínatelné ramenní popruhy s nastavitelnou délkou, zapínání na dvojitý suchý zip s nastavitelným obvodem pasu.
Dámská RST bunda, vel. S/10
Prodám málo používanou textilní dámskou bundu od výrobce RST. + možno dodat spojovací pásek mezi kevlarovými kalhoty a bundou viz. foto. Decentní dámská bunda, speciálně navržena pro sportovně založené turistky. Díky příjemné tkanině HTC se v této bundě budete od první chvíle cítit velmi komfortně. Balistický nylon zesílený tkaninou Maxtex a vnitřní chrániče páteře, loktů a ramen CE Level 2 se postarají o vaší bezpečnost. Bunda má vyjímatelnou termo vložku a voděodolnou prodyšnou membránu SinAqua, díky které zůstanete i za nepříznivého počasí v suchu. Spojovací zip po celém obvodu umožňuje snadné sepnutí bundy s kalhotami. To je nejen praktické, protože vám nepotáhne na záda, ale také velmi bezpečné. A o bezpečnost nám jde především! Chrániče: CE hodnocení: A Chránič páteře: CE Level 2 Chránič ramen: CE Level 2 Chránič loktů: CE Level 2 Ramenní slidery: TPU Konstrukce: Hlavní vnější materiál: HTC Další materiál: Balistický nylon Nepromokavá podšívka: Pevná nepromokavá a prodyšná membrána SinAqua Termo vložka: Vyjímatelná prošívaná teplá vložka Vnitřní podšívka: Pevná podšívka ze síťoviny Zipy: Max Vlákno: Lepená nylonová nit – trojité šití Ventilace: Větrání na hrudi a na zádech Spojovací zip: Ano – 360? Vlastnosti: Reflexní detaily: Ano – reflexní prvky Nastavení: Nastavitelný pas a rukávy Vnitřní kapsy: 4x Vnější kapsy: 2x Komfortní stretchové panely Barva: černá, bílá Výrobce RST Velikost S, 10 Hmotnost 1,625 Osobní odběr možný na trase: Uherský Ostroh --- Tábor Více info po telefonu.
Kombinéza kožená vel. 60 Bogotto
nová, plastová ventilace na zadním rameni, sítotisk, vysoce kvalitní hovězí kůže 1,2 - 1,4 mm, Strečové zóny na rukávech a nohách pro lepší padnutí a volnost pohybu, připraveno pro chránič páteře Sastec Sc-1-12 (prodává se samostatně), Chránič ellbow Úrovně 2, chránič ramen úrovně 2, chránič kolene úrovně 2, náplasti na suchý zip pro připevnění kolenních jezdců (prodávají se samostatně), bezpečnostní švy, ergonomický střih, síťovaná podšívka, zip s dlouhým připojením, YKK zipy, 2 vnitřní kapsy