inzerce, prodej, prodám, bazar

Chrániče

Kategorie: Míčové hry

Prodám troje chrániče, v dobrém stavu. Philla chrániče, bílé, a adidas nelze koupit zvlášť. Mohu poslat přes zásilkovnu či Českou poštu.


Koukněte i na moje další inzeráty :)
Chrániče
Podobné inzeráty
Kvalitní chrániče loktů - Rehband vel. M
Legendární nezničitelné chrániče na lokty od Rehband - vhodné na halové sporty Stav - jako nové, jen kosmetické vady Velikost M Cena za dva kusy K předání Praha/Tábor nebo zásilkovna (Nový model vyjde na cca 1000 CZK za KUS !!!
Florbalová výstroj
Obsahuje: ‌helma v dobrém stavu ‌nové rukavice vel. L ‌dres v dobrém stavu vel. L ‌vestu v dobrém stavu vel. L ‌chrániče na lokty v dobrém stavu vel. M ‌kalhoty v dobrém stavu vel. L ‌nové chrániče na kolena ‌výplň do chráničů ‌suspenzor v dobrém stavu vel. L ‌ochranné termo kraťasy vel. L ‌nové boty vel. 44 Téměř‌ novou tašku
Florbalové chrániče loktů Unihoc Flow vel. S
Prodávám florbalové brankářské chrániče loktů. Velice málo používané, ani ne půlku sezóny. Ve velice dobrém stavu téměř jako nové. Syn přestal hrát tak prodávám. Na profilu prodávám téměř celé vybavení. Případní zájemci pište na mail rudolf.krajci@, SMS neodpovídám.
Volejbal chrániče
Nabízím použité chrániče kolen na volejbal velikost M. Spíš na slabší nohy. Značka TR 2. Cena 50 Kč.
Nové Select Chrániče kolen
Prodám nové select chraniče na kolena. PC: 1500 kč Velikost: M Určeno pro: Házenou, ale dá se použít taky na: Volejbal, basketball...
Kolenní chrániče na volejbal Rucanor
Prodám kolenní chrániče na volejbal zn. Rucanor, velikost S, pro dívku nebo chlapce. Téměř nepoužívané. Horní obvod 28cm, spodní obvod 20 cm. Možný osobní odběr, zaslání poštou, přes Zásilkovnu, Balíkovnu. Cena 200 Kč + doprava.