inzerce, prodej, prodám, bazar

Chrániče holení king

Kategorie: Vše ostatní

Prodám nepoškozené chrániče holení king velikost l možnost osobního odběru v Plzni nebo v Sedlčanech
Chrániče holení king
Podobné inzeráty
Boxovací pytel + chrániče holení
Prodám použitý boxovací pytel TeamX, 160cm, 40kg a lehce použité chrániče holení ve velikosti M viz.
Chránič holení + nártů Top KING vel. M
Prodám chránič holení + nartů TOP KING velikost M. Chrániče jsou v dobrém stavu, skoro nepoužívané. Jsou tvarované, kožené s absorbční vrstvou. Původní cena 2500,- Má cena 1800,- Specifikace viz:
Taekwondo chrániče
Dobrý den, prodám soupravu chráničů na Taekwondo Prodávám chrániče holení, přilbu, chrániče nohou, suspenzor, chrániče zubů Vše skoro nepoužito, ještě voní novotou Chránič zubů úplně nový Chrániče holení i nohou jsou velikosti L Osobní předání v Praze nebo v Benešově/Týnci nad Sázavou. Napište nejlépe iMessage nebo Whatsapp na , nevolat
Chrániče holení KING
Prodám profesionální chrániče holení na box,MMA,K1, značka KING, velikost M, mohu poslat i na předem zaplacenou dobírku.
Boxerské rukavice a chrániče holení
Prodám tyto boxerské rukavice a chrániče holení značky King. Rukavice velikost 10 oz, chrániče velikost L. Používané, ale v dobrém stavu, ojediněle oděrka.
Prodám chrániče na bojové sporty.
Prodám výbavu na Thajský box nebo jiné bojové sporty. Vhodně spíše pro děti. Chrániče holení - PRODANÉ, chrániče kolen vel. L, chrániče loktů, chránič hlavy vel. M, boxerské trenýrky. Cena za vše 1400 nebo možné zvlášť a cena domluvou. Po domluvě možná sleva. Pouze osobní předání Bohumín.