inzerce, prodej, prodám, bazar

Chůvička Philips AVENT SCD

Kategorie: Baby monitory, chůvičky

Prodám tuto chůvičku s velkým dosahem. V origo balení, včetně příslušenství. Použitá cca rok a půl. Plně funkční. Minimální známky používání.
Chůvička Philips AVENT SCD
Podobné inzeráty
Chůvička philips avent SCD 580
Používaná chůvička. Součástí balení jsou baterie. Elektronická chůva s technologií DECT s kvalitním oboustranným přenosem zvuku bez přeslechů. Chůvička Philips Avent SCD 580/00 nabízí veškerý komfort a jistotu pro vás i vaše děťátko. Přináší nejspolehlivější spojení, podpořené nejrůznějšími funkcemi konejšení. Vaše děťátko si zamiluje projektor nočního světýlka! Vysílač se aktivuje, pokud hlasitost překročí určitou mez Dosah ve volném prostoru až 330 m Napájení síť i baterie Rodičovská jednotka je vybavena akumulátorem 120 ti kanálový automatický přenos Světelná signalizace zvuku Vibrační signalizace zvuku Digitální systém kontroly ""mimo dosah"" Režim ECO umožňuje snížit spotřebu energie a přenosový výkon Projektor noční oblohy v dětském pokoji a ukolébavky u dětské jednotky LCD displej u obou jednotek Měřič vlhkosti a pokojový teploměr ukazující aktuální vlhkost a teplotu na obou jednotkách Přehrávaní MP3 umožňuje vlastní výběr ukolébavek Obousměrná komunikace - miminko vás může slyšet
Elektronická chůvička Philips Avent SCD 510
Plně funkční, používaná el. chůvička Philips Avent SCD 510. Nové dobíjecí baterie 2x 800mAh. DECT technologie do vzdálenosti až 330m.
Chuvicka Philips Avent 560 SCD
Chuvicka Philips Avent SCD 560. Oboustranny prenos, kompletni bez poskozeni.
Dětská video Wi-Fi chůvička Philips Avent SCD860
Prodám dětskou video Wi-Fi chůvičku Philips Avent SCD 860, ve skvělém stavu, plně funkční, kompletní včetně originální krabice. Párování s mobilní aplikací Baby Monitor+. Dotazy prosím na email. Zasilkovna, pošta, balikovna. Platí do smazání. INFO: Baby monitor AVENT Philips video Smart SCD860 Vás spojuje s vaším dítětem, ať jste kdekoli! Chytrá elektronická chůvička vám umožňuje dávat pozor na vaše děťátko, ať už jste kdekoli. Aplikace automaticky přepíná mezi sítěmi a optimalizuje kvalitu zvuku a videa, abyste měli co nejlepší spojení s vašim dítětem.
Držák kamery Philips Avent
Držák kamery chůvičky Philips Avent SCD 841/26 SCD 831/52 SCD 831/26 Výroba 3d tiskem. Rozsah upnutí 15-41mm. Možné barvy: transparentní, bílá, černá, tmavě modrá transparentní, žlutá, sytě oranžová, růžová a tmavě stříbrná...viz. poslední obrázek. Tyhle všechny jsou materiál PETG. Ještě jsou možné i jiné barvy,jen jsou z materiálu PLA,který je o něco málo křehčí. Z PLA jsem zatím vyrobil a odeslal jen jeden držák,cca půl roku zpět a zatím se pán neozval,že by byl jakýkoliv problém. Posílám zásilkovnou, případně je možné osobní předání v Plzni.
Chytrá dětská chůvička PHILIPS SCD921/26
Rozbalené a vyzkoušené dětská chůvička PHILIPS SCD921/26. 1 rok záruka. Osobní odběr: Sezimovo Ústí, České Budějovice, Praha. Možnost zaslání poštou nebo kurýrem. Díky dětské chůvičce Philips Avent můžete dítě bezpečně a odkudkoli sledovat. Náš systém Secure Connect vás udržuje ve spojení se svým děťátkem v celém domě. A s aplikací Baby Monitor+ se můžete podívat odkudkoli. Připojte se odkudkoli Navrženo k nepřetržitému spojení s dítětem Kamera Full HD s nočním viděním a digitálním zoomem Jistota ve dne i v noci Uvidíte každá pohyb, uslyšíte každé zavrnění Až 400 metrů dosahu s rodičovskou jednotkou, neomezený dosah venku díky aplikaci Až 12 hodin bezdrátového monitorování s rodičovskou jednotkou Podpora vaší rodiny Nikdy není příliš teplé nebo chladné, vždy správné Klidné zdřímnutí si s uklidňujícím nočním světlem Připraveno pro každý den a každou noc Sledujte podle sebe Mluvte a současně poslouchejte své dítě Uklidňující zvuk Funkce Režimy připojení: Přímé propojení (mezi přáteli) a Wi-Fi Rozsah mobilního připojení: Neomezené,vyžaduje připojení k internetu Řada rodičovské jednotky / dětské jednotky: Až 400 metrů venku a 50 metrů uvnitř Rozlišení kamery dětské jednotky: Full HD 1080p Velikost obrazovky rodičovské jednotky: 4’3palcový barevný LCD Rozlišení rodičovské jednotky: 480 x 272 Noční vidění: Ano, automaticky Zvětšení: Ano, digitální zoom a sledování kamerou Pokojový teploměr: Ano, včetně upozornění Noční světlo: Ano, včetně časovače Zpětný hovor: Ano, zpětný hovor (mluvte a poslouchejte současně) Ukolébavky, uklidňující zvuky a bílý šum: Ano, včetně časovače Nahrajte si vlastní zvuky: Ano, prostřednictvím aplikace Aplikace pro telefon (app): Dětská chůvička Philips Avent Baby Monitor+ Operační systémy (app): IOS 11 a vyšší a Android 5 a vyšší Pohodlí Režim videa Režim Pouze zvuky Režim Eco: Ano, režim úspory energie Režim soukromí: Ano, připojení pouze přes rodičovskou jednotku a dětskou jednotku Monitorování pozadí (pouze aplikace): Ano, když je telefon zamknutý nebo používáte jiné aplikace, slyšíte své dítě Upozornění: Ano, vybitá baterie; ztráta připojení; teplota; zvuk; detekce pohybu Možnost montáže na stěnu Výkon/přenos Napájení dětské jednotky: Pouze síť Zdroj napájení rodičovské jednotky: Baterie a síť Provozní doba rodičovské jednotky na baterii: 12 hodin v režimu Eco Napájení: Napájecí adaptér 5 V 1A AC/DC, Vstup 100–240 V / 50–60 Hz Frekvenční pásmo: 2,4 Ghz