inzerce, prodej, prodám, bazar

Chytrá zahrádka pro pěstování microgreens

Kategorie: Potraviny

Prodám přístroj pro pěstování microgreens i s cca 20 kapslemi s bio semínky (různý mix). BIO microgreens vypěstujete kdykoli, aplikace v mobilu hlídá správný růst a hlásí sklizeň. Více o přístroji zde: PC je 3990 Kč, každá kapsle je v hodnotě 80 Kč. U některých kapslí je mírně odlepený vrchní kryt (takto to už přišlo), ale nemá to žádný vliv na úspěch pěstování, vyzkoušeno.
Chytrá zahrádka pro pěstování microgreens
Podobné inzeráty
Kombucha na pěstování
Daruji plnou sklenici hub kombuchy na pěstování. Vyzvednutí v Jablonci ve Mšeně poblíž ZŠ Arbesova. Komunikuji přes email nebo WhatsApp.
Kombucha
Nabízím kombuchu k výrobě kvašeného nápoje, který má mnoho prospěšných účinků na zdraví. Obsahuje cenné živiny, probiotika a látky s detoxikačními a antioxidačními účinky. Podporuje trávení - vhodné při zácpě. Podporuje tvorbu červených krvinek a vstřebávání železa. Pomáhá při migréně, menstruačních bolestech, pro lepší spánek při psychickém vypětí a další... Včetně návodu na snadné pěstování. Pouze osobní odběr - nikam neposílám. Možné předání Blovice, Přeštice a okolí, Plzeň - Olympia, Nýřany. Podívejte se i na mé další nabídky.
Chilli papricky,ostré
Nabízím přebytky že skleníku,žádná chemie při pestovani. Jsou hodně ostré na hrnec guláše stačí max. půlka papričky. Cena za gram. Nabízím i sušenou, čerstvou dyni,sušené houby,křížaly a jablečný ocet, ořechy vlašské. Praha Brandýs n.l, Sedlčany
žluté brambory
Jsme rodinná farma zabývající se ekologickým pěstováním brambor. Při pěstování používáme přírodní hnojiva. Odrůda Lord se vyznačuje žlutou barvou a velmi dobrou chutí. Brambory balíme do 25 kg pytlů. Existuje možnost doručení. Whatsapp kontakt +48
dzem Slezska zahradka
boruvka doporucuji skvely na dezerty nebo jen tak nejlepe osobni predani havirov
dzem Slezská zahrádka
boruvka doporucuji skvely na dezerty nebo jen tak nejlepe osobni predani havirov