inzerce, prodej, prodám, bazar

Cihlový, podkrovní byt 3+kk, Starobranská, Šumperk

Kategorie: Byty

Preferujete mít svůj nový byt na pěší zóně v samotném centru města? Pokud ano, tak je tato nabídka určena právě pro vás. Jedná se o podkrovní byt s příjemnou variabilní dispozicí 3+kk v osobním vlastnictví. Výměra podlahové plochy činí 68m2. Byt je umístěn ve 3.patře činžovního domu na ulici Starobranská.
Jedná se o půdní vestavbu, která byla dokončena před 12 lety. Dominantou bytu je velkorysý obývací pokoj komunikačně propojený s kuchyní a jídelnou. Prosvětlené ložnice opticky zvětšují podlahovou plochu bytu. Byt nabízí rozmanitý prostor, zajištuje hodně soukromí a ukrývá rozmanitý prostor. Celkově působí byt moderním dojmem.
Vytápění bytu a ohřev vody zajištuje plynový kotel umístěný v chodbě. K bytu náleží sklep.
A pokud usoudíte, že byste tu rádi bydleli anebo byt si byt pořídili za účelem následného pronájmu, zavolejte a domluvte si osobní prohlídku. Při osobní prohlídce totiž nejlépe posoudíte, zda je tento byt, který poskytuje všechny výhody moderního bydlení, vhodný právě pro Vás.
V současné době je byt pronajat solidním nájemníkům. Cena uvedena vč. právních služeb.
Cihlový, podkrovní byt 3+kk, Starobranská, Šumperk
Podobné inzeráty
Prodej, byt 1+kk, 36 m2 se zahradou, ul. Nám. Míru, Šumperk
Ev.č. 00696 Hledáte vhodnou nemovitost k investici, která se nachází v blízkosti hor? Pak je tento malý útulný byt o dispozici 1+kk a rozloze 36 m2 tou správnou volbou. Bytová jednotka lze využít jak k dlouhodobému pronájmu, tak i k rekreaci. Díky skvělé pozici v historickém centru města Šumperk, na ulici Nám. Míru, bude obsazenost téměř celoroční. Byt je samozřejmě vhodný i pro pár nebo jedince, který chce bydlet ve velice klidném domě a mít veškerou občanskou vybavenost po ruce. Cihlový byt, který se nachází v památkové zóně v srdci Šumperka, je v osobním vlastnictví. Svou jedinečnost dokazuje i tím, že ho zdobí historické klenby. Nachází se v přízemí domu a je po kompletní rekonstrukci. Rekonstrukce proběhla koncem roku 2021 a týká se kuchyňské linky, výměny sprchového koutu a samostatného WC, s kompletní výmalbou a keramickou dlažbou. Součástí domu je samostatný sklep, společné půdní prostory a zahrada, kterou by člověk těžko v centru města hledal. Na zahradě se nachází zahradní domek, který lze využít na rodinné či jiné oslavy. Veškerá občanská vybavenost je na dosah. Lékárna, pošta, městský úřad, obchody, divadlo, kino a restaurace jsou 5 až 10 minut chůze od domu. V inzerci jsou použity vizualizace pro lepší představu, jak lze využít prostor bytové jednotky. Šumperk je město na severu Moravy v Olomouckém kraji. Leží na řece Desná a na jihozápadním okraji Jeseníků. Žije zde přibližně 25 tisíc obyvatel. Protože leží na křižovatce cest a železničních tratí umožňujících přístup do různých částí Jeseníků a je regionálním centrem kultury, bývá v propagačních materiálech nazýván ''Živá brána Jeseníků''. Své si tady najde každý. Šumperk má vlastní divadlo s bohatým programem. Kino, které pravidelně promítá nejnovější filmy a restaurace s mezinárodním jídelníčkem. Ani děti nepřijdou zkrátka. Šumperský Domeček nebo aquapark jsou místy, které májí celoroční využití. Kousek od aquaparku se nachází skatepark s dětským hřištěm. Nedaleko Šumperka se nachází přehrada Krásné, kam se dá dojet autem i na kole. Na rozhlednu Háj dojdete hodinovou chůzí z města Šumperk a cestou nazpět se můžete občerstvit v restauraci na Bludovečku, kde se rozprostírá obora s daňky a výběhy pro koně. Lyžařské areály jsou v těsné blízkosti. Kouty nad Desnou jsou vzdáleny pouhých 26 minut jízdy autem, skiareál Přemyslov 26 km, Červenohorské sedlo 31 km a v dojezdové vzdálenosti 12 km se nachází skiareál Hraběšice, který je výborný na lyžovačku pro nejmenší. Rádi našim klientům pomůžeme s bezproblémovým přepisem energií a výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní prohlídce. Váš realitní makléř, Josef Andrle. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Byt 4+1, Šumperk, CP 105m2
V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme k prodeji v samém srdci města Šumperka cihlový byt s dispozicí 4+1 o celkové ploše 105m2, byt se nachází v 1.NP, jsou zde plastová okna, nová kuchyňská linka, nové rozvody elektřiny v kuchyni. Vytápění bytu je plynem. Pokoje jsou samostatné, neprůchozí. Pokud jste velká rodina a potřebujete hodně místa, je tento byt vhodnou volbou, ideální velikostí, která odpovídá velikosti domu, k uskladnění věcí tu slouží také prostorný sklep, který k bytu náleží. V dosahu jsou veškeré služby, které k životu člověk potřebujete: radnice, pošta, školy, školky, kavárny, pekárny, cukrárny, restaurace, fitcentra atd. Vzhledem k lokalitě a stavu nemovitosti se jedná také o zajímavou investiční příležitost. Pokud hledáte bydlení přímo v centru Šumperka, zavolejte a domluvíme si prohlídku. PENB nebylo dodáno, proto inzerujeme třídu G. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Šumperk ★ Adresa: Šumperk, Šumperk, nám. Republiky ★ Podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 105 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Zděné jádro, Sklep, U domu (veřejné), Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: Auto ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Byt - Bulharsko - Sofie
Ve výhradním zastoupení developera nabízíme prodej apartmánů / bytů v novém projektu vícegeneračních obytných domů v bulharském hlavním městě Sofii. Obytné domy se nacházejí v jihozápadní části města, 20 km od mezinárodního letiště v Sofii. Vhodné jako investice, a to s ohledem na příznivé ceny bulharských nemovitostí. Sofie je hlavní město Bulharska, leží na úpatí pohoří Vitoša na západě země. Letecké spojení mezi Prahou a Sofií je zajišťováno přímou linkou s délkou letu 1:50 hod - 2:00 hod. Jednotlivé byty v domě se postupně prodávají. Dům na ulici Car Boris III Blvd. je již dokončen a je možno se nastěhovat. Dům na ulici Rajská zahrada bude kolaudován v únoru 2023. V případě zájmu je možné do Sofie vyrazit a byt si osobně prohlédnout s naším doprovodem (náklady na dopravu a ubytování si hradí klient). Byt se prodává jako nezařízený a bez vybavení. Příslušenství bytu (podlahy, kuchyně, koupelna) je řešeno individuálně. Aktuální nabídka volných bytů: Dům na ulici Car Boris III Blvd.: - Byt č. 11 (93,34m2), cena: 162.100 EUR - Byt č. 14 (58,21 m2), cena: 101.100 EUR - Byt č. 21 (108,85 m2), cena: 188.900 EUR Dům na ulici Rajská zahrada: - Byt č. 6 (56,23 m2), cena: 97.700 EUR - Byt č. 8 (104,20 m2, cena: 180.900 EUR - Byt č. 10 (119,84 m2), cena: 208.100 EUR - Byt č. 14 (104,20 m2), cena: 180.900 EUR - Byt č. 16 (119,84 EUR), cena: 208.100 EUR - Byt č. 19 (77.04 m2), cena: 133.800 EUR - Byt č. 20 (104.13 m2), cena: 180.800 EUR - Byt č. 22 (120.00 m2), cena: 208.400 EUR - Byt č. 23 (99.02 m2), cena: 171.900 EUR - Byt č. 24 (74.62 m2), cena: 129.600 EUR - Byt č. 25 (51.99 m2), cena: 90.300 EUR - Byt č. 27 (135.74 m2), cena: 235.700 EUR - Byt č. 28 (53.60 m2), cena: 93.100 EUR Aktuální seznam dostupných bytů (včetně půdorysů bytů) je uveden na tomto odkazu: Dům na ulici Car Boris III Blvd.: Dům na ulici Rajská zahrada: Uvedená cena zahrnuje nemovitost, kompletní právní servis v ČR a v Bulharsku, zajištění převodu bytu na klienta. Cena nezahrnuje provizi za zprostředkování ve výši 150.000 Kč. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Prodej, byty/4+kk, 116 m2, Gen. Krátkého, 78701 Šumperk, Šum
Prodej, byty/4+kk, 116 m2, Gen. Krátkého, 78701 Šumperk, Šumperk [ID 44496] Exkluzivně nabízíme prostorný mezonetový byt o dispozici 4+kk a velikosti 116 m2. Byt se nachází v 3. NP rodinného domu ve velmi žádané lokalitě města Šumperk. Byt je v původním stavu, určen k úplné rekonstrukci Výhodou pro budoucí majitele, je již zpracovaná vizualizace, podle které lze byt dispozičně rozdělit na dvě patra. V 1. patře lze vybudovat obývací pokoj a propojit jej s jídelním a kuchyňským prostorem, dětský pokoj, pracovna, koupelna s WC a technická místnost. V 2.patře bytu lze vybudovat další pokoj s dostatečným místem např. pro relaxační koutek. Pro milovníky přírody a odpočinku je plusem i to, že k domu náleží zahrada a majitelé bytu mohou využívat její část (předzahrádku). Dům má skvělou strategickou polohu. V místě je výborná občanská vybavenost a všestranné kulturní vyžití. Několik MŠ a ZŠ, obchody vč. Supermarketu Kaufland, restaurace, MHD, úřady, wellness, lékárna. Zároveň je ale v okolí domu dostatečný klid a zeleně např. Park Bohuslava Martinů. Zaujala Vás naše novinka? Neváhejte využít možnosti osobní prohlídky s detailnějšími informacemi. Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám velmi rádi pomůžeme a vybereme pro Vás z bankovního trhu jen to nejlepší. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Budeme na Vás těšit na prohlídce. Cena: 4 500 000 Kč včetně provize RK Typ domu: patrový Velikost domu: 3 pokoje Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: klidná část obce Poloha objektu: v bloku Podlaží: 3 Užitná plocha: 116 Půdní vestavba: Ne Balkón: Ne Lodžie: Ne Terasa: Ne Sklep: Ne Garáž: Ne Parkovací místo: Ne Datum nastěhování: 30.11.2022
Světlý cihlový byt 2+1 v Brně Štýřicích, výtah, zahrada, bez
Hledáte klidné bydlení v centru Brna v bezbariérovém bytě? Rádi grilujete a chcete si posedět s přáteli v zahradě u domu? Láká vás cihlový byt, který si upravíte dle svého vkusu na 2+1 nebo 2+kk nebo 1+1? Pro vás máme aktuálně cihlový bezbariérový byt v osobním vlastnictví o celkové ploše 44m2 v činžovním domě po revitalizaci, který se nachází v klidné části centra Brna, při ul. Dvorského, souběžné s ul. Renneskou. Dům je obklopen zahradou, sousedí se vzrostlým parkem vybaveným dětským hřištěm, venkovní posilovnou i lavičkami, blízko protéká řeka Svratka, kde se buduje zelené nábřeží. Výhled ze všech oken bytu je do zeleně, k posezení lze využít pavlače i pergolu s grilem ve zrekultivované zahradě. Zastávka MHD je do 100m, stejně jako plná občanská vybavenost vč. MŠ, ZŠ, ZÚŠ, aj. U domu je dostatek parkovacích míst. Dům prošel revitalizací v 2014 v rozsahu: nový výtah pro bezbariérový přístup, nová plastová okna se žaluziemi vč. vstupních dveří do domu i bytu, schránky, sklepní kóje, chodby s kamerovým systémem, nová střecha, plášť, klimatizace v bytě, vlastní venkovní sušák k bytu, gril a posezení na zahradě, na které prodáváme spoluvlastnický podíl. Popis: byt se nachází na 3.NP z 5, v bytě je více úložných prostor v předsíni (3m2), a to vestavěná skříň šíře 1,5.m a úschovný prostor nade dveřmi, z předsíně vcházíme do koupelny (2m2) s vanou a karmou pro ohřev vody nebo na samostatné WC, dále můžeme vstoupit do kuchyně (9,5m2) s kuch.linkou a velkým plyn. sporákem, z ní je průchod do pokoje (23m2) s klimatizací, do něhož je vstup také z předsíně. Toho vlastníci v sousedství využívají ke snadné změně dispozice na 2+1 nebo zbouráním nenosné příčky ke kuchyni na 2+kk. Vzniklá ložnice má již také své okno, což dělá tento byt velmi zajímavým. Plynová lokální topení jsou v obou místnostech, lze využít také volného komínového průduchu pro kamna na levné tuhé palivo. K bytu náleží velký čistý sklep s oknem (5m2). K dispozici kabelový internet a TV. Doporučuji pro velkou variabilitu dispozice, podíl na zahradě, posezení na pavlači a bezbariérový přístup. Cena k jednání: 3,35mil Kč+ snížená provize 4% vč. DPH, bytem lze ručit na vaši hypotéku, PENB bude upřesněn, nízké náklady na bydlení, FO 900Kč, ostatní předpis SVJ 600Kč, plyn 260Kč + elektřina. Neváhejte s prohlídkou, byt je ihned volný.
Prodej bytu 7+1 v Šumperku
Rádi bychom Vám nabídli v exkluzivním zastoupení klienta, naprosto jedinečný a zcela unikátní mezonetový (podkrovní) byt o velkorysé ploše 243 m2, který Vás nadchne svou atmosférou. Byt je orientován na jih s krásnými výhledy do okolí, nachází se v domě o osmi bytových a dvou nebytových jednotkách v památkové zóně v samotném centru města v historické části Šumperka na ulici Starobranská. Světlý, prostorný byt s úžasným výhledem o dispozici 7+1 se nachází ve IV.NP a V.NP. Disponuje při vstupu ve IV.NP předsíní s komorou, dále velkým otevřeným prostorem zkládajícím se z obývacího prostoru, ze kterého se dostaneme na terasu s výhledem na město a jeho okolí, kuchyní s jídelnou a dvěma samostatnými pokoji - využívanými jako pracovnu a ložnici, vedle pracovny je samostatné WC a dále prostorná koupelna (s toaletou a bidetem, vanou, sprchovým koutem). Pro uskladnění všeho potřebného je možno využítí komoru. Po dřevěných schodech se dostaneme do V.NP, kde se nachází ložnice, dva pokoje, šatna a koupelna ( v přípravě). Topení zde zajišťuje plynový kotel + bojler ( radiátory + podlahová topení ve IV.NP - koupelna a kuchyň. Pro příjemnou atmosféru je možnost doplnit do stávajícího kouřovodu (komínu) krbová kamna a umocnit tak atmosféru takto výjimečné nemovitosti. Nespornou výhodou pro majitele nemovitosti je využití parkovacího místa, které je přímo u domu. Nemovitost nabízí jedinečnou a vyjímečnou podlahovou plochu v centru města, avšak ne v rušné části , takže máte možnost využití klidného bydlení s velkou terasou vhodnou jak pro posezení s přáteli v letních a jarních měsících, tak pro Vaši relaxaci a odpočinek. Pro více informací kontaktujte makléřku této nabídky. V případě potřeby či zájmu, Vám s financováním této nemovitosti rádi pomůžeme s našími finančními poradci, kteří pro Vás umí vybrat nejvýhodnější variantu úvěru na bydlení.