inzerce, prodej, prodám, bazar

Cirkularka 4kw s kolipkou tovární výroby

Kategorie: Pily

Prodám cirkulárku s kolíbkou
Motor 4kw.
Zásuvka třífázová 380V
Více info tel.
Cirkularka 4kw s kolipkou tovární výroby
Podobné inzeráty
Tovarni Cirkularka HOP77 kompletní repas TOP stav
Prodám tovarni cirkularku s kolebkou a všema krytama zn. Narex HOP 77 Moc pěkný a plně funkční stav...TOP TOP TOP Po dukladne renovaci.... Nova vydřeva v sušárně vysušena, bukova viz na fotkach. Nové ložiska,nova el. Od motoru,el. kabel cca 10m, vidlice,remeny... Výkon motoru 4kw. 4 remeny... Rozběhovy vypínač, hvězda x trojúhelník. Kotouč našrankovany, nabrouseny. Po GO. Cirkularka, která Vám bude roky sloužit bez oprav, není to jen o barvě, ale celkove go.
Cirkularka
Prodam tovarni cirkularku se stipackou, funkcni ,cirkularka nove natrena motor 400V 4,4kw 1440 ot/min kabel cca 4m nema vidlici na vyzkouseni zapojim pouze VOLAT a osobni odber obec VELENKA neposilam mejly nectu. Sleva mozna ,kuzelova stipacka , stipaci trn ,pila na drevo
Stihl MS 390 Profi výkon 3,4kW
Motorová pila Stihl MS390. Pěkný stav! Profi výkon 3,4kW. Pila je funkční. Možno předvést na místě. Výkon: 3,4kW/4,7HP. Objem motoru: 65ccm Hmotnost: 5,9kg. Délka lišty: 40cm. Řetěz. 3/8" 1,6mm. Dekompresní ventil. Regulace oleje na lištu.
Cirkulárka
Prodám cirkulárku na 380V/motor 4Kw. Cirkulárka je v bezvadném a plně funkčním stavu (masivní konstrukce) + 3 řezné kotouče + připojovací kabel. Na cirkulárku se dá též nainstalovat šnek na štípání špalků - není součástí prodeje. Odvoz vlastní. Více foto - e-mailem. Kontakt e-mailem: Cena 7000,- Kč.
Cirkulárka
Prodám pilu tovární výroby.Motor 4kw, Rozběh hvězda trojúhelník.Vcetne kotouče.
Cirkulárka,cirkulárku
Cirkulárka s kolébkou tovární výroba. Výběr možný z více ks. Dovoz mohu zajistit.