inzerce, prodej, prodám, bazar

Číšníci m/ž, kuchaři m/ž - Švýcarsko, Rakousko, Německo

Kategorie: Pohostinství a ubytování

Pro naše hotelové a gastronomické podniky ve Švýcarsku, Rakousku a Německu neustále hledáme číšníky m/ž a kuchaře m/ž.

Hledáme právě Vás!


Volná místa ve Švýcarsku - Rakousku - Německu - Jižním Tyrolsku

- číšníci/servírky
- kuchaři/kuchařky

Předpoklady
Můžeme zaměstnat pouze vyučený personál nebo osoby s víceletou prokazatelnou praxí v hotelové gastronomii.

Jazyky: němčina-italština, pokud možno angličtina. Další jazyky výhodou


Pošlete nám svou přihlášku na: info@
Kompletní přihláška uchazeče musí obsahovat: životopis, fotografii, výuční list, profesní osvědčení a přesnou adresu bydliště a telefonní číslo.

Mohou být akceptovány pouze přihlášky s kompletními podklady o uchazeči.



Pošlete přihlášku teď:
se na stránkách zaměstnavatele:
Číšníci m/ž, kuchaři m/ž - Švýcarsko, Rakousko, Německo
Podobné inzeráty
Kuchař/ka Rakousko nebo Německo
Do hotelů a horských chat v různých oblastech Rakouska i Německa hledáme kuchaře a další pracovníky do kuchyně (šéfkuchaři, pomocní kuchaři, pomocná síla do kuchyně). Uplatnění u nás najdou kuchaři po vyučení, ale i kuchaři s dlouholetou praxí. Vybrat si můžete ze 3* - 5* hotelů, rodinných penzionů nebo horských chat. Pracovních pozic máme více a vždy se budeme snažit přizpůsobit tak, aby Vám vše vyhovovalo. Nabízíme možnost odpracovat jednu sezónu, nebo navázat dlouhodobou spolupráci. Práce je na 5 nebo 6 dní v týdnu, dle lokality. Požadujeme - němčina nebo angličtina - praxe nebo vyučení v oboru Nabízíme - 1900€ - 2200€ - práce na smlouvu přímo se zaměstnavatelem - platové ohodnocení dle kvalifikace - ubytování a strava zdarma - 13.,14. plat - - proplacené přesčasy, svátky, dovolené.. V případě zájmu nám zašlete svůj životopis, poté se domluvíme na dalším postupu. Těšíme se na spolupráci! Tip: Pokud chcete být mezi prvními, kterým se ozveme zpět, doporučujeme se rovnou nezávazně registrovat na našich stránkách :)
Zaměstnání
Přijmu číšníka/číšnici, kuchaře/kuchařku, ubytování zajištěno. Západní Čechy. Jaroslav Červenka Uhříněves Nové Náměstí 1250/10 Praha 10 Telefon :
Pizzař
Do naší restaurace/pizzerie v Kuřimi přijmeme pizzaře. Směny dle dohody. HPP nebo brigáda Požadujeme praxi v oboru. Mimo pizz bude vaší náplní práce pomocné práce kuchaři-výdej poledního menu, dresinky, těsta na pizzu, knedlíky..
PLAUDIT LIBEREC PRIJME KUCHARE
PUOR Plaudit Liberec přijme kuchaře. Práce krátký/dlouhý týden. Na směnu jsou tři kuchaři + pomocná síla. Personální stravovaní, zázemí silné společnosti. Zajímavé platové podmínky
Personál do hotela (Chyžná/Čašník)
ČAŠNÍK/ČKA Hotel vo Willingen/Nemecko Mesačná mzda - 2.500,-/brutto+ďalšie príplatky Ubytovanie - zabezpečené Strava - inkluzív Znalosť NJ - nutná - minimálne na úrovni B1-B2 Prax v odbore - nutná CHYŽNÁ Hotel vo Willingen/Nemecko Mesačná mzda - 2.100,-/brutto Ubytovanie - zabezpečené Strava a nápoje - inkluzív Znalosť NJ – nutná (aspoň na úrovni A1-A2) Nemecká pracovná zmluva uzatvorená priamo so zamestnávateľom
Výpomoc do kuchyně (m/ž/jiné) - Bavorsko
Místo výkonu práce: Oberschwarzach (mezi Würzburgem a Bamberkem) - ubytování zajištěno - nástup možný ihned Náš idylický venkovský hostinec se nachází v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí v Bavorsku. Máme pivní zahrádku se 100 místy k sezení a 120 míst uvnitř. Klademe velký důraz na čerstvou, sezónní a regionální kuchyni. Za to jsme již získali mnoho ocenění. Otevřeno máme od středy do neděle od 11 do 20 hodin, kuchyně zavírá v 19 hodin. K okamžitému nástupu hledáme do našeho angažovaného týmu výpomoc do kuchyně (m/ž/jiné) na plný úvazek (možný je ale i částečný úvazek nebo mini job). Vaše pracoviště: Der Brunnenhof, francký venkovský hostinec Handthal 6, 97516 Oberschwarzach Bavorsko/Německo Nabízíme: - nadstandardní mzdu (nástupní mzda 13 eur/hod., po třech měsících 13,50 eur) - čtyř/pětidenní pracovní týden (40 hodin) - pracovní doba: od středy do neděle mezi 10:00 a 20:00 (bez dělených služeb) - pomoc s jednáním na úřadech - samozřejmostí je u nás pomoc se vším, co vám usnadní stěhování k nám - pokoj v obci (stojí asi 300 eur/měsíc) - stravování zdarma během pracovní doby - pokud dojde k přesčasům, budou kompenzovány volnem nebo proplaceny - 30 dní dovolené ročně Vaše úkoly: - Příprava salátů, zdobení, přípravné práce (loupání brambor, čištění zeleniny), oplachování, příprava dezertů, příprava studené kuchyně, čištění, úklid Váš profil: - odborná praxe je žádoucí - jste připraveni pracovat o víkendech a svátcích - jste spolehliví a angažovaní - mluvíte německy (úroveň alespoň A2) Kontakt: Máte zájem? Těšíme se na Vaši přihlášku e-mailem na adrese info@, kontaktní osoba: Christian Hemmert Těšíme se na setkání s Vámi. Der Brunnenhof - das fränkische Landgasthaus Ïnh.: Thomas Sauerbrey Handthal 6 97516 Oberschwarzach info@ Další informace a kontaktní formulář: