inzerce, prodej, prodám, bazar

Cistic potahu Carlson 400ml (nový)

Kategorie: Příslušenství

Prodam novy cistic potahu, nepouzity, nevyuzili jsme.
PC: 100 Kc
Mozne predani i v Ml. Boleslavi.
Cistic potahu Carlson 400ml (nový)
Podobné inzeráty
Project-F FRESHWHEELZ - Čistič kol (500ml)
Voňavý a extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol. Díky složení bez nepříjemného zápachu, je ideální pro použití v uzavřených prostorách. Vlastnosti Freshwheelz - Wheel cleaner: Extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Voňavý čistič, bez zápachů Ideální pro použití i v uzavřených prostorách. Příjemná vůně: citrón + pomeranč. Barva: oranžová. Vlastnosti Freshwheelz - Wheel cleaner: Extra účinný čistič, který zaručí uvolnění nečistot a brzdového prachu z povrchu kol Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Voňavý čistič, bez zápachů Ideální pro použití i v uzavřených prostorách Příjemná vůně: citrón + pomeranč Barva: oranžová Návod k použití: Mytý povrch musí být chladný na dotek. Pokud je to možné, pracujte ve stínu. Před použitím protřepejte. Kola neoplachujte na začátku vodou! Dostatečné množství přípravku rovnoměrně nastříkejte na povrch kola. Nechte působit 2-3 minuty. Nenechte produkt na kolech zaschnout! Pro ještě lepší výsledek použijte k uvolnění nečistot detailingový štětec nebo detailingový kartáč. Opláchněte proudem vody. Nechte vyschnout nebo přetřete sušícím ručníkem - PROJECT F - Perfect DRY Důležité! Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při pokojové teplotě. Nevystavujte mrazům. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 249kč.
prodám motorový olej carlson 15w-40 4L
prodám Motorový olej carlson 15w-40 , super GX 4L kanystr, olej je nový nepoužitý, prodávám z duvodu koupi špatného Oleje, osobní odběr nebo pošta, či zásilkovna. slušné jednani možná sleva pc byla 449kč
Flat stěrače (CARLSON 610 + 450 mm, adaptér CUBE)
- Nabízím FLAT stěrače CARLSON - 1x 610 mm + 2x 450 mm (adaptér CUBE). - Nové (jen vyzkoušené). Pouze osobní předání v Prostějově.
Motorový olej Carlson 0W-30 Millennium synth stop-start
CARLSON MILLENIUM SYNTH STOP-START SAE 0W-30 je motorový olej určený pro dieselové i benzinové motory splňující normu Euro 6, speciálně vyvinutý pro systém STOP-START. - obsahuje aditiva, která zaručují vysokou samočistící funkci motoru - snadný start v zimním období kupováno v Hornbachu poř.cena 229,-/l ,mám 6l
Přilnavý mazací tuk Winkler 400ml
Prodám úplně nový, neotevřený přilnavý mazací tuk Winkler 400ml. Cena za kus 99,-. Máme více kusů. Zasíláme na dobírku po celé ČR.
Mazací keramický sprej Winkler 400ml
Prodám nový, neotevřený mazací keramický sprej Winkler 400ml. Cena za kus 125,- Více kusů. Zasíláme na dobírku po celé ČR.