inzerce, prodej, prodám, bazar

Citrus

Kategorie: Rostliny

Citrus limon,170cm
Citrus
Podobné inzeráty
Citroník, Citrus, Ponderosa, Citrus Pyriformis
Prodám Citrus Medica Ponderosa, opravdová rarita, květy bílé voňavé, plody až 30 cm velké, kvetou několikrát do roka, celková výška rostlin je cca 80 a 100 cm /rostliny jsou k dispozici aktuálně tyto dvě/. Cena rostliny je 690 a 790 Kč. Pro první kontakt prosím sms...děkuji.
Citrus mandarinka
Prodám asi 5letý citrus mandarinku rodí má přes metr výšku a nutno přesadit do většího koflíku
Citrus, Citroník, Lemon Lisbon, velký citrus
Prodám velký citrusy Lisbon, rostlina je již s prvními plody, výška rostliny je cca 140 cm. Odběr je možný v Praze 10 nebo obci Kouřim /Praha východ, u Kostelce nad Černými lesy/. Pro první kontakt prosím sms...děkuji! A podívejte se na moji nabídku ostatních druhů citrusů/ Ceny menších kousků jsou 190 a 390 Kč.
pokojová rostlina citrus
Prodám citrus i s plody, výška 120 cm
Citrus, Citroník, Citrusy, Lemon Lisbon, Lisbon
Prodám Lemon Lisbon, tento citroník je odolný, nenáročný a vhodný pro pěstování v bytě, plody jsou středně velké, od jara do podzimu můžeme letnit nebo umístit v zimní zahradě, celková výška rostlin je cca 40 - 60 cm, cena od 390 Kč. Pro první kontakt prosím sms...děkuji.
Citrusy,  Citroník, Citronovník,  Ficus Carica , Fíkovník
Prodám Citroníky, mají vonné květy a jedlé plody, odrůda Lisbon cena od 290 Kč, Pomeranč cena 390 Kč a Citrus Ponderosa /cena od 200 Kč/ , Ficusy Carica, odrůda Brown Turkey, mají jedlé sladké plody, mrazuvzdorné, samosprašné, lze pěstovat v květináči i zahradě, cena od 290 Kč. Všechny rostliny jsou vypěstovány na naší zahrádce v Čechách! Pro první kontakt prosím SMS, děkuji.