inzerce, prodej, prodám, bazar

Člankový řemínek Apple Watch

Kategorie: Chytré hodinky

Nabízím článkový řemínek vesmírně černý k hodinkám Apple Watch řemínek je nepoužívaný.
Člankový řemínek Apple Watch
Podobné inzeráty
Průhledný článkový řemínek, Apple Watch 38 40mm nebo 42 44mm
Elegantní průhledný článkový řemínek pro hodinky Apple Watch. Konektor do hodinek stříbrný nebo černý. - transparentní (barva čirá) - transparentní (barva světle růžová) - transparentní (barva šedá) Připište prosím požadovanou barvu a velikost. Cena je za 1 kus. Jedná se o kvalitně zpracovaný řemínek tohoto druhu. Vzhled je opravdu hezký a nevšední. Je vyroben z průhledných pryskyřicových článku, uchycení do hodinek je pak kovové. Zapnutí řemínku je pomoci kovové spony. Pro všechny typy hodinek 38mm, 40mm nebo 42mm, 44mm Apple Watch série 0, Apple Watch 1, Apple Watch 2, Apple Watch 3, Apple Watch 4, Apple Watch 5, Apple Watch 6, Apple Watch SE series Řemínek bez hodinek měří Po domluvě možno osobní převzetí. Odeslání do 1 pracovního dne od přijetí platby. Cena za 1 kus Havířov Náklady na dopravu: Platba předem - Česká pošta, doporučeně 55Kč Platba předem - Zásilkovna 68Kč (na odběrné místo) Dobírka možná po uhrazení zálohy Česká pošta Kč 110,- nebo Zásilkovna na odb. místo Kč 90.-
Řemínek článkový Apple Watch 38mm 40mm nebo 42mm 44mm
Elegantní řemínek pro hodinky Apple Watch. - kovový černý, stříbrný, červeně zlatý ..... Kč 750,- - keramický bílý, černý ............ Kč 760,- - ostatní ..... Kč 560,- Zapnutí řemínku je pomoci spony Butterfly. Sponu není z venku vidět, takže řemínek působí jako celistvý. V obou případech se jedná o výborné zpracování. Zkrácení je možno jednoduše a svépomocí. Pro všechny typy hodinek 38mm, 40mm nebo 42mm, 44mm (Prosím napiště požadovanou velikost do poznámky). Apple Watch série 0, Apple Watch 1, Apple Watch 2, Apple Watch 3, Apple Watch 4, Apple Watch 5, Apple Watch 6, Apple Watch SE series Řemínek bez hodinek měří viz fotografie. - Náklady na dopravu: Osobní převzetí (Havířov) - 0,- Kč Platba předem - Česká pošta, doporučeně (ekonomicky) 55Kč, (prioritně) 65Kč Platba předem - Zásilkovna 68Kč (na odběrné místo) Dobírka možná po uhrazení zálohy Česká pošta 110Kč nebo Zásilkovna na odb. místo Kč 90Kč Odeslání do 1 pracovního dne od přijetí platby. .
Řemínek pro Apple Watch
Prodám stříbrný Milánský tah . Řemínek je opatřen magnetickým upínáním a jeho délka je snadno nastavitelná pomocí posunu ve sponě. Možnost výměny pásku hodinek zajistí to, že si každý může upravit jejich vzhled podle aktuální příležitosti. Materiál: Kov Délka řemínku: 12 - 23 cm Vhodné pro: Apple Watch SE 44mm Apple Watch Series 1 42mm Apple Watch Series 2 42mm Apple Watch Series 3 42mm Apple Watch Series 4 44mm Apple Watch Series 5 44mm Apple Watch Series 6 44mm Apple Watch Series 7 45mm Apple Watch Series 8 45mm Apple Watch Ultra 49mm Mám ještě v černé barvě při odběru obou za 400,- 250,- Zásilkovna
Nylon řemínek pásek pro Apple Watch 38 40mm nebo 42 44mm
Nylonový řemínek pro hodinky Apple Watch. Pro typy hodinek 38mm, 40mm nebo 42mm, 44mm. Už nemám vše, ale rád upřesním na dotaz. Apple Watch série 0, Apple Watch 1, Apple Watch 2, Apple Watch 3, Apple Watch 4, Apple Watch 5, Apple Watch 6, Apple Watch SE series Bezpečné zapínání na suchý zip. Prodyšný materiál. - Havířov Náklady na dopravu: Platba předem - Česká pošta, doporučeně 55Kč Platba předem - Zásilkovna 68Kč (na odběrné místo) Dobírka možná po uhrazení zálohy Česká pošta Kč 110,- nebo Zásilkovna na odb. místo Kč 90.- Odeslání do 1 pracovního dne od přijetí platby. .
SET silikon řemínek pásek k Apple Watch + kryt se sklem 44mm
Nový silikonový pásek + kryt se sklíčkem zn. MarSee pro hodinky Apple Watch 3 barvy, velikost S/M jsou vhodné pro obvod zápěstí do 21 cm: CENA za 1 set (tj. řemínek + kryt se sklem) . červený řemínek + kryt se sklem . modrý řemínek + kryt se sklem . černý čemínek + kryt se sklem Cena á 1ks set (řemínek + kryt s sklem) Kč 395,-. Prosím o napsání požadované barvy. Jedná se o kvalitní set, který je barevně sladěn. Pro Apple Watch velikost 44mm (prosím informaci o požadované velikosti do poznámky) (Apple Watch 4, Apple Watch 5, Apple Watch 6, Apple Watch SE series) Havířov Náklady na dopravu: Platba předem - Česká pošta, doporučeně 55Kč Platba předem - Zásilkovna 68Kč (na odběrné místo) Dobírka možná po uhrazení zálohy Česká pošta Kč 110,- nebo Zásilkovna na odb. místo Kč 90.- Odeslání do 1 pracovního dne od přijetí platby. .
SET silikon řemínek pásek k Apple Watch + kryt se sklem 40mm
Nový silikonový pásek + kryt se sklíčkem zn. MarSee pro hodinky Apple Watch 3 barvy, velikost S/M jsou vhodné pro obvod zápěstí do 21 cm: CENA za 1 set (tj. řemínek + kryt se sklem) . černý čemínek + kryt se sklem . tm. růžový řemínek + kryt se sklem . bílý řemínek + kryt se sklem Cena á 1ks set (řemínek + kryt s sklem) Kč 395,-. Prosím o napsání požadované barvy do poznámky. Jedná se o kvalitní set, který je barevně sladěn. Pro Apple Watch velikost 40mm (prosím informaci o požadované velikosti do poznámky) (Apple Watch 4, Apple Watch 5, Apple Watch 6, Apple Watch SE series) Havířov Náklady na dopravu: Platba předem - Česká pošta, doporučeně 55Kč Platba předem - Zásilkovna 68Kč (na odběrné místo) Dobírka možná po uhrazení zálohy Česká pošta Kč 110,- nebo Zásilkovna na odb. místo Kč 90.- Odeslání do 1 pracovního dne od přijetí platby. .