inzerce, prodej, prodám, bazar

Co vám doktor neřekne

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Získejte přístup k doporučením, jak být zdravý a fit po celý život. V naší nové knize Co vám doktor neřekne vám přinášíme mimořádně důležité lékařské rady, které pomohou zlepšit všechny oblasti lidského zdraví. Od alergií a srdečních nemocí až po rakovinu a demenci – tato kniha se s vámi podělí o poznatky z oblasti prevence a léčby nemocí, kterými disponují uznávaní světoví experti.
V této fundované příručce objevíte ověřené rady pro dosažení zdraví těla i duše. Zjistíte, které snadné kroky musíte podniknout již v této chvíli, abyste zabránili vzniku nemocí a mohli se těšit dobrému zdraví svých blízkých i v následujících letech.
V knize Co vám doktor neřekne najdete kromě jiného také:
VÍCE NEŽ 1 000 TAJEMSTVÍ …
která vám umožní získat kontrolu nad vaším zdravím,
RADY ZE VŠECH KOUTŮ ZEMĚ …
ověřené tipy a metody určené k prevenci a léčbě nemocí,
ZDRAVOTNÍ OSVĚTU …
fakta o tom, co skutečně pomáhá a co ne,
NEJNOVĚJŠÍ VÝZKUMY…
aktuální informace o léčbě nemocí,
SPOLEHLIVÁ DOPORUČENÍ …
jak se starat o zdraví svého srdce, plic, mozku či kostí,
PRAVDU O JÍDLE …
jak skoncovat s přejídáním i nové způsoby, jak předcházet nemocem,
OVĚŘENÉ METODY LÉČBY …
zjistěte, co skutečně pomáhá, a postarejte se o zdraví celé rodiny.
Co vám doktor neřekne
Podobné inzeráty
Doktor v extrémních podmínkách- Kenneth Kamler
Hranice života a smrti pohledem sportovního lékaře. Kniha má razítka knihovny. Stav dle fotek- vzadu lepena, možné vidět na poslední fotce- vazba.
Doktor propr
Nové!!! 220kč 250kč
CD Motivace, Dan Miller (Audiokniha)
Prodám novou audioknihu v originálním balení. Výprodej knih a CD z důvodu ukončení činnosti prodeje. Audiokniha - CD - Motivace od Dan Miller Obsah balení: 10 CD Délka: 10 x 60 minut Autor: Dan Miller Vydavatel: Media Empire, s.r.o. Interpret: Vítěslav Kryške Kategorie: Osobní rozvoj Popis: Stalo se vám někdy, že jste jeli autem bez řidičského průkazu, nebo autobusem bez jízdenky? Váš postoj k jízdě se změnil. Byli jste ostražitější, vyhlíželi jste v davu kontrolora, a když jste zahlédli policejní hlídku, mysleli jste si, že dobře vědí, že nemáte řidičský průkaz, a dají vám pokutu. Strach, pocit porážky a negativního očekávání vytvářejí takové okolnosti, že si vás hlídka najde a pokutu vám skutečně udělí. Dostáváte to, co očekáváte. Lidé někdy stavějí tak silné pevnosti, aby neudělali žádnou chybu, až zapomínají na to, jak žít. A to je největší životní porážka. Člověk, který vidí své problémy jako osobní šanci, má neskutečnou převahu nad každým jiným člověkem. Řekněte si jasně – toto riziko musím podstoupit. Bez pohybu není pokrok. Většině lidí se zdá, že úspěch je něco těžko dosažitelného. > Myslíme si, že musíme hodně tvrdě pracovat a pak se vše podaří. To jsou myšlenkové modely, které zanechávají stopu v našem myšlení. Mnoho lidí, kteří se učí jen málo, pracují jakoby mimochodem, věnují své práci méně času než ostatní, přesto sklízí úspěch. Jiní zase pracují přesčas a setkávají se s porážkou. Klíčem k úspěchu je stav mysli. a mysl můžete otevřít. Audioprogram Motivace vám pomůže probudit svou vnitřní sílu a nalézt cestu k úspěšnému životu. Cena poštovného Zásilkovna + 64 Kč. Lze vybrat více produktů z naší nabídky.
Perfektní domácí trénink Wolfgang Miessner
Prodám zachovalo knížku Perfektní domácí trénink. Zacvičte si v pohodlí domova - ušetříte čas i peníze! Trénink se vám navíc podaří snadněji začlenit do vašeho denního programu. Všem zájemcům o pohybové aktivity přinášíme jednoduchý návod, jak pravidelně cvičit v domácím prostředí. Ukážeme vám, jak je možné posilovat pomocí vlastní váhy těla, s jednoduchými pomůckami nebo na domácích posilovacích strojích. Nabídneme vám vhodné kardioaktivity, které lze provozovat na běžně dostupných trenažérech. Samozřejmou součástí knihy jsou i protahovací cviky. Jako bonus pro vás autor připravil balanční cvičení, která jistě rádi využijí vyznavači lyžování, inline bruslení a dalších sportů, při nichž je udržení rovnováhy základním předpokladem úspěšného zvládnutí techniky. Jeden rožek trošku ohnutý, opravdu jen nepatrně. Osobní odběr Frýdlant nad Ostravicí nebo zásilkovna 79,- či pošta 120,- Kč.
PRODÁM KNIHU KORÁLKY: 200 OTÁZEK A ODPOVĚDÍ, ŘEPY I ZAŠLU
PRODÁM KNIHU: Korálky: 200 otázek a odpovědí Autor: Dorothy Woodová; Ashley Woodová PŘEDÁNÍ PRAHA 6 - ŘEPY, POSÍLÁM I POŠTOU ČI ZÁSILKOVNOU, V TOMTO PŘÍPADĚ PROSÍM O PLATBU PŘEDEM I S POŠTOVNÝM A BALNÝM NA ÚČET. BALNÉ 5,-KČ. STAV: VELMI DOBRÝ, JEN PROČTENÁ Specifikace Nakladatelství: Metafora Médium / forma: Tištěná kniha Rok vydání: 2014 Počet stran: 224 Rozměr: 145×195 Úprava: barevné ilustrace Vydání: Vyd. 1. Název originálu: Beading 200 Q & A Spolupracovali: přeložila Gabriela Hajtmarová Skupina třídění: Kresba. Umělecká řemesla Vazba: Pevná - PAPERBACK šitá vazba Datum vydání: 28.1.2014 Nakladatelské údaje: V Praze, Metafora, 2014 ISBN: 978-80-7359-394-0 EAN: 9788073593940 Popis / resumé Příručka je tematicky rozdělena do devíti kapitol, v nichž se dozvíte vyčerpávající odpovědi na všechny otázky týkající se korálkování, které vás vůbec napadnou. Od základů, které jistě uvítající začátečníci, až k samotnému dokončení šperku. Vysvětlení korálkovací terminologie, ukázky jednotlivých technik a návodné fotografie. Vše o korálkování a jak již podnázev knížky napovídá - celkem 200 odpovědí na otázky, která vás k této technice zajímají. Popis nakladatele O knize Všechno, co potřebujete vědět o korálkování – od základů až po dokončení šperku. Navlékáte korálky a narazili jste na problém, se kterým si nevíte rady? Rádi byste se něco dozvěděli o úplně nové technice? Hodilo by se vám pár rad ohledně nejrůznějších postupů? Snadná pomoc. Zeptali jsme se za vás. Rovných 200 otázek v téhle knize přináší právě tolik odpovědí, takže nezůstane nic, v čem byste ještě tápali, co by vám bylo nejasné. Najdete tu odpovědi, které se budou hodit začátečníkům, ale i rady pokročilým a zkušeným korálkářům. Otázky a odpovědi týkající se veškerých aspektů práce s korálky. Nezapomeneme ani na potřebné nástroje a materiály. Krásné názorné ilustrace pak pomohou k pochopení všech postupů a metod. Všechno, co potřebujete vědět o korálkování – od základů až po dokončení šperku. Navlékáte korálky a narazili jste na problém, se kterým si nevíte rady? Rádi byste se něco dozvěděli o úplně nové technice? Hodilo by se vám pár rad ohledně nejrůznějších postupů? Snadná pomoc. Zeptali jsme se za vás. (200 otázek a odpovědí : všechno, co potřebujete vědět, od základů až po dokončení šperku) ---------------- PŘEDÁNÍ PRAHA 6 - ŘEPY, POSÍLÁM I POŠTOU ČÍ ZÁSILKOVNOU, V TOMTO PŘÍPADĚ PROSÍM O PLATBU PŘEDEM I S POŠTOVNÝM A BALNÝM NA ÚČET. BALNÉ 5,-KČ.
Jak se stát intradenním finančníkem - Nesnídal, Podhajský
První kniha o intradenním obchodování u nás. Jedna z mála komplexních knih o intradenním obchodování celosvětově. Tvůrci serveru finanční vám přinášejí unikátní novinku, jejíž vytvoření zabralo přes rok práce a která pokrývá téma intradenního burzovního obchodování tak, jako doposud žádná jiná publikace v českém jazyce. Na téměř 300 stranách vám autoři přinášejí co nejpřesnější popis toho, co to znamená stát se intradenním finančníkem. Od naprostých začátků, přes první důležitá odhalení až po základy unikátního obchodního systému FinWin, který autoři postavili pro své vlastní obchodování a o který se po letech jeho obchodování rozhodli podělit i s vámi – čtenáři knihy Jak se stát intradenním finančníkem. V této knize jsme se pokusili nejenom zmapovat svou obchodní kariéru tak, aby si každý mohl udělat přesnější obrázek o cestě intradenního obchodníka k profitům, ale také jsme zahrnuli mnoho témat, na které se začínající obchodníci ptají nejčastěji: jak vybírat obchodní software, jak stavět obchodní plán, jak se krok po kroku dopracovat k dlouhodobě profitabilnímu byznysu, který by vám neměl zabrat více než 2,5 hodiny denně! Kniha obsahuje řadu grafů, ukázek, popisných obrázků, ale také rozhovorů a tipů a triků, které mají za cíl udělat vás lepším (a hlavně profitabilním) obchodníkem. Dozvíte se mimo jiné i to, jak vypadá náš obchodní den, jaké trhy přesně obchodujeme, ale i v čem a jak si vedeme obchodní záznamy a kde jsme se naučili řadu toho, co dnes umíme. Součástí knihy je i rozhovor s jedním z našich brokerů, dozvíte se tedy nejenom jak to v takovém brokerském domě funguje, ale i mnoho nového o tomto byznyse, co jste ještě zatím netušili!. Pořizovací cena 798,- Možno poštou nebo přes zásilkovnu nebo osobně na Praze 8 - Palmovka.