inzerce, prodej, prodám, bazar

COFIT Motocyklové rukavice, dotykové rukavice pro motocykly

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Vel M Nové
Víceúčelové rukavice 】Ideální pro motokros, BMX ATV MTB jízdu na koni, silniční závody, jízdu na kole, lezení, bruslení a všechny ostatní aktivity v přírodě.

【 Perfektní uchopení a kontrola】 Silikonový gel odolný proti opotřebení v dlani, zvyšuje rukojeť na řídítkách, aby byla zajištěna větší kontrola a bezpečnost.

【 konečky prstů na dotykovém displeji】 Obsahuje vodivá kovová vlákna jak pro indexové prsty, tak i pro palce, rukavice fungují dobře se všemi zařízeními dotykového displeje.

【 Plná ochrana】 S kvalitním tvrdým PVC pěstím kotníkům a polstrováním palmových polštářků, COFIT nabízí značnou ochranu pro vaše ruce.

【 Prodyšné a pohodlné】Z prodyšného polyesteru s dlouhou životností, rukavice COFIT jsou vhodné pro použití ve všech ročních obdobích. Nejlepší použití při 10 °C – 38 °C.
Prosím pište SMS nebo e-mail děkuji.
COFIT Motocyklové rukavice, dotykové rukavice pro motocykly
Podobné inzeráty
Rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S
Prodám rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S. Nové, nepoužité. Alpinestar x air carbon jsou krátké sportovní rukavice, které jsou vyrobeny z prvotřídní kůže v kombinaci s odolnou textilií. Početná perforace předurčuje rukavice pro teplejší počasí. Karbonový protektor kloubů v kombinaci s protektorem člunkové kosti a výztuhy v oblasti manžety rukavic, zajišťují vysoký stupeň ochrany. Rukavice jsou celé CE certifikované. Krátká odvětrávaná letní rukavice kombinace prvotřídní kůže a velmi odolné textílie, pevný karbonový protektor kloubů perforace pro optimální proudění vzduchu, manžeta na suchý zip, protektor člunkové kosti, strečové panely pro neomezený pohyb, výztuhy rukavice pro lepší bezpečnost a komfort, panelová konstrukce dlaně na vnější straně rukavice, kompatibilní s dotykovými panely navigace/mobil, CE certifikované rukavice. Osobní předání po tel domluvě, odeslání PPL, poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Motocyklové rukavice Lookwell
Prodám nepoužité motocyklové rukavice lookwell. Rukavice jsou velikosti M/9. Stav nových rukavic.
BMW CITY DENIM dámské motocyklové kalhoty vel. 48
prodám motocyklové dámské kalhoty - "džínový styl" - BMW CITY DENIM, vel. 60. Obj.č.: 76128560889 - cena v BMW 6.098,- Kč. Pánské letní motocyklové kalhoty, bez podšívky, použitelné i na běžné nošení. Ležérní střih, velice pohodlné. Velký počet velkých i malých kapes. Materiál 75% bavlna, 25 % Cordura. Včetně koleních a bočních chráničů. Preferuji osobní vyzkoušení. Zaslání po obdržené platbě. Na dobírku neposílám. Možnost daňového dokladu. Podívejte se na další mé prodeje!!!
Motocyklové šortky s chrániči KNOX
Protektorové motocyklové šortky s chrániči MicroLock. Ochrana kyčlí, boků, stehen a kostrče. Vhodné pro motocykly, skútry, motokros, ATV, MTB, horská kola, zimní a adrenalinové sporty. Vel.S, nepoužité.
Motocyklové rukavice Phantom
Prodám motocyklové rukavice Phantom velikost XXL. Použité, ale stav dobrý, nikde nejsou děravé.
Motocyklové rukavice, motorkářské rukavice, moto rukavice
Prodám nové rukavice na motorku nebo skútr. Velikost, M, L, XL, XXL Možnost vyzkoušení na místě.Při odběru 2ks cena 350Kč/ks Možno poslat přes Zásilkovnu 90Kč.