inzerce, prodej, prodám, bazar

Cosina Auto Winder - vhodný pro zrcadlovky Cosina a Porst

Kategorie: Analogové fotoaparáty

Prodám nevyužitý navíječ, winder, na zrcadlovky Cosina, či Porst, který pod svou značkou Cosiny prodával.

Winder je plně funkční, prodávám jej, protože se mi sešly dva.

Podporované zrcadlovky:

Cosina CS-1, CS-2, CS-3
Porst Compact-reflex OC-N, OS, OV

K dispozici v Brně, Kr. Poli, nebo zašlu přes Zásilkovnu.
Cosina Auto Winder - vhodný pro zrcadlovky Cosina a Porst
Podobné inzeráty
Porst 135mm f2,8 MC auto + Porst compact-reflex (M42)
Kinofilmový set Porst s uchycením M42. Objektiv Porst 135mm f2,8 MC auto (M42): Zachovalý stav. Ostření v pořádku. Clona funkční bez mastnoty. Skla čistá a prach vzhledem ke stáří v normě. Nějaké škrábanečky po čištění na zadní čočce. Bajonet M42, snadné použití pro fotografování na moderních fotoaparátech pomocí dostupné redukce. Fotoaparát Porst compact-reflex: Netestováno vyvolání filmu. Závěrka cvaká na všechny časy a vypadá to, že i přesně. Bulb režim funkční. Vzhled zachovalý. + originální přední krytka + UV filtr + popruh Mohu poskytnout i redukci M42 pro MFT (Micro 4/3, Olympus, Panasonic) pro nasazení na moderní fotoaparáty. +300kč Osobně: Hranice, Olomouc, Litovel Zásilkovna na pobočku a platba předem: 80kč
Porst (Cosina) Compact OC-N + 70-210mm
Prodám plně funkční japonskou kinofilmovou zrcadlovku Porst Compact Reflex OC-N se zoom objektivem Auto Revuenon MC Macro 70-210mm 1:4,5-5,6. Jedná se o fotoaparát Cosina CS-3 vyráběný pro německý řetězec Quelle v 80.letech. Uchycení objektivu bajonet Pentax-K. Fotoaparát s mírnými známkami používání, plně funkční. Závěrka pracuje na všechny časy. Měření funkční, osazeno novou baterií. Objektiv s lehkými známkami používání, v dobrém stavu. Ostření jemné, clona plně funkční. Bez plísní a prachu. Součástí je popruh a krytka objektivu. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. Na telefonu bývám minimálně. První kontakt emailem, okamžitě se ozvu zpět a sdělím jiné telefonní číslo.
Porst (Cosina) Compact OC-N + Beroflex 85-210mm
Prodám plně funkční japonskou kinofilmovou zrcadlovku Porst Compact Reflex OC-N se zoom objektivem Beroflex auto 85-210mm 1:4,5. Jedná se o fotoaparát Cosina CS-3 vyráběný pro německý řetězec Quelle v 80.letech. Uchycení objektivu bajonet Pentax-K. Fotoaparát s mírnými známkami používání, plně funkční. Závěrka pracuje na všechny časy. Měření funkční, osazeno novou baterií. Objektiv s lehkými známkami používání, v dobrém stavu. Ostření jemné, clona plně funkční. Bez plísní a prachu. Součástí je popruh a krytka objektivu. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. Na telefonu bývám minimálně. První kontakt emailem, okamžitě se ozvu zpět a sdělím jiné telefonní číslo.
Cosina CSM + Cosina 1,7/50mm TOP STAV
Prodám z dědictví japonský kinofilmový fotoaparát Cosina CSM osazený japonským objektivem Cosina auto MC 1,7/50mm. Fotoaparát je ve výborném stavu s mírnými známkami použití. Závěrka i měření pracují správně, osazeno novými bateriemi. Objektiv je také ve výborném stavu téměř bez známek použití. Ostření plynulé, clona rychlá a plně funkční. Součástí je originální řetízek na krk, přední krytka objektivu. Fotoaparát má k uchycení objektivu závit M42. Prodávám více fotoaparátů z dědictví, stačí kliknout na jméno pod inzerátem. Do 50km od Plzně osobně za 100,-Kč. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.
Porst OC (Cosina CS3) + 2,8/135mm RED MC TOP STAV
Prodám z dědictví japonský kinofilmový Porst OC Compact Reflex osazený japonským objektivem Porst RED MC 2,8/135mm M42. Obojí vyrobeno firmou Chinon pro německý obchodní řetězec Quelle. Jedná se o Cosinu CS-3. Fotoaparát i objektiv jsou ve špičkovém stavu s mírnými známkami použití. Závěrka pracuje na všechny časy, měření pracuje také správně, osazeno novou baterií. Ostření plynulé, clona rychlá a plně funkční, skla čistá bez plísní. Samospoušť funkční. Součástí je popruh, přední krytka objektivu. Fotoaparát má k uchycení objektivu závit M42. Prodávám více fotoaparátů z dědictví, stačí kliknout na jméno pod inzerátem. Osobně v Plzni. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.
Porst OC (Cosina CS3) + 1,7/50 Color Reflex TOP STAV
Prodám z dědictví japonský kinofilmový Porst OC Compact Reflex osazený japonským objektivem Porst Color Reflex 1,7/50mm. Obojí vyrobeno firmou Chinon jako rebrand pro německý obchodní řetězec Quelle. Jedná se o Cosinu CS-3. Fotoaparát i objektiv jsou ve výborném stavu s mírnými známkami použití. Závěrka pracuje na všechny časy, měření pracuje také správně, osazeno novou baterií. Ostření plynulé, clona rychlá a plně funkční, skla čistá bez plísní. Samospoušť funkční. Součástí je popruh, přední krytka objektivu. Fotoaparát má k uchycení objektivu bajonet Pentax K. Prodávám více fotoaparátů z dědictví, stačí kliknout na jméno pod inzerátem. Do 50km od Plzně osobně za 100,-Kč. Zásilkovna, Balíkovna 80,-, dobírka 100,-. Při dobírce náklady na zaslání převodem. První kontakt prosím emailem, okamžitě se ozvu zpět. Na telefonu bývám minimálně. Sdělím jiné číslo.