inzerce, prodej, prodám, bazar

COSTWAY 225 cm umělý vánoční stromeček růžový

Kategorie: Doplňky

Na prodej COSTWAY 225 cm umělý vánoční stromeček růžový, je nepoužitý, jen rozbalený s horším stavem obalové krabice. Už vás nebaví zdobit váš domov obecným zeleným vánočním stromkem a hledáte jedinečnou náhradu pro letošní rok? Tento růžový vánoční stromeček vás nezklame. Je ideální pro domácnost, obchod, kostel, kavárnu a další. Zaujme svým růžovým smrkovým provedením a plným tvarem. Důležitou roli hraje i bezpečnost, a proto je místo recyklovaného materiálu použit 100% nový, vysoce kvalitní materiál PVC. Je bez zápachu, nehořlavý a nabízí vám ideální zážitek z používání v období Vánoc. Nemusíte se starat o to, jak jej sestavit samostatně, protože se skládá z výklopných částí, které umožňují velmi snadnou montáž. Po celou sezónu stojí vzpřímeně díky přiloženému robustnímu kovovému stojanu. Přineste si tento vánoční stromek domů a vytvořte si jedinečnou vánoční atmosféru.



Technické specifikace:

Barva: růžová

Materiál: PVC + kov

Délka: 225 cm

Breite: 130 cm

Čistá hmotnost: 9,53 kg

Počet poboček: 1258
COSTWAY 225 cm umělý vánoční stromeček růžový
Podobné inzeráty
Vánoční ubrus, Vánoční dečky
Vánoční ubrus teflonový 80x80cm, (NENÍ-dečka) 100kč - bez čísla Vánoční dečka červená vánoční hvězdy 75x45cm, oválná dečka, plátěné, obě 50kč č2 Vánoční dečka modrá lesklé, v 55x35cm, m 50x35cm, obě 60kč č3 Vánoční dečka bílá s hnědými vločkami - damašek 50x50cm, (NENÍ-hnědé květy 33x33cm) 50kč č4 Vánoční dečka bílá, zelený okraj 82x38cm, 40kč Možnost předání Prostějov, Boskovice, (po domluvě Praha). Můžu zaslat přes Zásilkovnu od 69kč nebo poštou.
Stojánek na malý stromeček
Dobry den. Prodám stojánek na malý vánoční stromeček. Průměr vnitřku na stromeček je 3,5 cm. Vhodné na menší stromeček. Stojánek se dá rozložit viz foto. Cena 300kč plus poštovné nebo vlastní odběr Kožlany u Kralovic okres Plzeň sever.
Vánoční ozdoby a dekorace - zlaté
Nabízím k prodeji ozdoby na vanocni stromecek, sklenene, original ceska vyroba, prestoze pouzivane tak stale krasne, ruzne velikosti koulicek. Dale trpytiva zlata hvezda na spicku stromu, plast. Dale podstavec pod svicen a venec, jiz ozdobene do zlateho dekoru. Dale zlaty talir pod adventni venec a stojici dekorace (velky stromecek cca 20 cm a andelicek a stromecek cca 7 cm). Prodam pouze komplet
Dřevěné garnýže jednotyčové záclonové tyče 5 ks garnýž Kolín
Prodám záclonové tyče - jednotyčové dřevěné garnýže - garnýž / tyč 5 ks + příslušenství: úchyty do zdi, koncovky, kroužky. Délka garnýží / záclonových tyčí: 2x tmavé dřevo 145 cm - 100,-Kč/ks 1x světlé přírodní dřevo 250 cm - 200,-Kč 1x tmavé dřevo 266 cm - 200,-Kč 1x světlé přírodní dřevo 263,5 cm - 200,- Kč V dalších mých inzerátech nabízím i ZÁCLONY a spoustu dalších věcí. Prodám ideálně všechny garnýže (i záclony) dohromady - není podmínkou. Na některých foto je 6 garnýží, ale některé již prodány. Volejte, pište, na všem se dohodneme :-) Předání OSOBNĚ. Podívejte se i na mé další inzeráty, které dohledáte zadáním tel. . Prodávám spoustu dalších VĚCÍ: do domu, do bytu, pro děti, oblečení, boty, hračky, nábytek,..., Dekorace, obrazy, obrázky, Vyšívané obrazy, Ručně vyšívané dečky a ubrusy + vánoční dečky, 2x NOVÉ chlapecké džíny rifle kalhoty vel.9-12měs.+18-24měs., Krátké šaty různé druhy i velikosti, Jednotyčové dřevěné garnýže s příslušenstvím (kroužky, atd.) - různé délky - světlé i tmavé dřevo 5ks, Masiv dřevěné lavice ke krbu 3ks + 2 opěrky, NOVÝ ozdobený vánoční věnec Ø30cm, NOVÁ hedvábná halenka Orsay vel.XS/S, NOVÝ plyšový zimní overal pro miminko - kombinéza 50cm, NOVÉ stříbrné náušnice 10ks/5párů náušnic bižuterie; Pro rybáře: NOVÝ zimní přehoz na bivak Aqua Products M3 Extended Wrap; Šperky stříbrné, chirurgická ocel, bižuterie NOVÉ; ŠATY: krátké tm. modré, Krajkové béžové svatební (nejen) vel.34, Krátké těhotenské kojící vel.S-L NOVÉ, Červené krajkové krátké vel. M/L, Šedé krátké pouzdrové šaty Manemo vel.S, Svetrové šaty Esmara lahvově zelené vel.XS, 34-36; Dřevěná krabička na papírové kapesníky - box na ubrousky; 3 fialovo bílé saténové záclony 112x95cm; Růžový plyšák Minnie - plyšová Minnie Mouse Disney 30cm; Dětská sada Rex London: látkový modrý dětský vak na záda LEV, dětská skládací lahev na pití PANDA 200ml; Šedý podzimní/zimní dámský vlněný kabát na knoflíky RedSpot vel.XS; Červená velká peněženka na zip 20x10cm NOVÁ; Leifheit set: Vysavač na okna Window Cleaner (sací stírací hubice 28cm) s mopem a 50cm tyčí; Elegant. tm. modré dámské sako Orsay vel.S/36; Dětské modré holínky vel.30 stélka 18,5 cm; NOVÉ černé dětské sandále Batman vel.31 stélka 19,5cm; Chlapecké oblečení: Modrá mikina vel.110 + modré kraťasy vel.98; Biomed bambusový zubní kartáček Eco friendly 9 ks; Dámská krátká černá zimní bunda s kapucí vel.S, Fialové botasky podzimní boty vel.32 stélka 21,5cm; Dvoumístný modrý gauč - dvoumístná pohovka Kolín, Keramický servis - cukřenka, 2 šálky, 2 podšálky; Nové dámské černé sandále mezi prsty vel.37 stélka 24cm; Dětské kolečkové brusle vel.32-35 nastavitelné na 4 velikosti bílo-modré; Vánoční projektor venkovní i vnitřní - barevné vánoční motivy: sněhulák, stromeček, sob, sobí spřežení + sáně a Santa, vločky,.., Plyšový Zuma Tlapková patrola 22cm; Protiskluzové stupátko k umývadlu a WC pro děti Cars DISNEY AUTO RED s obrázkem Formule; Dortová forma Srdce forma na dor
stromeček umělý 60 cm nove
stromeček umělý 60 cm nove
Svítící stromeček
Stromeček je vyroben z dřívek a světelného řetězu, který je napájen dvěma bateriemi AA (jsou součástí dekorace). Možnost výběru barvy osvětlení - žluté nebo barevné. Stromeček je v přírodní barvě. Na přání je možné stromeček natřít libovolnou barvou. Velikost stromečku: výška 28,5 cm, šířka 19 cm.