inzerce, prodej, prodám, bazar

Creality CR-6 SE upravená

Kategorie: Tiskařské stroje

Zdravím, mám na prodej před půl rokem zakoupenou 3D tiskárnu značky Creality model CR-6 SE. Tiskárna zůstává v záruce do 20. září 2024.

Na tiskárně byly provedeny tyto úpravy:

Community Firmware 6.1
PEI podložka v hodnotě 899,-
Microswiss All-metal hotend v hodnotě 1 902,-
BondTech LGX extruder v hodnotě 2 662,-
Silikonové bloky pod bed
Štelovací matice bedu
Vibrační tlumení přes squash míčky v hodnotě 258,- včetně uchycení
K tiskárně přidávám stock hotend a stock skleněnou desku.

Pořizovací cena upraveného kompletu byla 13 057,- CZK (K všemu mám samozřejmě doklady)
Prodávám ji za cenu 9 600,- CZK

Při rychlém jednání sleva.

Tiskárna tiskne výborně, ale pořídil jsem rychlejší stroje.
Creality CR-6 SE upravená
Podobné inzeráty
3D tiskárna Creality Ender 5
Prodám novou zabalenou 3D tiskárnu Creality Ender 5. Tiskárna je zabalená v krabici úplně nová. Více informací o 3D tiskárně například zde:
3D tiskárna Ender 3 v2
Prodám novou zabalenou 3D tiskárnu Ender 3 v2. Tiskárna je zabalená v krabici úplně nová. Více informací o 3D tiskárně například zde:
FDM tiskárna Ender 3 v záruce
Ahoj, prodávám klasiku FDM tiskárnu Ender 3 v záruce. 3800,- ( slevu domluvíme) upgrade kovový extrudér , firmware 2022 Kupováno v prosinci , 100% funkční vyjel cca 1,5kg filamentu . mám k tomu 1kg Bílá / 500g černá / 2x cca 100g černá Hromada náhradních spotřebních komponentů (řemeny,nozzly,...) Filament Creality CR PLA+ vyjížděl perfektně na 205/60 +lak na bedu Do začátku top na naučení , prodávám z důvodu přechodu na sla. Východní Čechy / Hradec Králové / Rychnov
CREALITY CR TOUCH VYROVNÁVACÍ SENSOR
CR Touch automatický vyrovnávací senzor - slouží pro automatickou kalibraci tiskové podložky. Kompatibilní s 3D tiskárnami: Ender-3, Ender-3 V2, Ender-3 Pro, Ender-3s, Ender-3 Max, Ender-5, Ender-5s, Ender-5 Pro, CR-10 Vysoká přesnost - pracuje se všemi povrchy (sklo,dřevo,kov adt....) jednoduché nastavení.
Snapmaker 2.0 A350 3v1 3D tiskárna + enclosure
Prodám toto zařízení 3 v 1. Velký tisk 320 × 350 × 330 mm. Nepoužitý CNC modul. Laser málo používaný. Tisková hlava upravena pro zvýšení průtoku vzduchu. Upgradovaná tisková hlava a lineární moduly jsou k dispozici s kupónem se slevou 50 % od . Originální kryt.
Startovací DTG sada na potisk triček. Poř. cena 330tis
Prodáme kompletní startovací sadu na potisk triček. Tiskárna Shortee 2 DTG double cmyk, notebook, impregnační stroj, lis, termo tiskárna na štítky pro dopravce, náhradní barvy + sada triček. Pořizovací cena je přes 330 000,- Kč. Stačí zapojit a můžete tisknout. Předvedeme, zaučíme a předáme kontakt na dodavatele triček, barev + servis. Možnost prodloužené záruky. V sadě dostanete: - Texjet shortee 2 double CMYK v poř. hodnotě 250tis (nyní kolem se prodává 300tis) - Termolis nutný k dokončení tisku v pořizovací hodnotě 9tis - Termo tiskárna na štítky pro dopravce v hodnotě 12tis + náhradní etikety - Dotykový notebook Dell Inspirion 11 - Impregnační nástroj pro přípravu triček - Nahradní barvy pro doplnění tiskárny - Balík 10ti triček na potisk - Naše know how, zaučíme - 2 stoly na malá trička a velká, dohromady v hodnotě cca 10tis Cena k jednání! POZOR tiskárna je upravena na double CMYK, tiskne dvojnásobnou rychlostí, ovšem neobsahuje bílou barvu - není možno tisknout černá trička. Čas vytisknutí jednoho světlého trička je pouhých pár sekund. Z jednoho trička máte v průměru zisk 200-300Kč. Tato sada se Vám realně zaplatí za pár měsíců. Proč prodáváme? tuto tiskárnu jsme přerostli, máme několik set výtisků denně a už nám obyčejně nestačí, měníme za větší stroje.