inzerce, prodej, prodám, bazar

CROSSOVÉ / TREKOVÉ KOLO MERIDA

Kategorie: Ostatní cyklistika

KOLO JE CROSSOVÉ / TREKOVÉ
Používané 2 sezony – ježděné pouze v letních měsících.
Kolo je po celkové servisní prohlídce.
Zcela NOVÉ jsou:
- Přesmykač - Shimano
- Přehazovačka - Shimano
- 8 kazeta Shimano
- Řetěž
- Brzdová lanka (vedená rámem)
- Šlapátka
- Řídítka včetně nových pryžových ruček

Ke kolu je tachometr jako bonus, vlastní tachomtr není nasazený na řídítkách. Na kole je namontovaný pouze snímač a vysílač impulzů.
Kolo má odpruženou přední vidlici – vzduchový tlumič.
Původní cena kola byla cca 23 000,- Kč
Nabídková prodejní cena: 14 000,- Kč

CROSSOVÉ / TREKOVÉ KOLO MERIDA
Podobné inzeráty
Treking/crossové MERIDA CROSSWAY10-V Red(White) vel.44 17″ M
MERIDA CROSSWAY10-V Red(White) vel.44 17" M Nabízíme Vám trekové/crossové jízdní kolo. Na kole bylo ježděno opravdu jen vzácně, o čemž svědčí i dokonalý stav originálních komponent a téměř neroznatelnost od nového stroje. CROSSWAY 10-V je spolehlivý stroj za dostupnou cenu, vhodný především pro účelové ježdění v rámci městské mobility, případně na výlety do okolí po spíše asfaltových a dalších zpevněných cestách. Velikost M je vhodná pro jezdce o tělesné výšce cca 155 - 165  i jinak, záleží na přesném účelu využití a tělesných proporcí konkrétního jedince.  Klíčové vlastnosti: -Rok:2016 -RÁM: Crossway DT-V unisex, vhodný pro muže i ženu -VIDLICE: SR NEX 63 -STŘEDOVÉ SLOŽENÍ: Cartridge Bearing -BRZDOVÉ PÁKY: integrované -BRZDA PŘEDNÍ: V-Brake Linear -BRZDA ZADNÍ: V-Brake Linear -ŘETĚZ: chain 7s -KLIKY: Shimano M131 48-38-28 CG -PŘESMYKAČ: Shimano Tourney -PŘEHAZOVAČKA: Shimano Altus 8 -KAZETA: Shimano MF-TZ21 14-28 -GRIPY: MERIDA kraton -ŘÍDÍTKA: Merida Steel 660 R30 -PŘEDSTAVEC: Adjustable Quill stem -HLAVOVÉ SLOŽENÍ: Thread set -NÁBOJ PŘEDNÍ: OV alloy -NÁBOJ ZADNÍ: OV alloy -PEDÁLY: PP pedal -RÁFKY: Merida V -SEDLO: Cross Sport -SEDLOVÁ OBJÍMKA: MERIDA comp QR -SEDLOVKA: Suspension 27.2 -ŘAZENÍ PŘEDNÍ: Shimano EF41 fire -ŘAZENÍ ZADNÍ: Shimano EF41 fire 7 -PLÁŠŤ PŘEDNÍ: Cross 700 40C -PLÁŠŤ ZADNÍ: Cross 700 40C Osobní odběr možný Chomutov a Most Možnost zajistit bezplatnou dopravu, nebo osobní odběr od Teplic po Kadaň.
Merida Crossway 600 (řazení Deore, přehazovačka Deore XT)
Nabízím k prodeji své nové kolo Merida Crossway 600 XL (tedy postava cyklisty od 185 cm) koupené v roce 2021 v Cyklopointu Mikulov za 26900,- takže kolo má pouze dvě sezony. Kolo je v perfektním stavu,ani škrábaneček a navíc vždy v březnu provádím servis s výměnou řetězu a seřízením všeho, v tom jsem nekompromisní. (Tento rok servis 18.3 tzn. řetěz za 900czk + seřízení kola). S péčí jsem ho dovybavil do plně turisticky uživatelského stavu dalšími doplňky: - super rohy Ergon GP3 za 1400, - pohodlné sedlo Selle s otvorem pro pohodlnou delší jízdu a s výplní Royal gel za 1500, - ke kolu sedící stříbrné blatníky na obě kola za 500, - robustní stojánek Fletcher za 490, - přední výkonné bílé a zadní červené světlo s 0,5 W diodou za 500, - 4x odrazky ve výpletu, tak i bílá vpředu na kokpitu - nosič na sedlovce Sport Arsenal 209 + prima rozložitelná brašna Sport arsenal 560 dohromady 1800,- - brašna na rám Zefal za 500, - bezdr. computer sigma 1009 BTS a 800, - zvonek knog a držák na láhve Nabízím své kolo dobrému člověku,kolaři, který bude toto kolo milovat jako já a pečovat si o něj, prosím ne zastavárník nebo překupník.Vím, že kola stále nejsou a dodací lhůty Merid u XL velikostí jsou měsíce, proto to chci prodat klukovi,který za takový stroj bude rád. Druhé nejlepší kolo u cross kol Merida. Kolo tedy i s doplňky stálo předloni na jaře cca. 34 000,- nabídnu za 18 000,-. Vzhledem k mému věku jsem se nechal umluvit prodejcem zkusit kolo Gravel,kdy za kratší dobu výletu ujedu stejné kilometry jako předtím na crossových kolech.Dobře jdu do toho.:) Kolo je perfektní, čisté, vypucované, na to jsem pedant jako nikdo a ten servis za 1500 co teď pan servisák v cyklopointu Mikulov provede, chci dát novému vlastníku jako bonus ,cena 18000,- vč. doplňků zůstane stejná. Když se dívám na weby a bazary kol, takové kolo ještě v záruce a k tomu Merida a takto vybavené se v Česku předpokládám nesežene, takže jistě bude nového cyklistu roky taková koupě těšit.
Dámské crossové kolo zn. Kellys CLEA 30
Prodám dámské crossové kolo zn. Kellys CLEA 30. Dámské crossové kolo KELLYS CLEA 30 je všestranné sportovní kolo vhodné na každý povrch. Hlinikový rám Kellys Crosslite, velikost S (17", 430mm) je velmi lehký a přitom odolný. Odpružená vidlice SR SUNTOUR NEX, 21 převodů, páčkové řazení a kvalitní komponenty Shimano, čelisťové brzdy Tektro. Kolo má oděrky po používaní dcerou, před použitím doporučujeme seřídit v servisu.
Sportovní brýle na kolo Merida Race 3 nové
Sportovní brýle na kolo a sporty Merida Race 3 nové Sportovní brýle ze série Merida Race boční ramínka s nastavitelnou délkou nastavitelný nosník červené skla se zrcadlovým efektem kategorie 3: 82% až 92% absorpce světla obsahuje textilní sáček hmotnost 34 g Důvod prodeje nevhodný dárek. Původní cena 1400,- Kč nyní dohodou. Inzerát platí do smazání.
Chlapecké crossové kolo 17"
Prodám chlapecké crossové kolo 17", velikost kol 22" (odměřeno), plně funkční, pouze osobní odběr, Dolní Benešov, na sms a emaily nereaguji.
Dámské crossové kolo vel. 18,5
Prodám dámské crossové kolo, vel. rámu 18,5. Řazení deore 3x9, pravidelně servisované, ve výborném stavu.