inzerce, prodej, prodám, bazar

Čtyři romantické knížky pro ženy

Kategorie: Romány pro ženy

Prodám čtyři romantické knížky pro ženy.
všechny knížky jsou ve velmi dobrém stavu, jako nové.
Platba předem na účet + poštovné balíček doporučeně Českou Poštou 100 Kč.
Čtyři romantické knížky pro ženy
Podobné inzeráty
Theresa MEDEIROS:ROMANTICKÉ KNIHY
NÁDHERNÉ ROMANTICKÉ PŘÍBĚHY PRO ŽENY,1KNIHA 100KČ+POŠTA
ROMÁNY PRO ŽENY...
ROMÁNY PRO ŽENY... Prodám pěkné knížky pro ženy: 1) Vsaď se!, 2) Svatba, 3) Blondýnky (autorka napsala předlohu k TV seriálu Sex ve městě), 4) O srdce gardedámy, 5) Jak přežít manželství - Život začíná po čtyřicítce. A ještě dostanete krásnou knihu Francouzský buldoček (výběr, chov, výcvik, zábava). Prodávám POUZE jako CELEK za tuto pěknou cenu: 350 Kč. Omlouvám se, sice NEZASÍLÁM, ale pokud budete chtít, tak Vám knihy doručím po Praze až na Vaši oblíbenou stanici METRA. Stačí zavolat na uvedený telefon. Děkuji.
Čtení pro ženy
Prodám tyto romantické knížky a sešity. Cena 400,-.
Knihy
Dobrý den, rozprodávám svou knihovnu abych si mohl koupit jiné kousky. Seznam s cenami: - Série After: I) Polibek (300) II) Přiznání (300) III) Tajemství (300) IV) Pouto (200) V) Před námi (200) - Hvězdy nám nepřály (250) - Pět kroků od sebe (250) - Padnout a vstát (250) - Možná jednou (300) - Všechny malé zázraky (300) - Nespadni. Neutop se. Neumírej (250) Všechno jsou to romantické knížky spíše pro ženy ale mohou se zalíbit komukoliv.
Knihy pro ženy - NOVÉ
Knihy/romány pro ženy - všechny jsou nové, nepoužité, neponičené, s tvrdou vazbou. Vhodný k použití jako dárek. Tituly viz foto. Původní cena každé knihy 299,-. Cena je za jednu knihu. Při platbě předem můžu poslat balíčkem (tehdy + náklady na poštovné). Nabízím i jiné nové, nepoužité knížky - další moje inzeráty.
Beletrie a romány pro ženy, bez papírových přebalů.
Prodám beletrii a romány pro ženy, bez papírových přebalů: Všechno a tebe - Simona Ahrnstedt, 90,-, V rukou bohyně - Steven Saylor, 20,-, Pomsta omegy - Bob Mayer, 20,-, Návraty - Marian Keyes, 20,-, Cesta sněžných ptáků - Robert Lyndon, 30,-, Touha - Amanda Quick, 30,-, Úterní ženy - Monika Peetz, 40,-, Šero a hedvábí - Ann Maxwell, 20,-, Bezdomovci - Hilary McKay, 20,-, Hříšné sny - Nicole Jordan, 30,-, Čtrnáct - Lauren Myracle, 20,-, Na vlastní pěst - Kate Holden, 20,-, Zátoka bouří -Patricia Shaw, 30,-.