inzerce, prodej, prodám, bazar

Čtyřkolka MiniRocket Buffalo 110ccm, 6" kola

Kategorie: Čtyřkolky

Dětská čtyřkolka 110ccm Ultimate Buffalo je středně veliká čtyřkolka vhodná pro uživatele s výškou postavy cca od 110cm do 140cm.
U této čtyřkolky je možné omezit rychlost až na cca 15Km/h. Maximální rychlost se pohybuje kolem 60Km/h.
Osobní odběr a návštěva po telefonické dohodě.
Dětské čtyřkolky, motorky, koloběžky originál zabalené v krabici, posíláme po celé ČR kurýrní službou nebo si je můžete osobně vyzvednout v Brandýse nad Labem.
Prodáváme více typů čtyřkolek, motorek a elektrických kol. náhradní díly, helmy, rukavice.

Technické informace:
4-taktní Motor 110ccm, 5kW
Automatická převodovka + zpátečka (řazení vpřed/vzad)
6" kola
Pneu: 145/70-6“
Váha 66Kg
Maximální zatížení 80Kg
Sportovní dvojitý výfuk
Zadní hydraulická brzda
Přední bubnové brzdy
Možnost omezení rychlosti
Elektrický startér
Kvalitní tlumiče
Sytič na řidítkách
Kvalitní, lakovaný rám
Výborné zakrytí řetězu
Dětská pojistka
Výtrhová pojistka
Dálkové ovládání
Světla
Benzínový kohout

Na SMS neodpovidam
Čtyřkolka MiniRocket Buffalo 110ccm, 6" kola
Podobné inzeráty
Čtyřkolka MiniRocket Buffalo 110ccm, 6" kola oranž
18.2.2023 - Dětská čtyřkolka 110ccm Ultimate Buffalo je středně veliká čtyřkolka vhodná pro uživatele s výškou postavy cca od 110cm do 140cm. U této čtyřkolky je možné omezit rychlost až na cca 15Km/h. Maximální rychlost se pohybuje kolem 60Km/h. Osobní odběr a návštěva po telefonické dohodě. Dětské čtyřkolky, motorky, koloběžky originál zabalené v krabici, posíláme po celé ČR kurýrní službou nebo si je můžete osobně vyzvednout v Brandýse nad Labem. Prodáváme více typů čtyřkolek, motorek a elektrických kol. náhradní díly, helmy, rukavice. Technické informace: 4-taktní Motor 110ccm, 5kW Automatická převodovka + zpátečka (řazení vpřed/vzad) 6" kola Pneu: 145/70-6“ Váha 66Kg Maximální zatížení 80Kg Sportovní dvojitý výfuk Zadní hydraulická brzda Přední bubnové brzdy Možnost omezení rychlosti Elektrický startér Kvalitní tlumiče Sytič na řidítkách Kvalitní, lakovaný rám Výborné zakrytí řetězu Dětská pojistka Výtrhová pojistka Dálkové ovládání Světla Benzínový kohout Na SMS neodpovidam
Čtyřkolka MiniRocket Buffalo 110ccm, 6" kola modra
18.2.2023 - Dětská čtyřkolka 110ccm Ultimate Buffalo je středně veliká čtyřkolka vhodná pro uživatele s výškou postavy cca od 110cm do 140cm. U této čtyřkolky je možné omezit rychlost až na cca 15Km/h. Maximální rychlost se pohybuje kolem 60Km/h. Technické informace: 4-taktní Motor 110ccm, 5kW Automatická převodovka + zpátečka (řazení vpřed/vzad) 6" kola Pneu: 145/70-6“ Váha 66Kg Maximální zatížení 80Kg Sportovní dvojitý výfuk Zadní hydraulická brzda Přední bubnové brzdy Možnost omezení rychlosti Elektrický startér Kvalitní tlumiče Sytič na řidítkách Kvalitní, lakovaný rám Výborné zakrytí řetězu Dětská pojistka Výtrhová pojistka Dálkové ovládání Světla Benzínový kohout Sportovní vzduchový filtr 2x klíč 2x dálkové ovládání Palivo: Natural 95 Rozměry: Délka: 1240mm Šířka: 770mm Výška: 880mm Výška sedla: 630mm Šířka řídítek: 775mm
Prodám čtyřkolku MiniRocket WARRIOR 125ccm.
Čtyřkolka používána 8letou slečnou. Celkově v provozu maximálně 20 hodin, nikdy nebyla v terénu, blátě, jenom cesta nebo louka. Olej pravidelně měněn. Ro výroby 2020. MiniRocket WARRIOR 125ccm je jednou z největších čtyřkolek ve své třídě. Čtyřkolka je osazena světlomety vpředu a vzadu. Maximální komfort z jízdy zajišťují velké 8" pneumatiky a hydraulické brzdy vpředu a vzadu. Možnost omezit rychlost cca 15Km/h až 50km/h. Technické informace: 4-taktní Motor 125ccm, výkon 9koní, 3 rychlosti vpřed + zpátečka, elektrický startér, baterie 12V 6,5Ah, 8" kola, hmotnost 99 kg, maximální zatížení 130 kg, hydraulické brzdy, kvalitní tlumiče, přední a zadní rám a nosič. Rozměry: DxŠxV v mm 1510x820x1010. Rychlé jednání, dohoda možná.Čtyřkolka používána 8letou slečnou. Celkově v provozu maximálně 20 hodin, nikdy nebyla v terénu, blátě, jenom cesta nebo louka. Olej pravidelně měněn. Ro výroby 2020. MiniRocket WARRIOR 125ccm je jednou z největších čtyřkolek ve své třídě. Čtyřkolka je osazena světlomety vpředu a vzadu. Maximální komfort z jízdy zajišťují velké 8" pneumatiky a hydraulické brzdy vpředu a vzadu. Možnost omezit rychlost cca 15Km/h až 50km/h. Technické informace: 4-taktní Motor 125ccm, výkon 9koní, 3 rychlosti vpřed + zpátečka, elektrický startér, baterie 12V 6,5Ah, 8" kola, hmotnost 99 kg, maximální zatížení 130 kg, hydraulické brzdy, kvalitní tlumiče, přední a zadní rám a nosič. Rozměry: DxŠxV v mm 1510x820x1010.
Čtyřkolka MiniRocket Buffalo 110ccm, 6" kola zelen
18.2.2023 - 4-taktní Motor 110ccm, 5kW Automatická převodovka + zpátečka (řazení vpřed/vzad) 6" kola Pneu: 145/70-6“ Váha 66Kg Maximální zatížení 80Kg Sportovní dvojitý výfuk Zadní hydraulická brzda Přední bubnové brzdy Možnost omezení rychlosti Elektrický startér Kvalitní tlumiče Sytič na řidítkách Kvalitní, lakovaný rám Výborné zakrytí řetězu Dětská pojistka Výtrhová pojistka Dálkové ovládání Světla Benzínový kohout Sportovní vzduchový filtr 2x klíč 2x dálkové ovládání Palivo: Natural 95 Rozměry: Délka: 1240mm Šířka: 770mm Výška: 880mm Výška sedla: 630mm Šířka řídítek: 775mm Na SMS neodpovidam.
Čtyřkolka 110ccm
Dobrý den, prodám čtyřkolku osazenou benzínovým motorem 110ccm. Čtyřkolka je nyní zcela zrenovovaná, uvedená do top stavu. Prošla kompletním nástřikem kapotáže a některých dalších dílů jako řidítek, kyvky atd a jejich opravy popř vyleštění např zadní nápravy. Dále byly natřeny disky, zkontrolovány a dotaženy ramena, přidány kryty tlumičů v tématické podobě plechovek, nasazeny nové protaper gripy a vyčištěny, nastříkany, utěsněny všechny světla a vyměněny komplet řídící tyčky s klouby za nové. Vše mechanické je plně funkční, všechna světla včetně dálkových, tlumených, brzových, blinkrů a kontrolek funkční. Motor plně funkční, vyměněn olej a zkontrolován a seřízen, startuje bezproblému jak za studena tak za tepla, motor ve skvělé kondici. Brzdy také jak přední tak zadní naprosto v pořádku. Důvod renovace byl že čtyřkolka byla nová, po měsíci od novoty odešlo zapalování a poté byla 2 roky odstavena venku až do doby kdy sem jí do ruky dostal já a vrátil ji život, tudíž motor má najeto minimum. Mohu poskytnout dokazující foto z průběhu renovace a předchozího stavu. Nedostatky: Drobné kosmetické nedostatky jako např mírně popraskaná koženka na sedle, na dvou místech opravovaná kapotáž a možná by se našli ještě nějaké podobné opravdu malé drobnosti podobného typu. Dále by chtěla vyměnit baterie, kterou jsem nekupoval z důvodu kdyby budoucí majitel chtěl mít jistotu že je tam nová a koupit si jí sám, popř jí mohu po domluvě dokoupit i já. K čtyřkolce je jakýsi ovladač u kterého jsem nezjistil využití ale není k jízdě potřeba. U čtyřkolky lze omezit rychlost/výkon a popřípadě je tam i chcípání vytrhnutím špuntu. Jedna rychlost dopředu, neutrál a jedna rychlost dozadu. Řazení bez spojky. Důvod prodeje, měl jsem jí pro sebe poté zrenovoval a již už nemám využití. Rozměry na vyžádání, vejde se do průměrného kufru kombíka po sklopení řidítek. NUTNO VIDĚT Pro více info kontaktuje tel, sms, emailem.
Bashan Farm 200 se zadním diferenciálem
Bashan Farm 200 je čtyřkolka navržena jako lehký užitkový model s důrazem na jednoduchost konstrukce a snadnost použití obvyklou u rekreačních a lehkých pracovních čtyřkolek. Díky této koncepci čtyřkolku Bashan Farm 200 mohou snadno používat jak zkušení jezdci, tak začínající "výletníci" nebo odrostlejší děti. Čtyřkolka má v základní výbavě praktické přední i zadní nosiče, tažné zařízení pro lehkou práci v lese na chalupách či farmách. Jednoduché ovládání, promyšlená ergonomie, kompaktní rozměry a stabilita jsou další trumfy této lehké užitkové čtyřkolky, která vás překvapí svými příjemnými jízdními vlastnostmi. Čtyřkolka Bashan Farm 200 je osazena čtyřtaktním jednoválcovým motorem se vstřikováním Delphi ,který plní přísné emisní normy Euro 5.Navíc je čtyřkolka osazena nezávislým zavěšeních zadních kol pro výborné vlastnosti i v těžším terénu.Navíc je čtyřkolka vybavena zadním diferenciálem ,což je v tomto cenovém segmentu naprostý bezkonkurenční unikát a díky tomu také je možné čtyřkolku přihlásit na klasické bílé silniční značky pro 2 osoby.Čtyřkolka má plechové desetipalcové disky.ALU disky za příplatek 5000kč Sportovní design čtyřkolky je podpořen i použitým, v dané kategorii silným, dynamickým motorem s velmi příznivou spotřebou pohybující se kolem 4L/100km při ideálních podmínkách provozu.Motor je vybaveným spolehlivým elektrickým startérem a automatickou bezúdržbovou převodovkou (variátorem), o pohon zadních kol se stará kvalitní řetěz. Převodovka samozřejmě disponuje i snadno řaditelným zpětným chodem. Stroj je vybaven plnohodnotnými podlahovými stupačkami pro optimální bezpečnost a ochranu nohou před nečistotami. Čtyřkolka Bashan Farm 200 se díky své unikátní kombinaci užitné hodnoty, kvality zpracování a velmi příznivé ceny řadí mezi nejdostupnější lehké užitkové čtyřkolky na trhu. Motor: 1-válec, 4-takt,177cc (EURO 5) Výkon: 10,06 hp při 7000 ot / min Max.rychlost : dle TP 55km/hod reálně až 70 km/h Napájení motoru: Elektronické vstřikování paliva DELPHI v systému EFI Chlazení: Olejový chladič !!! + ventilátor Palivo : 95 okt. - 4 litry / 100 km - kapacita nádrže 7,5 litrů.Nový se zárukou možno na splatky Elektrický startér a nožní startér Převodovka: automatická + zpátečka Pohon: Řetěz cena bez boxu na plechových kolech