inzerce, prodej, prodám, bazar

ČTYŘLÍSTEK 9 ORIGINÁL z roku 1970

Kategorie: Časopisy

Prodám čtyřlístek číslo 9 Ke třem planetám, originál z roku 1970! Čtyřlístek je kompletní, není seříznut nebo jinak krácen. Čtyřlístek byl odborně restaurován, napraveny trhlinky, opraven natržený hřbet, vyrovnán a odkyselen, zpevněny okraje. Část písma na obálce střženo páskou - retušováno. Spony jsou v pořádku. Celkově působí pěkně. Prodávám i další čtyřlístky z první desítky. Zaslání poštou jako cenné psaní za 90 Kč, dobírka 190 Kč.
ČTYŘLÍSTEK 9 ORIGINÁL z roku 1970
Podobné inzeráty
Časopisy Čtyřlístek
Prodám časopisy Čtyřlístek z první dvanáctky. Jedná se o následující čísla: * Čtyřlístek mezi piráty * Čtyřlístek v tajemném hradě * Čtyřlístek na divokém západě * Čtyřlístek dobývá vesmír * Čtyřlístek v polárních krajích * Velké dobrodružství Čtyřlístku * Ke třem planetám * Jeden den v Bubákově * Letem kulatým světem Všechny výše uvedené Čtyřlístky jsou restaurované profesionálním restaurátorem - odkyselení + lokální oprava hřbetů. Na vyžádání zašlu kompletně nafocené časopisy. Nabídněte prosím adekvátní cenu. Na prodej mám i další čísla, případně mohu prodat i kompletní sbírku od čísla 1. Preferuji komunikaci přes WhatsApp či e-mail.
Čtyřlístek roky 2010-2015
Prodám časopisy 72 kusů Čtyřlístek(viz foto), perfektní stav od čísla 484/r. 2010 - 611/r. 2016. + Dvojčísla 500-610 : 7ks + Čtyřlístek Speciál 3+4+6/2010,2/2011,4/2013,3+4/2014, 3/2015,2+3/2016. Celkem 10 kusů + Čtyřlístek a záhadná karta V případě zaslání poštou + poštovné.
ČTYŘLÍSTEK č. 7 - Velké dobrodružství Čtyřlístku
Prodám Čtyřlístek č. 7 - Velké dobrodružství čtyřlístku. ŽÁDNÉ KOPIE!!!Všechny stránky jsou originál včetně obálky. Jedná se o číslo z roku 1970, které se kompletní poměrně obtížně shání. Sešit byl velmi pečlivě zrestaurován. Na přední straně obálky byl vlevo dole utržený (a chybějící) růžek. Proto bylo místo podlepeno bílým papírem a doretušováno dle originálu. Prakticky nepoznáte rozdíl. Listy obálky byly od sebe ve hřbetu odděleny. Částečně od sebe odděleny byly i další dva dvojlisty. Byly proto páskou slepeny k sobě. Poté byly vyjmuty svorky, slepené stránky přiloženy a sešit opět originál svorkami sešit. Předtím došlo i k přelepení vnitřní dvoustrany. Přední i zadní strana obálky byly z vnitřní strany po obvodu přelepeny lepicí páskou, aby se okraje obálky zpevnily. Vše je velmi dobře patrné z fotek. Nic není skrýváno a stav je popsán tak, jaký skutečně je. Preferuji osobní převzetí, aby si zájemce mohl sešit prohlédnut a zkontrolovat. Převzetí je možné po domluvě v Praze - Horních Měcholupech, v Turnově a v Jablonci nad Nisou. Mohu poslat i prostřednictvím Zásilkovny, zde však požaduji platbu předem na účet. Poštovné hradím já. Cena je 9 999 Kč. Při rychlém a korektním jednání se nebráním slevě. V případě dotazů se na mě prosím obraťte. :-)
ČTYŘLÍSTEK č. 7 - Velké dobrodružství Čtyřlístku
Originál čtyřlístek z roku 1970. Špatný stav. Chybí zadní strana obálky, jinak je sešit kompletní. Preferuji osobní převzetí, aby si zájemce mohl sešit prohlédnut a zkontrolovat. Převzetí je možné po domluvě v Praze - Horních Měcholupech, v Turnově a v Jablonci nad Nisou. Mohu poslat i prostřednictvím Zásilkovny po platbě předem na účet. Poštovné hradím. V případě zájmu mohu zaslat více fotek.
Časopis čtyřlistek
Čtyřlistek 22ks Čtyřlistek č 10,12 Kopie obálky Jinak vše original Prodam nejraději jako komplet
Časopisy Čtyřlístek.
Prodám časopisy "ČTYŘLÍSTEK". 22 kusů v pěkném stavu je rok 1986-1992. Dále časopis "HALÓ TADY ČTYŘLÍSTEK PANORAMA" rok 1987 je v salátovém vydání, ale je kompletní. Cenu nabídněte. Tel.