inzerce, prodej, prodám, bazar

CUBE 11 BT - zametací stroj s posedem

Kategorie: Čistící stroje

Nový stroj. Uvedená cena je cena bez DPH. ND a servis v ČR zajištěné. Doklad, záruka samozřejmostí.
Bližší informace

Cena za stroj kompletně vybavený, ihned připraven k nasazení do provozu (kartáče, nabíječ, GELOVÉ - BEZÚDRŽBOVÉ baterie 2 x 110 Ah)

CUBE 11 BT (jako Fimap FSR B)

S modelem Cube 11 BT představuje nový způsob návrhu a konstrukce zametacích strojů které jsou - kompaktní - univerzální - šetrné k životnímu prostředí - velmi produktivní - s velmi nízkou spotřebou.

Tato verze je schopna pracovat až 4 hodiny na nabití. Skutečně tichý chod ho předurčuje pro vnitřní čištění a poskytuje výborné výsledky i na podlahách pokrytých kobercem.

Velmi tichý
Více než 4 hodiny s nulovými emisemi na bateriový pohon
Možnost variabilně pracovat v interiéru i exteriéru
Vysoká spolehlivost
Nízké náklady na provoz a údržbu

Objevte vlastnosti, které vám pomohou ušetřit:

Vychutnejte si potěšení mít vše pod kontrolou díky ergonomickému volantu
Konstrukce stroje zajišťuje výbornou viditelnost při práci
Snížená podlaha pro nastupování poskytuje pohodlný přístup z obou stran
65l zásobník na odpad je jednoduše vyjímatelný a snadno se vyprazdňuje
Výměna a kontrola centrální kartáče je bez použití nářadí
Cube 11 BT je k dispozici s panelovým filtrem pro standardní operace, nebo s polyesterovým filtrem pro dosažení vynikajících výsledků i v prostředí s vysokou přítomností velmi jemného prachu.
Cube 11 BT je vhodný i pro malé a zastavěné plochy díky své kompaktnosti a manévrovatelnosti.
EMERGENCY STOP - Stroj se okamžitě zastaví, pouhým stiskem jediného tlačítka
Bezpečnostní brzda -Stroj se okamžitě zastaví, když uvolníte pedál

Rám a všechny důležité komponenty jsou zcela chráněny vnějším obalem stroje, aby se zabránilo náhodnému poškození a následným dodatečným nákladům.

Díky START & STOP technologii se ušetří až 45% energie (kartáč a sací motor se zastaví, když není stroj v provozu).

Konstrukce a ovládací prvky stroje umožňují obsluhu stroje bez složitého zaškolení personálu. Minimalizuje poškození stroje neodbornou obsluhou.

AUTONOMIE - příchodem nové třídy podlahových strojů došlo nejen od základu ke změně designu, ale hlavně k použití inovativních prvků. Nová generace elektronické kontroly napájení jednotlivých motorů řídí ON / OFF Eco systém, který umožňuje snížit spotřebu energie až o 30%.

Technické parametry:

Celkový záběr (cm) 800/1000
Záběr centrálního kartáče (cm) 600
Průměr bočního kartáče (cm) 40
Rychlost (km / h) 0-5,5
Plošný výkon max. (M2 / h) 4500
Max. stoupání (%) 10
Motor kartáče (V / W) 24/380
Motor pohonu (V / W) 24/300
Motor oklepu filtru (V / W) 24/80
Typ pohonu motorem
Kapacita sběrné nádoby (l) 65
Způsob vyprázdnění nádoby manuálně
Plocha filtru (m2) 3,2
Rozměry (mm) 1450 x 1000 x 840
Hmotnost (kg) 176
CUBE 11 BT - zametací stroj s posedem
Podobné inzeráty
Nilfisk City Ranger 3500 zametací přídavný kartáč
Prodám zametací přídavný třetí kartáč na City Ranger 3500. Kartáč je ve výborném stavu. Cena včetně DPH. Komunální technika, komunální stroj, univerzální komunální stroj, nosič pracovního nářadí, samojízdné zametače, zametací stroj, zametací nástavba, zametací kartáč, zametací vozidlo, náhradní díly Nilfisk, náhradní díly City Ranger 3500, náhradní díly zametače, náhradní díly čistící stroje, čištění komunikací, čištění chodníků Egholm, Aebi-Schmidt
Benzinový zametací stroj s pojezdem Nilfisk SW 850S P
Prodám použitý velký zametací stroj značky Nilfisk s benzínovým motorem Honda Více info po telefonu Popis: Velký zametací stroj s pojezdem, který vám poskytne vynikající zametací výkon SW850S je větší ruční zametací stroj s vyšším výkonem zametání a nakládání, aby uspokojil širší a otevřenější prostory. Ideální pro úklid kanceláří, venkovních parkovacích ploch, skladů, garáží nebo továren. SW850S zametá až 3690 m² za hodinu a velká násypka o objemu 50 litrů se naplní celou cestu, aby se minimalizovaly požadavky na vyprazdňování. Hlavní kartáč, boční smeták a filtr se snadno seřizují nebo vyměňují bez použití nářadí. Systém klapek umožňuje sběr velkých nečistot, aniž byste museli zastavovat a sbírat je ručně. Můžete si vybrat mezi verzí na baterie a benzínem. Teoretická produktivita 3690 m2 za hodinu Ocelové šasi a odolná polyetylenová konstrukce odolává korozi Přehazovací systém s klapkou, vhodný pro všechny druhy odpadu: papír, kovové kousky nebo malé kamínky Výkonná vakuová turbína z hliníku
Podlahový mycí stroj s pohonem CUBE 3BT
Nový stroj. Uvedená cena je cena bez DPH. ND a servis v ČR zajištěné. Doklad, záruka samozřejmostí. Bližší informace Cena za stroj kompletně vybavený, ihned připraven k nasazení do provozu (kartáč, nabíječ, GELOVÉ - BEZÚDRŽBOVÉ baterie 2 x 100 Ah) Cube 3 BT (jako Fimap IMX 50 Bt Eco) je ideálním řešením pro ty, kteří hledají stroj s nízkými náklady na údržbu a vysokou produktivitou. Cube 3 BT nabízí skvělou pracovní autonomii až na 4 hodiny, kterou garantuje Eco Mode zařízení, které aktivuje pracovní podmínky tak, aby optimalizovaly spotřebu energie, vody a čistícího prostředku, což zajišťuje nízké náklady na použití. Nízká hladina hluku umožňuje pracovat i během otevíracích hodin ve vysoce frekventovaných prostředích, jako jsou supermarkety a obchody, nebo citlivých prostředích, jako jsou nemocnice, pečovatelské domy a školy, aniž byste rušili lidi kolem sebe. Rám je vyroben z hliníku, řádně ošetřen proti korozi a je zcela chráněn tělem stroje. Cube 3 BT je vybaven velkou rukojetí, která mu dává ergonomií a manévrovatelnost a zajišťuje maximální bezpečnost při práci. Na přání může být Cube 3 BT dodaný s vestavěným nabíječem a ochrannou gumou. Uživatelsky nenáročný Cube 3 BT je velmi jednoduchý na použití. Přístrojový panel s jednoduchým a základním designem, je vybaven viditelnými ovládacími tlačítky, komfortními na aktivování a praktickým displejem, který umožňuje kdykoliv zkontrolovat úroveň nabití baterie, průtok vody, počet odpracovaných hodin a automaticky informovat o případných anomáliích. Každý detail byl pečlivě navržen tak, aby poskytl maximální šikovnost a ergonomii, jak páka stírací lišty nebo systém napouštění vody. Šetrný k životnímu prostředí Eco Mode zařízení zajišťuje pracovní nastavení, které ještě více snižuje hlučnost a které optimalizuje přítok vody, čisticí prostředek a spotřebu energie, aby se zabránilo plýtvání a zvýšila se produktivita a autonomie. Nízká hladina hluku umožňuje pracovat v citlivých nebo vysoce frekventovaných prostředích i při denních změnách, aby se ušetřily peníze za noční směny. Technické parametry: Šířka záběru cm 51 Šířka sání cm 68 Plošný výkon m² / hod 2000 Autonomie stroje (do) h 4 Kartáče cm 51 (1) Motor kartáče V / W 24/500 Motor sání V / W 24/310 Motor pojezdu V / W 24/150 Nádrž na roztok l 40 Nádrž na odpad l 40 Hlučnost dBA 59 Přítlak kartáče kg 23 Rozměry stroje d x š v cm 118 x 51 x 103 Hmotnost (bez baterií) kg 76 Hmotnost (s bateriemi) kg 130 Baterie V / Ah C5 2 × 12/100 Rychlost km / h 0-4 Stoupání max. % 10
Nový Zametací stroj KARCHER KM 70/15 C
Prodám nový nikdy nepoužitý KÄRCHER KM 70/15 C ZAMETACÍ STROJ Technické parametry Pohon: ruční Pracovní šířka: 480 mm včetně bočního kartáče: 700 mm Objem nádoby: 20l Plošný výkon: 2800 m2/hod Hmotnost: 20 kg Rozměry: 1300 x 810 x 1040 m Ručně poháněný zametací stroj KÄRCHER KM 70/15 C pro vnitřní a venkovní prostory. Nečistota je dopravována přímo do sběrné nádoby umístěné před zametacím válcem. Díky zametacímu - lopatkovému principu je zapotřebí minimální síly. Pohonem hlavního zametacího válce oběma koly zametá stroj stejně do levých i pravých zatáček. Jemný filtr odlučuje ze vzduchu prach, který se tvoří při zametání, tím zůstává vzduch k dýchání čistý. Díky pohonu, který málo podléhá opotřebení, nevyžaduje stroj údržbu. Parkovací poloha je díky sklopnému držadlu nenáročná na prostor.  Pro více informací pište nebo volejte.
CUBE 3 E - elektrický podlahový mycí stroj
Nový stroj. Uvedená cena je cena bez DPH. ND a servis v ČR zajištěné. Doklad, záruka samozřejmostí. Bližší informace Cena za stroj kompletně vybavený včetně kartáče ppl 0,6, ihned připraven k nasazení do provozu. Cube 3 E (jako Fimap IMX) je ideálním řešením pro ty, kteří hledají stroj s nízkými náklady na údržbu a vysokou produktivitou. Nízká hladina hluku umožňuje pracovat i během otevíracích hodin ve vysoce frekventovaných prostředích, jako jsou supermarkety a obchody, nebo citlivých prostředích, jako jsou nemocnice, pečovatelské domy a školy, aniž by ste rušili lidi kolem sebe. Rám je vyroben z hliníku, řádně ošetřen proti korozi a je zcela chráněn tělem stroje. Cube 3 E je vybaven velkou rukojetí, která mu dává ergonomií a manévrovatelnost a zajišťuje maximální bezpečnost při práci. Uživatelsky nenáročný Cube 3 E je velmi jednoduchý k použití. Přístrojový panel pouze dvěma spínači pro zapnutí motoru kartáče a sacího motoru. Každý detail byl pečlivě navržen tak, aby poskytl maximální šikovnost a ergonomii, jak páka stírací lišty nebo systém napouštění vody. Technické parametry: Šířka záběru cm 51 Šířka sání cm 68 Plošný výkon m² / hod 1800 Kartáče cm 51 (1) Motor kartáče V / W 230/750 Motor sání V / W 230/450 Nádrž na roztok l 40 Nádrž na odpad l 40 Hlučnost dBA 59 Přítlak kartáče kg 23 Rozměry stroje d x š v cm 118 x 51 x 103 Hmotnost kg 130 Rychlost km / h 0-4 Stoupání max. % 5
CUBE 7 BT - posedový podlahový mycí stroj
Nový stroj. Uvedená cena je cena bez DPH. ND a servis v ČR zajištěné. Doklad, záruka samozřejmostí. Bližší informace Cena za stroj kompletně vybavený, ihned připraven k nasazení do provozu (kartáče, nabíječ, GELOVÉ - BEZÚDRŽBOVÉ baterie 6 x 210 Ah) Cube 7 BT (jako IPC CT 160 BT 95) Výkonný a elegantní mycí automat s odolnou konstrukcí pro mytí marketů, logistických center, průmyslových objektů s výrobou a pod. Automatické vypínání kartáčů při zastavení, rychlost mytí až 6,5 km / h, pohon pomocí předního kola, kola Anti-Skid, stoupavost 18 °, bezpečnostní sedadlový vypínač, dobrý výhled vpřed, alarm při couvání, ovládání s režimem automat / manuál, kontrolní a provozní LCD displej. Nádrže čisté i špinavé vody z vysoce odolného polyetylénu. Parabolická sací lišta se 4x otočitelný zadní stírací gumou. Silný motor pro každý kartáč s integrovanou převodovkou snižuje nutnost kontroly a údržby. Třístupňový tangenciální sací motor pro excelentní odsávání ze všech druhů podlah. Jednoduchý ovládací panel s přehledným LCD displejem informujícím obsluhu o přítlaku a počtu provozních hodin a případných chybách. Základní nastavení stroje pro rychlou obsluhu bez zbytečných chyb obsluhy je nastaveno v režimu automat a aktivuje se šlápnutím na "plynový" pedál. Spouštění kartáčové hlavy a sací lišty pomocí servomotoru. Kartáčová hlava s nastavitelným dorazem, tj s plynulými třemi polohami nastavení přítlaku. Pohon stroje pomocí bezúdržbového motoru na předním otočném kole, který při vypnutí stroje funguje jako dynamická brzda. Při couvání je sací lišta automaticky zvednuta. Pojezd vpřed i vzad. Nastavitelný přítlak kartáče, rychlost pojezdu (0-6,5 km / h), dávkování množství čistícího roztoku na kartáče. Z mezi podlahových mycích strojů z produkce vyniká tento model svým mimořádným výkonem v kombinaci s použitou nejmodernější technologii. Díky přehlednému ovládacímu panelu lze jednoduše nastavit a přizpůsobit až tři mycí programy pro maximální všestrannost. Nezáleží na tom, co potřebujete mýt, Cube 7 BT dokáže uspokojit všechny vaše potřeby v oblasti čištění. S produktivitou až 6175 m2 za hodinu a autonomií více než 4 hodiny je CUBE 7 BT nenahraditelným pomocníkem při profesionálním čištění podlahy. Technické parametry: Šířka záběru (cm) 95 Stírací lišta (cm) 129 Typ kartáčů disk Kartáče (ks x cm) 2 x 47,5 Přítlak kartáčů (kg) 85 Napájení (V) 36 Nádrž na čistící roztok (l) 145 Nádrž na znečištěný roztok (l) 170 Plošný výkon max. (m2 / h) 6175 Typ pohonu motorem Max. stoupání (%) 18 Rychlost (km / h) 0-6,5 Rozměry (mm) 1810 x 1290 x 1360 Hmotnost (bez baterií) (kg) 353 Autonomie na nabití (h) 3 - 4