inzerce, prodej, prodám, bazar

Cuy morče

Kategorie: Drobní savci

CHS od Číçi nabízí cuy morčata, která nepotřebuje do vlastniho chovu.Cena dle pohlavi.
Můžete přijet osobně , nebo zasilame Zverado, Privez zvire
Cuy morče
Podobné inzeráty
Cuy
Prodám mláďata morčátek cuy.jsou již k odběru.hilky u možná i výměna za jiné cuy morče.může být i starší.mohu přivézt do Prahy nebo Benešova u Prahy
Obří cuy morče Hladká zlatá s bílou červenooká samička
Nabízím na prodej obří (dorůstající až 2kg) Cuy morče. Konkrétně samičku Hladká s bílou červenooká. Samička je narozena 17.2.2023, zvyklá na společný chov. Osobní vyzvednutí nebo po dohodě lze poslat zvířecí přepravou.
Obří cuy morče crested krémová červenooký mnohoprstý samec
Nabízím na prodej obří (dorůstající až 2kg) Cuy morče. Konkrétně samečka Ami crested krémová s bílou, červené oči, mnohoprstý. Sameček je narozen 17.2.2023 a zvyklý na společný chov. Osobní vyzvednutí nebo po dohodě lze poslat zvířecí přepravou.
Obří cuy morče Rex bílá červenooká samička
Nabízím na prodej obří (dorůstající až 2kg) Cuy morče. Konkrétně samičku Rex bílá červenooká. Samička je narozena 3.2.2023. Osobní vyzvednutí nebo po dohodě lze poslat zvířecí přepravou.
Obří cuy morče crested bílá červenooký samec 1
Nabízím na prodej obří (dorůstající až 2kg) Cuy morče. Konkrétně samečka Crested bílá, červené oči, na jedné zadní nožce prstík navíc. Sameček je narozen 11.2.2023 a zvyklý na společný chov. Osobní vyzvednutí nebo po dohodě lze poslat zvířecí přepravou.
Obří cuy morče crested bílá černooký samec 1
Nabízím na prodej obří (dorůstající až 2kg) Cuy morče. Konkrétně samečka Crested bílá, černé oči. Sameček je narozen 11.2.2023 a zvyklý na společný chov. Osobní vyzvednutí nebo po dohodě lze poslat zvířecí přepravou.