inzerce, prodej, prodám, bazar

Cvičebnice českého jazyka pro ZŠ

Kategorie: Učebnice, skripta - ZŠ

1) Opakujeme češtinu v 8. ročníku, 2. díl - jako nová, nevyplněná - 29 Kč

2) Seifertová A. - Cvičebnice k učebnicím českého jazyka pro 6.-9. ročník ZŠ - asi 7 cvičení vyplněno obyčejnou tužkou, jinak velmi dobrý stav - 45 Kč
Cvičebnice českého jazyka pro ZŠ
Podobné inzeráty
Učebnice pro střední a základní školy
Prodám učebnice Angličtiny, Matematiky, Českého jazyka, Literatury, Literatura v kostce, Chemie, Ekonomie, Účetnictví, Čítanky, slohu, Maturita Solutions, Time to talk, Stavba strojů a strojní součásti, Mechanika statika, Německy s úsměvem, Odmaturuj z českého jazyka, Odmaturuj z literatury, Odmaturuj z matematiky, Testy z českého jazyka, Testy z matematiky, Průvodce AJ gramatika, Matematika v otázkách a odpovědích, Školní slovník českých spisovatelů, Přehledné dějiny literatury, Marketing a managment, Sbírka příkladů - účetnictví, Odmaturuj z počítačů, Maturita 2015-16-17-18-19 a 20.
retro učebnice, metodické příručky, nářečí, čsl. literatura
Etymologický slovník, Tělocvik 1926, Zeměpis pro školy měšťanské (velmi staré), Cvičebnice jazyka českého r. 1929, Základy československé literatury 1937, Přehled nářečí českého jazyka s mapkou, Piš zřetelně - uvolňovací cviky, další viz foto, CENA JE ZA CELEK
Cvičebnice přípravy na přijímací zkoušky na gymnázium
Prodám cvičebnici s příklady na státní přijímací zkoušky (např. na gymnázium). Hezká, zachovalá, původní cena cca 750 Kč, nyní 600 Kč, nebo dohodou. Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení. Obsahuje 73 úloh z MA a 122 úloh z ČJ, typové úlohy používané u přijímaček a podrobný návod ke správnému řešení. Jedná se o dotisk druhého vydání z roku 2018 s novou obálkou. Dítě se seznámí s podobou úloh na přijímací zkoušky. Díky podrobným návodům k řešení s vysvětlením látky se naučí úlohy řešit a zopakuje si učivo. Získá představu, jak na tom je a v čem se má ještě zlepšit. Cvičebnice je koncipována tak, aby se dítě nejprve pokusilo vyřešit úlohy samo a teprve pak se podívalo na návod. Zamezit „švindlování“ pomůže praktické zakrývátko. Cvičebnice obsahuje celkem 195 úloh z MA a ČJ rozdělených do 7 kapitol: jazyková výchova, pravopis, sloh a komunikace, literatura, aritmetika, geometrie, tabulky a grafy. (zdroj: dumknihy) Kontaktujte mě emailem. Telefon je vymyšlený. (Popřípadě pošlu na vyžádání emailem.) Osobní předání v okolí Zlína, nebo lze poslat přes zásilkovnu nebo poštu (pokud do vlivem rozměrů půjde). Podívejte se na mé další inzeráty, lze poslat více věcí za jedno poštovné.
Nová učebnice českého jazyka pro čník zš
Nová učebnice českého jazyka pro čník základní školy od vydavatelstvý taktik. Pouze osobní odběr Praha.
K přijímačkám s nadhledem, matematika a český jazyk 5. r
Prodám publikace určené k přípravě na jednotné zkoušky z matematiky a českého jazyka. Pro žáky 5. ročníků základních škol jako přípravu na přijímací zkoušky na osmiletá gymnázia. Stav jako nové. Publikace vám pomůže připravit se k jednotným přijímacím zkouškám na osmiletá gymnázia. V šesti kapitolách se postupně seznámíte s potřebnými tematickými celky z matematiky a z českého jazyka a literatury a následně si své znalosti ověříte v procvičovacích úlohách. Poté budete připraveni vyzkoušet si pět vzorových testů, které svou skladbou úloh a časovou náročností odpovídají oficiálním přijímacím zkouškám. Součástí publikace jsou i tipy a strategie, jak zvládnout přijímačky s nadhledem, řešení jednotlivých úloh a klíč s bodovým hodnocením testů. Další online cvičení s okamžitou zpětnou vazbou a záznamové archy k testům v tištěné publikaci naleznete na Cena 200 Kč za učebnici, nebo 350 Kč za obě + poštovné. Balíkovna 65 Kč, doporučený dopis 90 Kč. Osobní převzetí po dohodě.
Učebnice českého jazyka i/y
Prodám učebnici Českého jazyka na procvičení i/y Cena nové 180kc Isbn 978-80-253-0950-6