inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklistické kolo Leaderfox

Kategorie: Silniční kola

Prodám cyklistické kolo značky Leaderfox.
Velikost rámu M, velikost kol 27,5. Zakoupeno v roce 2015. Stav dobrý, na podzim po servisní prohlídce.

Pro více informací, mě neváhejte kontaktovat na níže uvedeném kontaktu.
Cyklistické kolo Leaderfox
Podobné inzeráty
Prodám dvě dětská kola Red Fox a leaderfox
Red Fox plně funkční použité dětské kolo. Má přehazovačku. Velikost kol je 20 palců. Cena je 900 Kč. Druhé kolo leaderfox plně funkční použité dětské kolo. Má velikost kol 16 palců. Cena 500 Kč.
Kolo LeaderFox 20"
Prodám velmi pěkné dětské kolo zn. LeaderFox ve vel. 20". Výbava: blatníky, přehazovačka, odrazky, držák láhve na pití, zvonek, nosič, stojan. Váha kola 11 kg. Stav jako nové, po 1 dítěti. Pouze osobní předání.
Elektrokolo Leaderfox
Prodám kolo Leaderfox v dobrém stavu. Kolo udržované a servisované. Při prodeji můžu zvýšit připomoc motorů z 25kmh až na 45kmh rychlé a slušné jednání =sleva
Prodám cyklistické kolo
Prodám starší pánské cyklistické kolo značky Europe Amulet v zelené barvě. Cyklistické kolo je ve vynikajícím stavu zachovalé. Pro běžné používání nutná servisní oprava zadní osy. Prodejné i jako celek na náhradní díly.
Elektrokolo Leaderfox
Prodám elektrokolo Leaderfox výborný stav elektrokolo prodávám ze zdravotních důvodů. V případě zájmu mě kontaktujte na .
Silnička LeaderFox, vel. 60
Silnička LeaderFox, vel. 60, Alu rám, brzdy a řazení Campagnolo Avanti 2x8 st. Možnost předání - Chrastava, Liberec, Jablonec nad Nisou