inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklo dres Kalas vel. S, cyklo vesta Kalas vel. S, bunda XS

Kategorie: Sportovní oblečení

Prodám cyklistický komplet zn. Kalas, oblečení je nové, funkční kvalitní materiál.
Dres kr. rukáv pánská vel. S, vzadu 3 kapsy - 600 Kč
Vesta pánská vel. S, síťovaná záda - 700 Kč
V případě zájmu mám i zateplenou bundu Kalas pánská vel. XS, vzadu 3 kapsy - 1.800Kč.
Cyklo dres Kalas vel. S, cyklo vesta Kalas vel. S, bunda XS
Podobné inzeráty
Cyklistický dres - zn. Kalas, Zoot, Tour de France
Prodám následující cyklistické dresy: *dres Tour de France - vrchařské puntíky - velikost M (spíše těsnější) - neoriginální, nový, pouze vyzkoušený... cena 200 Kč *dres zn. Zoot - modrá/bílá - velikost M - nový, nepoužitý... cena 200 Kč *dres zn. Kalas - zelený/černý Pardubice bikers - velikost XL (odpovídá běžnému L) - použitý... cena 200 Kč *dres zn. Kalas - dlouhý "Logo", slabší materiál - velikost L - použitý... cena 200 Kč Dresy jsou k předání po dohodě v Praze nebo v Táboře, případnou Zásilkovnu hradí kupující... Pokud by si někdo vzal všechny dresy najednou, tak se můžeme domluvit i na lepší ceně
Cyklo Dres Kalas vel. 4
Prodám dres Kalas. Velikost 4. Celorozepinací ,vzdušný ,lehký dres. Jako nový.
Cyklo dres Kalas vel. 3
Prodám dres na kolo Kalas vel. 3 (podle mě M), jako nový.
Cyklistické oblečení
Fotka č. 1 Cyklistická bunda jaro - podzim vel. M cena 300 Kč Fotka č. 3 Dámský cyklo dres vel. S 200 Kč Fotka č. 5 Panský cyklo dres vel. M 200 Kč Fotka č. 7 Pánské cyklistické kalhoty vel. M 200 Kč Fotka č. 9 Panský cyklo dres vel. M 200 Kč Jen osobní odběr.
Dámská sportovní bunda Kalas 2v1 (bunda / vesta) vel. L
Krásná dámská sportovní bunda - ideální na kolo do chladných dnů nebo na běžky, neprofoukne, částečně nepromokavá, prodyšná, má odepínací rukávy, takže lze nosit i jako vesta, na zádech má kapsičku na drobné nezbytnosti. V super stavu, pouze konce rukávů mají žmolík, známá česká značka Kalas.
CCM Dres rozhodčího
Zcela nový dres rozhodčího CCM PRO 150. Originální dres přímo z Kanady, jsou na něm i původní štítky. Dres jsem za poplatek semináře dostal od svazu, jenže je mi velký a na výměnu už žádný neměli, tak je škoda tento zcela nový dres nevyužít. Mohu na mé náklady poslat zabalený dres společností toptrans, který má pobočky po celé republice, kde si ho můžete osobně vyzvednou a nebo si pro něj přijedete osobně. Velikost: 50/L.