inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklo helma 52-57

Kategorie: Kola

Prodam novou detskou cyklo helmicku, velikost 52-57.
Nevhodny darek
Vhodna na kolo, brusle, kolobezku…
Cyklo helma 52-57
Podobné inzeráty
Dětská helma.
Dětská cyklo helma velikost S/M 52 - 56 holčičí. 200kč Dětská cyklo helma velikost XS/S 48 - 52 klučičí. 200kč Možno prodat zvlášť. Obě helmy ve výborném stavu, bez poškození. (Jako nové).
Cyklo helma Giro XS
Cyklo helma Giro XS
Author Ultima cyklo helma
Kvalitní cyklo helma Author Ultima Vel 48-54cm Upínání pod krkem na klip,zadní část štelovatelné kolečko V přední části jsou sítě proti hmyzu Motiv ovečky s pejskem
Dětská cyklo helma S 52-56 cm
Dětská cyklo helma R2 Shield , S 52-56cm, bílá, tyrkysová, růžová
Cyklo helma Giro rascal S/M SLEVA
Prodám dětskou cyklo helmu Giro rascal, po 1 dítěti, nošenà rok, top stav! Cena 399,Osobní odběr okr UH
Dětská přilba na kolo Cars Auta - M
Ve skvělém stavu bez vad použitá párkrát. Popis od výrobce: Dětská cyklistická helma na kolo Pro-T Toledo v In-mold provedení. Helma je ideální pro jízdu na kole, odrážedle, koloběžce, nebo jízdě v dětské sedačce. Konstrukce přilby: Přilba disponuje technologií In-mould, to znamená že vnější skelet je pevně spojen s polystyrenovým tělem přilby. Pěna je pod tlakem vstřikována do skořepiny, výsledkem je větší pevnost a odolnost – náraz se rozloží na větší plochu. Dětská helma je ideální pro jízdu na kole, odrážedle, koloběžce, nebo jízdě v dětské sedačce. Upínání: Díky stahovacímu systému pomocí kolečka si přilbu stáhnete přesně podle hlavy. Dětská cyklistická helma Pro-T Toledo je vhodná pro děti s obvodem hlavy 48-56 cm. Zapínání pod bradou pomocí klasické zásuvné přezky. Okolo uší nastavíte pásku za pomocí stahovacího poutka. Pohodlí na hlavě: Komfort při nošení zajišťuje měkká vnitřní výstelka a 12 větracích otvorů pro optimální ventilaci. Síťka proti hmyzu v přední části helmy, zamezí vniknutí hmyzu pod helmu a tím zabrání případné následné nehodě. Hmotnost přilby je příjemných 220g. VELIKOST: M (52-56 cm) POŠTOVNÉ: 99,-Kč, zásilkovna 79,-kč.