inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklo pocitac

Kategorie: Ostatní cyklistika

West biking, prodám skoro jak nový,1x použité.Plne funkční
Cyklo pocitac
Podobné inzeráty
Cyklo mapa Neusiedler See - Neziderského jezera
Cyklistická mapa Neusiedler See / Neziderského jezera. Cyklo mapa Neusiedler See / Neziderského jezera, je v němčině, jsou zde všechny cyklo trasy. Vynikající trasy na kole, skoro všechny trasy jsou po rovině a velmi dobré pro rodiny s dětmi. Rakouská strana je lepší a v rovině, maďarská strana je neudržovaná. Šťastnou cestu bez nehod.
Cyklo kraťasy,nálepky,kotouče...
Nové různé cyklo oblečení,kotouče centrlock XT,nálepky na rámy kol,kraťasy volné MTB,pas,reflexní prvky,dvě boční kapsy,vel.M/L za 250kč,různé cyklo nálepky i na rámy kol atd...ceny dle dohody???
Prodám dětskou cyklo helmu Giro
Prodám dětskou cyklo helmu Giro ME2, červená / žlutá, téma kačer a husa. Velikost 48 - 52 cm.
Cyklo přilba SENA R1 s integrovaným headsetem
Nabízím tuto parádní Cyklo přilbau SENA R1 s integrovaným headsetem Nikdo neuslyší, co právě děláte. Skvělá a bezpečná helma s vestavěnými reproduktory, mikrofonem a interkomem. Možnost komunikovat až se 3 dalšími headsety, provádět telefonní hovory, poslouchat hudbu a přijímat pokyny z GPS navigace nebo fitness aplikací. Zásilkovna nebo osobně Jičín v Praze jen inzeruji!
Dětský cyklo dres Lawi vel. 128cm
Prodám nový dětský cyklo dres Lawi ve velikosti 128 cm (šířka 34 cm, délka 52 cm). Výborně viditelná oranžová barva pro zvýšení bezpečnosti. Běžná cena cyklo dresů Lawi 650 Kč. Cena tohoto 250 Kč.
Garmin EDGE 1030
Prodám plně funkční cyklo počítač Garmin EDGE 1030. Cyklo počítač jeví známky používání, drobné oděrky na displeji a na zadní straně od nasazování do držáku. Komplet balení s nabíjecím kabelem, držákem na řidítka a map TOPO Czech v3. Kupováno v roce 2017.