inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklosedacka Baby

Kategorie: Sedačky na kolo

Prodame peknou zachovalou sedacku po dvou detech, vymekcene pohodlne sezeni, tychle nacvaknuti/odcvaknuti od kola. Najdem i helmicku ci nejake obleceni zdarma
Cyklosedacka Baby
Podobné inzeráty
Cyklosedačka polisport bilby
Cyklosedačka polisport bilby 5ti bodový bezpečnostní pás Nosnost 9 - 22kg Doporučený věk 9 - 60 měsíců Samonosná sedačka na sedlovou trubku o průměru 28 - 40 mm + držák sedačky Cyklosedačka jako nová použita asi 2x
Cyklosedačka Romer Jockey Comfort 9-22 kg
Cyklosedačka má oboustranný potah červený/ šedý, nastavitelné polohování výšky tak i polohy zad. Cyklosedačka je od 9-22 kg, 9 měs. - 4 roky.
Cyklosedačka Romer Jockey Comfort 9-22 kg
V super stavu, po jednom dítěti. Cyklosedačka má oboustranný potah červený/ šedý, nastavitelné polohování výšky tak i polohy zad. Cyklosedačka je od 9-22 kg, 9 měs. - 4 roky. Nevolat, pište mi přes odpověď na inzerát, díky!
První cyklosedačka pro děti
Cyklosedačka včetně držáku na kolo. Ideální jako první cyklosedačka pro sedící dítě.
Cyklosedacka
Cyklosedačka OK BABY, umístění dopredu za řídítks, nosnost do 15kg
Dětská cyklosedačka OK Baby Sirius
Nabízím použitou dětskou cyklosedačku OK BABY SIRIUS. Plně funkční bez poškození. Mám i jiné věci pro děti - viz. moje další inzeráty. Klikněte na jméno u inzerátu, vše se objeví. Při odběru více věcí možná dohoda. Origo popis z HARFA sport: Originální je systém regulace sklonu opěradla. Jediným pohybem ruky otočíte regulačním knoflíkem ve středu sedačky a tím nastavíte sklon opěradla do požadované polohy. Sedačka se současně se změnou pozice opěradla posouvá (i s dítětem) vpřed nebo vzad tak, aby byla stále zajištěna správná poloha těžiště a vy tak neztrácel/a rovnováhu. Nastavení sklonu lze jednoduše provést, i když je dítě v sedačce. Pokud vaše dítě usne, můžete mu nastavit pohodlnější polohu opěradla, aniž byste je budili. Tato nová charakteristická vlastnost spolu se speciálním ergonomickým tvarem sedačky, který bezpečně obepíná a chrání dítě, dovoluje používat cyklosedačku SIRIUS dětem, kterým je pouze pár měsíců (od 6 měsíců do 22 kg). Jestliže tedy berete vaše dítě s sebou na cyklovýlety, v sedačce SIRIUS netrpí jeho páteř žádnou nadměrnou únavou a zatížením.