inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklosedačka Bellelli Tiger

Kategorie: Sedačky na kolo

Prodám sedačku na kolo Bellelli Tiger.
Sedačka má otvor pro helmu, výškově nastavitelné ergonomické opěradlo a 5-bodové uchycení popruhů. Sedačku lze snadno polohovat do lehu, a tak v ní může dítě pohodlně spát, když vám náhodou usne. Nášlapy na nožičky lze výškově polohovat a po stranách jsou kryty, aby dítě nestrčilo nožku kam nemá.
Max.nosnost 22 kg

Sedačka je běžně opotřebovaná.
Nutný vlastní odvoz - Poběžovice
Cyklosedačka Bellelli Tiger
Podobné inzeráty
Kolosedačka Bellelli Tiger s držaky na 2 kola
Prodáme sedačku na kolo Bellelli Tiger. Společně se sedačkou dáváme držaky pro dvě kola (výborně se nám oplatilo když potřeboval vézt na kole dítě ten druhý). Sedačka má v místech helmičky prostor a ta pak nevadí tolik v opírání hlavy. Má také dobře zacvakávací sponu na pět bodů uchycení. Součástí obou držáků jsou i dvě sady různě slouhých šroubů.
Sedačka na kolo BELLELLI Tiger
Prodám cyklistickou sedačku na kolo BELLELLI Tiger. Je velice málo používaná, žádné fleky nebo vyšisované barvy - polstrování možno odepnout a vyprat. Kupovaná nová (PC 1900 Kč.). Pohodlná, bezpečná a ergonomická s výškově nastavitelnou opěrkou zad, která se přizpůsobí růstu dítěte. Zádová opěrka s krytem přilby poskytuje lepší oporu krku dítěte. Pětibodové bezpečnostní pásy s nastavitelnou délkou, výškou a hloubkou a vícenásobně nastavitelné opěrky nohou. Dále vybavena upevněním rámu B-Fix. Je jen malinko ošoupaná v místech, kde se upíná upínák na kolo, ale na fotce ani není vidět... když je nainstalovaná na kole, vidět není vůbec. Osobní předání v Jeseníku nebo PPL za 99 Kč.
Bellelli Tiger Relax
Nabizim detskou cyklosedacku na zadni umístění. Vlastnosti: Naklápěcí samonosná sedačka s výškově nastavitelným opěradlem. Výškově nastavitelná poloha opěrek na nohy včetně pojistných popruhů. Zvýšené opěradlo pro opření přilby a vyšší bezpečnost dítěte. Upevnění na kolo: držák na sedlovou trubku, který umožňuje velmi rychlou montáž a demontáž sedačky na rám kola. Držák umožňuje upnutí na sedlovou trubku průměr 25 až 46mm. Max.nosnost: 22 kg Výrobce Bellelli Nosnost 22 kg Hmotnost 5.2 kg Samonosné ano Polohovací ano
Cyklosedačka polisport bilby
Cyklosedačka polisport bilby 5ti bodový bezpečnostní pás Nosnost 9 - 22kg Doporučený věk 9 - 60 měsíců Samonosná sedačka na sedlovou trubku o průměru 28 - 40 mm + držák sedačky Cyklosedačka jako nová použita asi 2x
Cyklosedačka Romer Jockey Comfort 9-22 kg
Cyklosedačka má oboustranný potah červený/ šedý, nastavitelné polohování výšky tak i polohy zad. Cyklosedačka je od 9-22 kg, 9 měs. - 4 roky.
Cyklosedačka Romer Jockey Comfort 9-22 kg
V super stavu, po jednom dítěti. Cyklosedačka má oboustranný potah červený/ šedý, nastavitelné polohování výšky tak i polohy zad. Cyklosedačka je od 9-22 kg, 9 měs. - 4 roky. Nevolat, pište mi přes odpověď na inzerát, díky!