inzerce, prodej, prodám, bazar

Cyklosedačka s uchycením na nosič

Kategorie: Sedačky na kolo

Prodám sedačku na kolo Polisport Koala, nosnost 22kg. Upevňuje se na jakýkoliv nosič kola 4 šrouby. Nastavení výšky chodidel. Velmi zachovalý stav. Chybí gumové řemínky na obuv. Pasují jakékoliv k dokoupení. Osobní odběr Židlochovice, Brno Slatina.
Cyklosedačka s uchycením na nosič
Podobné inzeráty
Cyklosedačka polisport bilby
Cyklosedačka polisport bilby 5ti bodový bezpečnostní pás Nosnost 9 - 22kg Doporučený věk 9 - 60 měsíců Samonosná sedačka na sedlovou trubku o průměru 28 - 40 mm + držák sedačky Cyklosedačka jako nová použita asi 2x
Cyklosedačka Romer Jockey Comfort 9-22 kg
Cyklosedačka má oboustranný potah červený/ šedý, nastavitelné polohování výšky tak i polohy zad. Cyklosedačka je od 9-22 kg, 9 měs. - 4 roky.
Cyklosedačka Romer Jockey Comfort 9-22 kg
V super stavu, po jednom dítěti. Cyklosedačka má oboustranný potah červený/ šedý, nastavitelné polohování výšky tak i polohy zad. Cyklosedačka je od 9-22 kg, 9 měs. - 4 roky. Nevolat, pište mi přes odpověď na inzerát, díky!
První cyklosedačka pro děti
Cyklosedačka včetně držáku na kolo. Ideální jako první cyklosedačka pro sedící dítě.
Dětská cyklosedačka Hamax Zenith
Prodám dětskou cyklosedačku Hamax Zenith, která je konstrukčně výborně zpracovanou samonosnou sedačkou s pevným uchycením na sedlovou trubku rámů. Výrobky značky Hamax jsou certifikovány podle evropské normy EN 14344 a splňují všechny bezpečnostní požadavky. Vysoké opěradlo, opěrka hlavy a perfektní celozádové polstrování ochraňují dětskou páteř. Bezpečnosti dále také přispívají tříbodové pásy s bezpečnostním zapínáním. Sedačka má odpružený ocelový rám, který plně pohlcuje nárazy přenášené z povrchu vozovky. Klíčové vlastnosti: montáž bez nutností nosiče, nastavitelné kryté opěrky nohou, možnost seřízení výšky stupaček až o 20 cm, velmi snadná montáž i demontáž, lze dokoupit náhradní držák sedačky. Doplňující informace: rozměr opěry (v × š): 50 × 30 cm, hmotnost: 3,25 kg, hloubka opěradel na nohy: 25 cm, barva: antracit/červená, nosnost: 22 kg. Cyklosedačka je ve velmi dobrém stavu, bez vad.
cyklosedačka Polisport Bilby
Samonosná dětská cyklosedačka Polisport Bilby s 5-bodový bezpečnostním pásem a uchycením na sedlovou trubku kruhového i ovalného tvaru o průměru 28 až 40mm. Nosnost až 22 kg.