inzerce, prodej, prodám, bazar

Cypřišek Nana gracilis 10-15cm 2l

Kategorie: Rostliny

Sazenice výška šířka 10-15cm
Kontejner 2litry
Možnost dopravy Po celé ČR

Charakteristika: Cypřišek tupolistý 'NANA GRACILIS' je oblíbená, elegantní odrůda. Vyniká vzpřímeným, oválně kuželovitým tvarem. Roste velmi pomalu, cca 4-5 cm za rok. V 20. letech dosahuje velikost 80 - 90 cm. Má zvlněné výhony světlé zelené barvy, směrem dovnitř rostliny je jejich barva tmavě zelená. Každý cypřišek má jiný tvar a je vždy ve výsadbě nepřehlédnutelný. Tato odrůda se nestříhá! Často se používá do malých zahrad, atrií, předzahrádek, ale můžeme ho pěstovat i ve větších nádobách.

Pěstování: Vyžaduje kvalitní půdu. Nejlépe se mu daří v lehčí kypré a přiměřeně vlhké půdě, ale ne promočené. Nesnáší prudké slunce a proschnutí půdy. Nejvhodnější místo na výsadbu je polostín a chráněné stanoviště. Mrazuvzdorný je do -29 °C.
Cypřišek Nana gracilis 10-15cm 2l
Podobné inzeráty
Cypřišek tupolistý Nana Gracilis
Prodám Cypřišek tupolistý trpasličí kultivar velmi pomalého růstu, zkroucené výhonky tvoří nepravidelný, široce kuželovitý tvar.V průběhu deseti let dosahuje do výšky 50 cm. Ideální pro malé zahrady, skalky, nádoby,možné tvarovat i na bonsai apod.Pouze osobni odber.Jen VOLAT
Cyprisek Lawsonuv
Prodam pomalu rostouci cyprisek o v 90cm a d 35cm. Osobni prevzeti v Otmarove.
Kukuřice,pukancová semínka (popcorn) ČR
Nabízím loňská,čerstvá semínka pukancové kukuřice. 1) F1 Nana 2) Bio Cinema 3)Jantar F1 4)Krmná kukuřice . Semínka jsou aklimatizována,vhodná pro podmínky pěstování v čr s velmi doboru výnosností. Pěstováno po několik let u nás. Pěstováno bez použítí chem. prostředků, Vhodné pro výrobu vlastního popcornu. Druh bio cinema - bio kvalita. V balení druhu 15ks, jednotlivě 49Kč, Cena za F1 Nana,Jantar f1,bio cinema 130 Kč +krmná zdarma. Poštovné 70Kč po platbě předem, 134Kč na dobírku. (odesláno v bublinkové folii),návod na pěstování zašlu e-meilem.
Katalpa Nana
Dobrý den, prodám stromek katalpy Nana na kmínku o výšce 1,8 metru.
Deutzia gracilis ' Nikko' trojpuk
Nenarocny ker, slunce, polostin zakrsly druh - vyska v dospelosti 60 cm. Vhodny do malych zahrad, nizke zive ploty.krasne vybarveni na podzim viz. Foto 3 lete vysoke 20- 25 cm rostlinky, krasne kosate. Poslu postou, zasilkovnou, balikovnou. Podivejte se na moje dalsi inzeraty.
Thuja Okrasná
Thuje Cyprišek,tvarovaný strom, kontejnerovaný. Výška Cca 2.5m - 3 m.Zerav západní, Thuja occidentalis, byl první dřevinou, prvním stromem, jehož diaspora (není jisto zda semena nebo sazenice) byla po objevení Ameriky dovezena do Evropy. Psal se tehdy rok 1536. První záznamy o pěstování zeravu západního na našem území jsou z roku 1809; zerav byl uváděn v soupisu dřevin v zámeckém parku (jakési tehdejší botanické zahradě) v Hluboši nedaleko Příbrami. Ve 20. století se zerav stal běžným inventářem parků a zahrad a zejména hřbitovů.