inzerce, prodej, prodám, bazar

Dainese D-AIR Misano kombinéza TOP stav airbag

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám dvoudílnou kombinézu s airbagem Dainese D-AIR Misano bunda a Dainese Misano kalhoty v barvách Fluo Red. Kombinézu jsem měl na sobě tak 5x se spodním prádlem Dainese DCore Dry proti pocení, je ještě nevytahaná, voní novotou. Po projížďce vždy vyčištěná.

Bunda velikost 52
Kalhoty velikost 50.

Přidám obal a sadu na čištění s balzámem od Dainese. Dále mám na prodej spojovací díl k džínsům a džíny Trilobite Parado kevlarové vel 52.

Já 180, 95kg.

Prodávám i motorku, po narození dvojčátek není na nic čas.
Dainese D-AIR Misano kombinéza TOP stav airbag
Podobné inzeráty
Dainese Misano D-air (Airbag)
Dobrý den, z důvodu prodeje moto, prodám komplet pánské i dámské vybavení. Pánské: Dainese Misano D-air vel. 50 Obuv Alpinestar vel. 43 Přilba X-Lite 802 R - vel. M Rukavice Dainese Druids D1 Cena 19 000,- (komplet) Dámské: Probiker PRX-8 vel. 44 Obuv Probiker vel. 41 Přilba Shoei GT-air vel. XS Rukavice Probiker Cena 9 000,- (komplet) Při koupi pánské sady, přidám dámskou sadu zdarma. V rámci práce často cestuji, po domluvě není problém setkání v jiném městě. Případná sleva za pánský či dámský komplet k jednání.
Moto airbagové vesty Dainese / Helite
Zánovní dvě nafukovací ochranné motovesty (airbag) od značky Helite s CE a Dainese ve velikosti: a, dětské S (ideální na menší postavu 135/155 cm.) b, nafukovací ochranná motovesta (airbag) od značky Dainese model D-Air Street Airbag v univerzální velikosti, samozřejmě plně funkční. Vesta vyžaduje M-Kit na motocyklu nebo motocykl Ducati se systémem dAir (například Multistrada 1200 dAir nebo Multistrada 1260 dAir). Koupeno v roce 2020, pouze cca. 5× použité a ve velmi dobrém stavu, samozřejmě plně funkční. Airbag je propojen s motorkou aktivační šňůrou, která se v případě nárazu vytrhne a airbag se následně nafoukne za 0,1 sekundy. Chrání v případě nárazu krk, hrudník, žebra, záda a kostrč. Lze použít jak na motorky tak i jízda na koni apod. Původní cena Helite 13 000 Kč / Dainese 20 000 Kč, nyní každá 5500 Kč.
Kombinéza Dainese-DUCATI
Dainese Ducati-kožená dvoudílná moto kombinéza - velikost 56-XL(na postavu 180 -187 cm).Prodám hezkou dvoudílnou kombinézu od Dainese pro Ducati. Kombinéza je ve velmi dobrém stavu, bez poškození, vyčištěná a navoskovaná. Kalhoty mají chrániče holeně, kolen a kyčlí Dainese. Bunda má chrániče loktů a ramen. Cena 9.900,-Kč
Kožená kombinéza Dainese / silniční boty Dainese
Kožená 2 – dílná kombinéza od značky Dainese v udané velikosti – 50. Je sezónu použitá, není padlá a ve velmi dobrém stavu. Kůže 1,2 mm silná, zesílení na loktech a kolenou, síťová prodyšná podšívka ze 100% polyesteru, vyndavací CE Super Shield protektory na ramenou, loktech a kolenou, reflexní materiál, v ohebných částech pružný streč 2 vnitřní kapsy spojení kolem dokola zipem, atd. Cena 7500 Kč. Silniční boty Dainese Stivali Torque Out D-WS v udané velikosti – 44 vhodné i na nohu o číslo menší. Stav viz. foto. Cena 2500 Kč.
Dainese Vintage-Pánská kožená moto kombinéza
Dnes už retro kombinéza od značkového výrobce Dainese,velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.slidery.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,samozřejmě nese známky opotřebení takže se nějaké vady na kráse najdou. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat v tomto stavu.Prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Barva a jiné vše v pořádku prohlédnout.Prosím platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení.
Kombinéza 4SR RR EVO III Monster GREEN AIR.. NOVÁ
Prodám 2 dílnou kombinézu 4SR RR EVO III Monster Green AIR ve vel.50. Kombinéza má odjetou pouze zkušební testovací jízdu a celou dobu uskladněna. Celkový stav odpovídá novému zboží. Jedná se o nejvyšší model tohoto výrobce s luxusní grafikou. Příprava na airbag! Původní cena kombinézy 19990kč. Po dohodě možnost zakoupit ke kombinéze i chrániče hrudníku a páteře. Kombinéza ma plnou záruku a doklad o koupi je samozřejmostí. Součástí kombinézy jsou kolenní slidery, ochranný vak a věšák pro pohodlné uskladnění. Upřednostním nejlépe osobní předání, kde si může kupující před koupí vše prohlédnout a vyzkoušet, po dohodě lze zabalit a poslat. 4SR dvoudílná kombinéza RR Evo III Monster Green AR Airbag Ready: 1,2 mm silná hovězí kůže / černá, fluorescenční zelená, fluorescenční červená, bílá, zlatá /předsazená ramena a sportovně střižené rukávy umožní zaujmout bezchybnou jezdeckou pozici, špičkové chrániče Betac na ramenou, loktech a kolenou certifikované dle normy EN 1621-1:2012, paměťové protektory Viscofoam na kyčlích, kostrči, klíčních kostech a předloktí, aerodynamický hrb, YKK & OPTI zipy, lokální perforace bundy v přední části, na bocích a na zádech, 3D podšívka, rozsáhlá, bezešvá aramidová streč pro maximální pohyblivost, flexibilní, kožené panely bez omezujících švů, prodloužená délka zad - bundu lze nosit odděleně, použití trojitých švů, na více namáhaných místech byl použit patentovaný 4x šitý bezpečnostní šev 4SR, manžety rukávů jsou vyrobeny z měkké, aramidové streče, komfortně řešený límec, reflexní logo na límci, 2 vnitřní kapsy, možnost vložení vkládacího páteřového chrániče Sas-Tec, kombinézu lze dovybavit hrudním chráničem 4SR z dílny německého výrobce Sas-Tec, včetně kolenních sliderů, součástí kombinézy není airbagový systém..  AR kombinéza je kompatibilní s airbagovým systémem In&motion, Alpinestars Tech-Air®AR Airbag Ready® je ochranná známka zapsaná v rejstříku Úřadu průmyslového vlastnictví ČR   Co má 4SR a jiní nemají? bundu od dvoudílné kombinézy můžete připnout ke kevlarovým jeansdvoudílné kombinézy jsou perforované na bocícharamidová streč v podpaží i rozkroku je bezešvámísta náchylná k prodření jsou spojena patentovaným, dvojitým švem 4SR, který je šitý 4x!kombinézy 4SR mají na loktech, ramenou, bocích a v sedací části kůži ve dvou vrstváchkůže 4SR byla testována certifikačním střediskem TÜVRheinland® dle normy EN 13595-2:2002, kde v testu odolnosti proti oděru nárazy vydržela 11,2s. Pro naši kůži jsme obdrželi bezpečnostní označení Level 2