inzerce, prodej, prodám, bazar

Dainese Titanium Vikings-Pánská moto kombinéza,jednodílná

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

moto kombinéza jednodílná, velikost 50-M(poslední foto rozměry),pánská kožená kombineza jednodílná,chrániče holeně,chrániče kolen,slidery Dainese,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen,titanové vnější chrániče ramen,chránič páteře,chránič krční páteře,velmi zachovalá-bez kosmetických vad a baz pádu.Kombinéza v pořádku bez pádu a kosmetických vad. Tento model těžko k sehnání. Vyčištěná a navoskovaná.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Titanium Vikings-Pánská moto kombinéza,jednodílná
Podobné inzeráty
Kombinéza Dainese-DUCATI
Dainese Ducati-kožená dvoudílná moto kombinéza - velikost 56-XL(na postavu 180 -187 cm).Prodám hezkou dvoudílnou kombinézu od Dainese pro Ducati. Kombinéza je ve velmi dobrém stavu, bez poškození, vyčištěná a navoskovaná. Kalhoty mají chrániče holeně, kolen a kyčlí Dainese. Bunda má chrániče loktů a ramen. Cena 9.900,-Kč
Dainese Ducati-Pánská(Dámská)kožená moto kombineza,dvoudílná
dvoudílná moto kombinéza, velikost 48-L(poslední foto rozměry),prodám krásnou dvoudílnou kombinezu od Dainese pro Ducati.Kombinéza je v krásném stavu bez poškození,vyčištěná a navoskovaná.Kalhoty mají chrániče holeně,chrániče kolen,vnější titanové chrániče kolen,chrániče kyčlí,nové slidery Dainese.Bunda má chrániče loktů,chrániče ramen,vnější titanové chrániče ramen,chránič páteře,chránič krční páteře,chránič páteř ve velmi zachovalém stavu nutné prohlédnout.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Held Stint HRD pánska kožená moto kombinéza 50 M
Pôvodne stála kombinéza 900€, v top stave. Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Ideálne sa hodí na výšku do 175-182cm, váhu asi 72-77kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 49cm Hrudník: 53cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-90cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 65cm celková dĺžka nohavíc: 92cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Špičková dvojdielna pánska kožená kombinéza Held Stint. Farebné prevedenie je čierna koža, textilné strečové časti. Prevedenie je masívna koža, vnútro je 100% antialergický polyester. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťka. Bunda má navyše aj vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Kvalitné pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj pevný chránič chrbtice. Vonkajšie protektory na ramenách, dvojitá koža v úrazových zónach. Airvent vetráky pre komfort aj v lete. Bunda má krátky športový strih, má 2 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú strečové aj reflexné časti. Štýlovo sa hodí k takmer všetkým druhom moto. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchyná. Je to špičková racingová kombinéza, podobná ako dainese či alpinestars. Pôvodne stála kombinéza 900€.
Dainese D-AIR Misano kombinéza TOP stav airbag
Prodám dvoudílnou kombinézu s airbagem Dainese D-AIR Misano bunda a Dainese Misano kalhoty v barvách Fluo Red. Kombinézu jsem měl na sobě tak 5x se spodním prádlem Dainese DCore Dry proti pocení, je ještě nevytahaná, voní novotou. Po projížďce vždy vyčištěná. Bunda velikost 52 Kalhoty velikost 50. Přidám obal a sadu na čištění s balzámem od Dainese. Dále mám na prodej spojovací díl k džínsům a džíny Trilobite Parado kevlarové vel 52. Já 180, 95kg. Prodávám i motorku, po narození dvojčátek není na nic čas.
RST-R16-Pánská kožená moto kombinéza,jednodílná
moto kombinéza nová,velikost 52-L(poslední foto rozměry),nová nikdy nejetá moto kombinéza(záruka samozřejmostí),Nová kombinéza R-16 nabízí výjimečnou kvalitu za rozumnou cenu. Má všechny důležité prvky kvalitní kombinézy a její střih je skutečně všestranný. Má méně agresivní střih než kombinézy Pro Series a Tractech Evo, takže se budete cítit pohodlně i ve vzpřímené pozici na motorce.Speciálně navržená tak, aby byla pohodlná a snadno se v ní pohybovalo za každé situace,1.1-1.3 mm silná prémiová hovězí kůže:měkká a poddajná, zároveň oděru vzdorná a odolná proti roztržení.Trojitě a dvojitě prošité švy speciální vysoce kvalitní nylonovou nití pro maximální odolnost proti roztržení,CE chrániče ramen, loktů a kolen s kapsami pro volitelné chrániče na kyčle a páteřový chránič,aerodynamický racingový hrb,neoprénový komfortní límec a manžety,strečové panely po celé délce:pro maximální pohyb.Tato kombinéza je nová a nikdy nebyla oblečená.Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
Dainese Vintage-Pánská kožená moto kombinéza
Dnes už retro kombinéza od značkového výrobce Dainese,velikost 54-L (poslední foto rozměry),chrániče holeně,chrániče kolen,chrániče kyčlí,chrániče loktů,chrániče ramen.slidery.Tato kombinéza byla ve své době top věc co se týká designu,velmi kvalitní kůže, ruční šití všech znaků-žadné potisky,na svou dobu moc hezky vybavená ochranými prvky pro jezdce.Tato kombinéza je plně funkční,všechny zipy v pořádku a kupodivu nikdy nebyla padlá nebo jinak odřená,samozřejmě nese známky opotřebení takže se nějaké vady na kráse najdou. Tento model už nezle nikde zakoupit ani sehnat v tomto stavu.Prosím volejte jen vážný zájemci, (vhodná do sbírky k retro motocyklům).Kombinéza je kompletně vyčištěná a navoskovaná.Barva a jiné vše v pořádku prohlédnout.Prosím platba předem na učet nebo osobní převzetí a vyzkoušení.