inzerce, prodej, prodám, bazar

Dalekohled FOMEI 8x56 Leader PRO ED FMC

Kategorie: Myslivost, lov

Prodám špičkový, velmi světelný dalekohled Fomei 8x56. Koupen v dubnu 2022, takže ještě 13 měsíců v záruce. Pouze jsem jej vyzkoušel a od té doby mi leží doma. K vyzvednutí a vyzkoušení v Dačicích (38001). Možnost zaslání po platbě předem.
Dalekohled FOMEI 8x56 Leader PRO ED FMC
Podobné inzeráty
Steiner Ranger 8x56 - nový
Prodám nový dalekohled steiner ranger extreme 8x56, zakoupen 2/23 jako dar na kamenné prodejně, bohužel nevhodný dárek a nelze vrátit. Záruka 10let, záručák samozřejmě mám. Dalekohled je pouze vybalený a vyzkoušený, kompletní balení vč. všech pytlíčků atd. Jedná se o velmi kvalitní dalekohled srovnatelný s meoptou apod. vhodný pro myslivost, turistiku, ornitologii a další aktivity. Původni cena 19000,-
Triedr dalekohled BROWNING 8x42
Nabízím triedr dalekohled BROWNING 8x42 Optical glass Prodám triedr dalekohled BROWNING. Dalekohledy moderní HP konstrukce. Silné, pogumování a polycarbonové tělo dalekohledu zaručuje jeho odolnost při každodenním používání. Dalekohled je voděodolný a prachuvzdorný. Tubus je plněný suchým dusíkem, to zajišťuje nejen odolnost proti vniknutí vody, ale i zabránění orosení optiky při náhlé změně teploty, je vybaven celoskleněnou optikou, hranoly jsou vyrobeny z Bak4. Čočky jsou opatřeny vícenásobnou antireflexní vrstvou (FMC - Fully MultiCoated) v temně zeleném provedení. Dalekohled je dodáván včetně pouzdra a popruhu.
Dalekohled Steiner Nighthunter 8x56
Prodám nový originál zabalený ( nerozbalený)Dalekohled Steiner Nighthunter 8x56. Cena 26990,- kč. záruka 30 let. Email: a-lov@ Tel:929654 Prosím sms zavolám zpět.
Prodám dalekohled Bresser Diorit 9x63
Diority splňují ta nejpřísnější kritéria špičkového loveckého dalekohledu, který uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Řadou let prověřený dalekohled v ryze loveckém designu je po optické i mechanické stránce velmi precizně zpracován. Optické sklo vyšší třídy BaK 4 v kombinaci s FMC antireflexními vrstvami zaručují dokonale ostrý obraz až do krajů zorného pole. Dalekohledy Diorit jsou vybaveny střechovými optickými hranoly uloženými v lineární konstrukci. Tento typ konstrukce dalekohledu ještě zvyšuje hlavní přednost dalekohledu, kterou je výborná světelnost. Díky utěsnění pomocí kvalitního pogumování a speciálních těsnících kroužků je dalekohled vhodný i pro profesionální použití v extrémních podmínkách (mrholení, mlha, déšť). Dalekohled má atraktivní lovecký design, zdvojené ostřící kolečko pro pohodlné a velmi přesné ostření, hluboké, výškově nastavitelné očnice zabraňují vniku nežádoucího bočního světla. V ceně je kvalitní brašna. Lovci si rovněž pochvalují větší zvětšení 9x při zachování stejné světelnosti jakou mají nejčastěji používané dalekohledy s parametry 7x50. Silné pogumování má prolisy usnadňující pohodlné držení a rychlé ostření. Hluboké očnice zabraňují vniknutí nežádoucího bočního světla, které často vytváří rušivé odlesky na okulárech. Dalekohledy Diorit jsou dodávány s praktickou brašnou (s kapsou).
Dalekohled COMET Multi Coated 8 x 42
Dalekohled COMET Multi Coated 8 x 42 COMET představuje velmi mnohostranné dalekohledy, které jsou vodotěsné, padnoucí do ruky a velmi kvalitně zpracované. Díky otočným a zaaretovatelným očnicím je možné nastavit vzdálenost očí pro pozorování s brýlemi či bez nich. Všechny modely obsahují BaK 4 prizma a jsou opatřeny vícevrstvou povrchovou úpravou. U typu se sklem 8 x 42 se jedná o verzi s vyšší schopností nahromadění světla; proto je jeho obraz jasný především za soumraku. Všechny modely jsou vybaveny novými gumovými kryty objektivů, které se jednoduše otevírají, zavírají nebo mohou být jedním pohybem ruky zcela sňaty. Porovnat s jiným výrobkem Technické parametry Rozm. (D x Š x V) 130 x 140 x 55 mm Provedení Dalekohled Ø objektivu 42 mm Zorné pole 123 m/1000 m Zvětšení 8x Hmotnost 695 g Vybavení Vodotěsný Černé pouzdro Kompletní vícevrstvá povrchová úprava Vlastnosti Index stmívání: 20,49 Vyrovnání dioptrií Nejmenší zaměřitelná vzdálenost objektu (cca) 3 m BaK-4 prizma Optika zušlechtěná FMC Vodotěsný
Dalekohled Fomei
Dalekohled Fomei v perfektním stavu, 8*56, koupený asi před šesti roky, původní cena kolem 7 000Kc, využitý minimálně, v případě zájmu nebo dotazů kontakt na čísle +420 . Děkuji.