inzerce, prodej, prodám, bazar

Dalkový ovladač

Kategorie: Televizory

Dálkový ovladač Samsung 100% stav.
Na SMS nereaguji pouze email nebo telefonicky.
Dalkový ovladač
Podobné inzeráty
Air mouse, bezdrátový ovladač MX3
Pouze rozbaleno. Oboustranný dálkový ovladač 3v1, air mouse, USB přijímač, 2.4GHz, dosah až 10m, QWERTY klávesnice, funkce Flymouse 3v1 oboustranný dálkový ovladač. Na jedné straně ovladače se nachází tlačítka klasického dálkového ovladače, na straně druhé naleznete QWERTY klávesnci. Dále disponuje funkcí FLYMOUSE, což znamená, že kurzorem myši na obrazovce pohybujete prostřednictvím pohybů ruky s ovladačem, nikoliv pomocí šipek na ovladači. Dálkový ovladač připojíte prostřednictvím USB. Vlastnosti: Model: MX3 Připojení: USB reciever s Wifi 2,4 GHz (dosah až 10 m) Kompatibilita: funguje se všemi Media přehrávači a PC Součástí balení: dálkový ovladač MX3, USB receiver. 2x AAA baterie nejsou v balení.
LG AKB14048 Dalkovy ovladac ORIGINAL televize 47LW4500
Popis: Prodám ORIGINALNI dalkovy ovladac typ AKB14048 k televizi LG 47" model 47LW4500. K dalkovemu ovladaci přidám zdarma 3D Brýle... Parametry: LED-LCD TV 47" - 119 cm 1920x1080 (FHD) LED Plus TruMotion 100Hz Ovladac funguje bez problemu. Pouzitim ORIGINALNIHO ovladace se vyhnete tomu, ze nektere funkce na ovladaci nefunguji pak na televizi. Neoriginalni ovladac pro nektere funkce nekomunikuje s televizi. Televize 47LW4500 neni predmetem prodeje. Pouze dalkovy ovladac AKB14048. 3D bryle pridam.
NEW REMOTE G.P. - Top IR ovladač - ČTI POZORNĚ
NOVÝ MODEL s USB (r.2022) General Premium je luxusně zpracovaný dálkový ovladač z kvalitních materiálů odolných vůči náhodným pádům, s dostatečně velkými, nestíratelnými tlačítky a hlavně na míru vyvinutým unikátním softwarem (výrobce ČR) UŽ ŽÁDNÉ ZDRŽOVÁNÍ S HLEDÁNÍM OVLADAČŮ PO BYTĚ ! Jen jedním ovladačem G.P. hravě zvládnete obsluhovat až čtyři jakékoliv domácí přístroje s IR signálem (TV, SAT, DVB-T, VCR, DVD, HIFI, AUX, AV receiver, domácí kino, projektor, kamera, klimatizace, osvětlení atd.) A + BONUS Nově navíc 4 naučná tlačítka, do nichž si i vy snadno zkopírujete signály (kódy) tlačítek z jiného ovladače a to bez počítače a software GARANCE FUNKČNOSTI 100% záruka funkčnosti, garantuji, že budou fungovat všechny tlačítka i funkce jako na původním originálním ovladači Funkce Smart TV samozřejmostí NIC NENÍ NEMOŽNÉ Pokud máte nějaký starší nebo speciální přístroj a již nikde k němu ovladač nemůžete sehnat, tak u mě z 95% ano Buď obratem nebo maximálně do 14 dnů jej máte připravený k použití ŽÁDNÁ PODOBNOST Ovladač General Premium nemá nic společného s univerzálními ovladači které jsou běžně dostupné v supermarketech nebo v elektro prodejnách, kde Vám budou fungovat buď pouze pár základních funkcí a nebo vůbec! Důvodem je, že je v nich naprogramovaný zastaralý software a nedá se jen tak lehce přeprogramovat ale hlavně proto, že 99% výrobců elektroniky používá ke KAŽDÉMU MODELU STEJNÉ ZNAČKY JINÉ KÓDY! ROZDÍL - KNOW-HOW/ORIGINALITA Ovladač G.P. se musí nejdříve naprogramovat na konkrétní model přístroje/ů Ale také se dá kdykoliv dle potřeby stejným způsobem přeprogramovat na jakýkoliv jiný přístroj/e A TO POMOCÍ: - počítače/notebooku (OS Windows 7,8,10,11) - software - mikro USB / USB datový kabel který má dnes doma každý nebo u mě nový, kvalitní, značkový originál Asus za +50kč S NÁKUPEM OVLADAČE TAKÉ U MĚ ZÍSKÁTE: Naprogramovaný přístroj dle vašeho výběru v ceně Při výměně baterií se jeho nastavení nemění! A JAKO BONUS ZDARMA: 1.) mou tel. podporu (rád se vším poradím, vysvětlím a v budoucnu i pomohou s přeprogramováním) 2.) software pro jeho programování (český a anglický jazyk) 3.) možnost získání kódů z nejrozsáhlejší databáze (1 420 000 kódů / přes 12 000 přístrojů) které pro Vás fy ukládá víc než 20let a denně do ní přidává nové a nové přístroje které přichází na trh A JAK NA TO? Stačí mi napsat na WhatsApp, E-mail, SMS jaký přístroj/e (většinou na zadním štítku "MODEL: .....") potřebujete ovládat a já vám k němu zašlu plnohodnotné pro Vás potřebné kódy zkopírované z originálního ovladače (pracně a zdlouhavě - tlačítko po tlačítku) BEZ OBAV Nejste-li technicky zdatní tak to za Vás kdykoliv (nonstop) vyřeším já sám BEZPORUCHOVOST Ovladač je naprosto bezporuchový (nesetkal jsem se za cca 7 let s žádnou reklamací z XXX prodaných kusů) ZÁRUKA 2 roky
Univerzální dálkový ovladač.
Nový univerzální dálkové ovládání OmkoTech TM-45N Při platbě předem doprava zdarma OmkoTech TM-45N je univerzální dálkový ovladač 3v1. Co to znamená? Ovladač dokáže ovládat až 3 různá zařízení, jinak běžně ovládaná klasickým IR dálkovým ovladačem. Ovládat můžete například: televizor video satelit hi-fi DVD přehrávač set-top box apod Ovladač se snadno programuje pomocí původního dálkového ovládání a dokonale pak zastává všechny originální funkce. Určitě uvítáte i trvalou paměť, takže při výměně baterií není nutné ovladač znovu programovat!
Samsung TM2280E, BN59-01385M originální ovladač
Samsung TM2280E, BN59-01385M originální dálkový ovladač pro řadu Q60B lehký škrábanec viz foto. ovladač funkční ale občas blbne při přidávání hlasitosti
Nový dálkový ovladač k TV Samsung BN59-01363J
649E-RMCSPA1AP1 , BN59-01363J Zcela nový nepoužívaný originální dálkový ovladač k TV samsung. Televize byla rozbitá při přepravě. Originální dálkový ovladač výrobce samsung. Nejedná se o levnou a nekvalitní náhradu. Cena ovladače 450 Kč. Osobní převzetí v Hradci Králové nebo odeslání přes zásilkovnu po platbě předem na účet za 80 Kč.