inzerce, prodej, prodám, bazar

Dám.Bisam ,pán.kralík, dámské oblečení

Kategorie: Čepice a Šátky

Dám.Bisam 250kč ,pán.kralík-150kč , dámské oblečení kus 30kč při převzetí vše kus za 10 Kč osobní převzetí v Praze mobil
Dám.Bisam  ,pán.kralík, dámské oblečení
Podobné inzeráty
Klobouk kožešinový – bisam
Prodám kožešinový klobouk na obvod hlavy 56 cm, krásný bisam - výborný stav. Cena 150,- + případné poštovné 90,- Kč. Vhodný osobní odběr.
Dám. krásná fleesová červená šátko-šála na knoflík, sleva.
Dám. krásná fleesová červená šátko-šála na knoflík, sleva. Krásná a nápaditá jednovrstvá fleesová šálka (mám ji v několika barvách a miluji). Tahle červená je nová, nenošená, pouze vyzkoušená a vypraná (neunosím). Originální - ruční výroba. 
Ozdobné zapínání na knoflík s koženkovým uchycením, takže je nejen praktická, ale po sundání kabátu zůstává i krásným doplňkem v interiéru. Vhodná na podzim / jaro. Rozměr: 29 x 92 cm PC (přímo u švadleny): 180 Kč + poštovné Nyní nabízím za pouhých 100 Kč + poštovné (doporučený pojištěný balíček ČP po platbě předem = 80 Kč). Tip: Koukněte i na mé ostatní inzeráty, likviduji šperky, oblečení a doplňky za velmi nízké ceny, můžete tak ušetřit na poštovném.
Nové unisex kšiltovky ALPINE PRO - různé barvy, materiál
1. Prodám nové univerzální kšiltovky značky ALPINE PRO. SPECIFIKACE: vodě odpudivý (DWR), větru odolný a pružný materiál, materiál: 100 % polyester; anatomicky tvarovaný střih; stahování v zadní části na suchý zip, kontrastní prošití a reflexní potisk s logem značky v přední části; pevný kšilt; originální balení; univerzální velikost; vhodná na sport i běžné nošení Durable Water Repellency (DWR): úprava má speciálně nanesenou vodoodpudivou vrstvu. Dopadající vlhkost (voda, sníh) vytváří drobné kapičky, které okamžité odtékají z povrchu materiálu pryč. Díky této DWR úpravě zůstává oblečení déle suché i při nepříznivém počasí. Tmavě šedá: 2 ks (stejné) Bílá s růžovým: 1 ks Zelená s růžovým: 1 ks 2. Prodám novou univerzální bavlněnou kšiltovku značky ALPINE PRO. SPECIFIKACE: materiál: 100 % bavlna; anatomicky tvarovaný střih; moderní design; stahování v zadní části na pásek; kovová spona; štítek s logem značky; v přední části logo značky; pevný kšilt; barva: světle šedá s červeným logem a lemem po obvodu kšiltu; originální balení; univerzální velikost CENA U VŠECH: 179 Kč/1 ks Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, Balíkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i další doplňky k oblečení, nové oblečení, obuv apod.
Dětská kožešinová čepice
Prodám dětskou kožešinovou čepici, ušanku z pravé kožešiny – králík. Velikostí odpovídá na 2-3 leté dítě. Cena 250 Kč. V případě zájmu pište sms.
Ušanka
Prodám ušanku nová,ještě se štítkem poctivá práce - Materiál Králík. velikost 59. Poslední 3 kusy. Otrokovice Tel.
Kožešinové čepice, různé druhy
Kožešinové čepice - nutrie, králík, liška, perzián, snad i jedna umělá. Kus 200 Kč, 5 ks 750 kč, nebo 800 kč za vše.