inzerce, prodej, prodám, bazar

DÁMA S DEŠTNÍKEM ALPAKA

Kategorie: Starožitnosti

Sběratelský kousek v krásném stavu.
Mramorový podstavec 10,5x10,5x4cm.
Dáma včetně deštníku 24cm.
Inzerují i jinde.Pokud inzerát vidíte,je aktualni.
DÁMA S DEŠTNÍKEM ALPAKA
Podobné inzeráty
Kompotová lžíce alpaka
Kompotová lžíce alpaka, počátek minulého století.
Talířky porcelan+ alpaka
Prodam tyto staré talirky, co je na foto, střed porcelánový , obruba alpaka.
Starožitné podšálky-držáky, alpaka, puncováno, Rusko, 6ks
Starožitné držáky, alpaka, puncováno, Rusko. Cena za 6ks. Prodávám bez sklenic. Nakupujete to co je na foto. Dopravu mohu zajistit kurýrní službou, poštou až k vám domů, podle tarifu, nebo osobní převzetí. Na dobírku nezasílám. Podívejte se na mé další inzeráty. Prosím pište na mail malyshko@, nebo zprávou na tel. číslo.
REZERVACE Starožitné  podšálky-držáky, alpaka, puncováno
Starožitné držáky, alpaka, puncováno. Cena za 6ks. Prodávám bez sklenic. Nakupujete to co je na foto. Dopravu mohu zajistit kurýrní službou, poštou až k vám domů, podle tarifu, nebo osobní převzetí. Na dobírku nezasílám. Podívejte se na mé další inzeráty. Prosím pište na mail malyshko@, nebo zprávou na tel. číslo.
starožitné lžičky Sandrik Alpaka 13ks
Prodám starožitné krásné postříbřené lžičky Sandrik Alpaka 13ks,6 čajových lžiček(délka:15cm) a 7 kávových/dezertních lžiček(délka:11cm),stáří cca 100let.Cena 2500kč.Osobní odběr Praha 9 Letňany nebo poštou platba předem na účet+poštovné 100kč.
Starožitný kovový hrnky, patina, alpaka
Starožitný kovový hrnky, patina, puncováno. Alpaka?. 2ks. Cena dohodou. Nakupujete to co je na foto. Dopravu mohu zajistit kurýrní službou, poštou až k vám domů, podle tarifu, nebo osobní převzetí. Na dobírku nezasílám. Podívejte se na mé další inzeráty. Prosím pište na mail malyshko@, nebo zprávou na tel. číslo.