inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská textilní bunda Modeka 34

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám dámskou bundu Modeka velikost 34. Hodně lehká, na léto. Je hodně perforovaná, prodyšná. S chráničema. Měla jsem ji na sobě jen pár krát.
Reflexní prvky 3M-Scotchlite.
CE zádový protektor SAS-TEC SC-1/12
Loketní a ramenní protektory YF, certifikované podle normy 1621‑1:2012 (level 1).
Nastavení obvodu rukávu pomocí druků.
Dámská textilní bunda Modeka 34
Podobné inzeráty
Moto oblečení Modeka Tacoma
Prodám moto oblečení, zakoupené v roce 2015. Nošené lehce jen 2015 - 2017. Poté odborně vyčištěno a uskladněno, proto nižší cena. Nicméně vše zcela v pořádku, jen známky běžného opotřebení. Dámská textilní bunda Modeka Tacoma, velikost 36. Třívrstvá s vnitřní odnímatelnou teplou vložkou. Cena 3.000,-, (PC kolem 7.000,-). Dámské textilní kalhoty Modeka Tacoma, velikost 38. Třívrstvé s vnitřní odnímatelnou teplou vložkou. Cena 2.000,-, (PC kolem 6.000,-). Pánská textilní bunda Modeka Tacoma, velikost S. Třívrstvá s vnitřní odnímatelnou teplou vložkou. Cena 3.000,-, (PC kolem 7.000,-). Pánské textilní kalhoty Modeka Tacoma - prodáno. Více informací o sadě Modeca Tacoma lze stále v pohodě dohledat na internetu (stále se i prodává např. na kmbikers e-shopu). --- Možno samozřejmě i samostatně. Ideálně osobní vyzkoušení, Horní Počernice. Lze i případně zaslat přes Zásilkovnu.
Kalhoty MODEKA vel. 58
Prodám kalhoty MODEKA vel. 58/38. Použité 3x, stav jako nové. Mají zateplenou odnímací vložku. Typ: Cena 1.600,- Kč. Prodávám i bundu, rukavice, helmu a boty. To jen pro info. V případě prodeji kompletu mohu něco slevit.
MODEKA Edda Lady kožená dámská bunda
Dámská kožená bunda MODEKA Edda Lady, vel.L, nová, voskovaná hovězí kůže.
Kožená-textilní bunda na moto Macna Chameleon
Koženo-textilní bunda Macna Chameleon XL . Původní cena 14 000 kč Bunda se skládá ze třech vrstev - základní koženo-textilní bunda+ vnější nepromakavá textilní bunda+ vnitřní termo vložka . Precizně provedená, spoje vložek na rukávech pomocí zipů , vnější super nepromok . Původní cena 14 000 kč Bunda je pár roků používaná . Odloupaly se částečně reflexní prvky , jinak v pořádku Info od výrobce: - celosezónní - určena pro touring - kožená spodní bunda poskytuje optimální ochranu proti nárazu a odření; přímo laminovaná nepromokavá vrstva zamezuje vniknutí vody a profouknutí a udržuje vás i vaši spodní bundu stále v suchu - materiály: nepromokavá vrstva: Durylon, R-Tech spodní bunda: kůže, Dynamic - podšívka: membrána Raintex DL součástí nepromokavé vrstvy a odnímatelná termo vložka v samotné bundě - viditelnost: boční reflexní pruhy Side Eye, příprava pro reflexní vestu Vision Vest - odvětrávání: průduchy na rukávech v samotné bundě - chrániče: Sas-Tec CE protektory na ramenou a loktech, příprava pro páteřový CR protektor, ramenní protektory R.I.S.C. - věšák, nastavitelná šířka rukávů, pásky pro lepší uchopení, Easy Cuff manžety, krátký i dlouhý zip pro spojení s kalhotami, 3D síťovina
Dámská bunda na motorku MODEKA vel.38
Prodám dámskou bundu na motorku MODEKA vel. M/38. Ochrana loktů, zad a ramen, odepínatelná termovložka, větrací zipy. Délka: 66 cm Délka rukávů od ramen: 59 cm Šířka přes hrudník: 55 cm Šířka na spodním lemu: 46 cm Šířka přes ramena: 53 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy.
Cestovní boty Modeka Muddy Track 2
Enduro kotníkové boty Modeka model Muddy Track 2 v udané velikosti – 43. Jsou v zánovním stavu a minimálně použité. Materiál kůže s matnou úpravou povrchu Polyuretanem, membrána Hipora®: voděodolná větruvzdorná prodyšná, komfortní textilní výstelka (100% Polyester), certifikát CE dle evropské normy EN 13634:2017, snadné zapínání pomocí dvou plně nastavitelných přezek, oboustranná integrovaná ochrana kotníků, výztuž na řadící páčku, podrážka odolávající olejům a mastnotám, reflexní prvky v zadní části pro vyšší bezpečnost, výška boty cca 20 cm. Pohodlné cestovní boty i pro dlouhé vyjížďky na motorce. Původní cena 4500 Kč.