inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámská velká kožená peněženka s poutkem(zn.Vuch)

Kategorie: Kabelky

Prodám novou originál zabalenou peněženku, zabalená v dárkovém balení. Vhodná i jako dárek, výběr ze dvou barev tm. hnědá - hnědá. Cena za kus.

Popis: Elegantní tmavě hnědá kožená peněženka s plísňovým materiálem je jako zrozená pro opravdové dámy, které se nebojí ji naládovat všemi svými kartičkami a dalšími důležitostmi. A my víme, že ty jsi opravdová dáma. Kožená peněženka by se ti měla fakt líbit, protože ti vydrží spoooustu let. Je totiž z pravé kůže a ta zvládne ledaco. Klidně to testni. Peníze ani žádné cennosti z ní jen tak nevytrousíš, všechno je jištěné velkou kovovou klopou a kapsou na zip.

Jestli si koupíš olivově zelenou Sienu, tak by se ti měla fakt líbit, protože ti vydrží spoooustu let. Je totiž z pravé kůže a ta zvládne ledaco. Klidně to testni. Peníze ani žádné cennosti z ní jen tak nevytrousíš, všechno je jištěné velkou kovovou klopou a kapsou na zip.

Pravá kůže
Hlavní zapínání na patent
Uzavíratelná kapsa na zip na mince
Poutko na ruku
Mince
Bankovky
6-12 karet
Kůže

Popis
Vzor Jedna barva
Barva 1.tm. hnědá
2.hnědá


Rozměr 100 x 200 x 30 mm
Materiál Pravá kůže
Hmotnost 198 g
Zapínání Zip/ Cvok
Typ Dámská

Materiály a údržba

VNĚJŠÍ MATERIÁL
100% Vláknitá kůže
Vyznačuje se nepravidelnostmi jako jizvy, odchylky v tloušťce nebo pigmentové skvrny. Výroba spočívá tom, že se přírodní useň rozloží na malé kousky či vláknité částice a pak se opět spojí pomocí pojiva nebo bez něj. Čistěte přípravkem určeným pro pravou kůži.

VNITŘNÍ MATERIÁL
100% PO Polyester
Velmi snadná údržba vlažnou vodou nebo mýdlovou pěnou. Rychlé sušení.

Toužíš po peněžence, která na první pohled upoutá pozornost a získá si obdiv? Máš ráda kvalitní kůži? Chceš pozvednout svůj outfit na trochu vyšší úroveň? Tak tady jsi správně! S koženou VUCH peněženkou můžeš vyrazit na nákupy i do divadla nebo galerie. Zároveň se hodí i pro každodenní nošení, pokud hledáš kvalitní, stylový, a v neposlední řadě praktický módní doplněk. Bezpečně do ní uložíš všechny karty, bankovky i drobné peníze.

Elegantní a přitom hravá
Kožená peněženka se stane nedílnou součástí tvé kabelky. Ať už vyznáváš elegantní, nebo odvázanější styl, s koženou peněženkou nešlápneš vedle. Prostorné kousky nabízí nejrůznější vychytávky a důmyslné detaily. A na peněžence nechybí ani ikonický znak VUCH, podle kterého každý pozná, odkud ji máš!

Vyber si z naší nabídky tu nejlepší společnici pro nákupy i běžné pochůzky, která doladí tvůj outfit.
Dámská velká kožená peněženka s poutkem(zn.Vuch)
Podobné inzeráty
Dámská kabelka zn.Vuch
Nová nepoužita kabelka zn. Vuch, originál zabalená. Dárkové balení, tudiž možnost dát i jako dárek. Fotky mužů zájemci poslat, barvy odpovídají fotkám.PC 999kč, není už v prodeji. Popis… Kabelka Maggie je jedna z novinek, která je prostě jiná. Její minimalistický design a jednoduchost je předpokladem pro pohodové městské nošení. Ve Vuch jsme se pustili tak trochu do punku. První kabelka, která má jako popruh lano je prostě origoš. S tímhle kouskem budeš jiná, budeš vidět.“ Streetový design Hlavní zavírání na patent Asymetrické uvázání popruhu Logo Vuch, na zadní straně nápis „STEP OUT OF THE SHADE“ Vzor Jedna barva Barva Vínová-bordó Typ Kabelka do ruky Objem 7,9 Rozměr 270 x 210 x 140 mm Materiál Umělá kůže Hmotnost 462 g Zapínání Magnet Vnitřní látka 100% Polyester Popruh přes rameno ano Materiály a údržba 100% PU Polyuretan Polyuretan je syntetické vlákno, které je nenáročné na údržbu. K čištění používejte vlažnou vodu nebo vlažný roztok s neutrální mýdlovou pěnou.
Dámská střední kožená peněženka na zip (Vuch)
Prodám novou peněženku, na mě malá a tudiž nevyužiji. Pc 1099. Vhodně i jako dárek. Popis… „Tato peněženka je vyšperkovaná do posledního detailu. Okouzluje svými barvami, jedinečným vzorem, luxusními stříbrnými detaily i precizním zpracováním.“ Prostorná (až 12 karet) s RFID ochranou 2 přihrádky na fotku Oddělená kapsa na mince Zapínání na patent Mince Bankovky Občanka Fotka 6-12 karet Kůže Popis Vzor Vzor VUCH Barva Fialová Rozměr 160 x 110 x 30 mm Materiál Pravá kůže Hmotnost 180 g Zapínání Cvok Typ Dámská Materiály a údržba VNĚJŠÍ MATERIÁL 80% Vláknitá kůže Vyznačuje se nepravidelnostmi jako jizvy, odchylky v tloušťce nebo pigmentové skvrny. Výroba spočívá tom, že se přírodní useň rozloží na malé kousky či vláknité částice a pak se opět spojí pomocí pojiva nebo bez něj. Čistěte přípravkem určeným pro pravou kůži. 20% Mikrovlákno Označení pro syntetické textilní vlákno s velmi jemnou a hustou strukturou tkaní. Používá se např. k výrobě membrán u nepromokavých oděvů, jako imitace semiše nebo na výrobu potahů nábytku. Nepoužívejte silné prací prášky ani aviváž. VNITŘNÍ MATERIÁL 100% PU Polyuretan Polyuretan je syntetické vlákno, které je nenáročné na údržbu. K čištění používejte vlažnou vodu nebo vlažný roztok s neutrální mýdlovou pěnou.
Dámska velká kožená peněženka na zip (zn. Vuch)
Prodám novou nepoužitou peněženku zn. Vuch. krásná a prostorná mám ji v modré barvě a jsem maximálně spokojená. Originál zabalená v dárkovém balení, vhodné i jako dárek. Výběr barev …faktura. Vzor Jedna barva Barva 1.Vínová-1099kč 2.černá-1099kč 3.tm. modrá-879kč 4. béžová-824kč Popis… Pro holky, dámy i slečny, které si potrpí na kvalitě a eleganci, jsme navrhli peněženku Evie. Je vyrobená z pravé kůže, takže ti vydrží opravdu dlouho. Na zip si můžeš připnout praktické poutko, které si navlékneš na ruku a Evie se ti tak bude nosit ještě lépe. Uzavíratelná kapsa na zip na mince Dvě prostorné kapsy na bankovky Vnější kapsička na zip Prostor pro 12 karet Vzor Jedna barva Barva Vínová , černá, tm. modrá, béžová Rozměr 200 x 105 x 25 mm Materiál Pravá kůže Hmotnost 213 g Zapínání Zip Typ Dámská VNĚJŠÍ MATERIÁL 100% Vláknitá kůže Vyznačuje se nepravidelnostmi jako jizvy, odchylky v tloušťce nebo pigmentové skvrny. Výroba spočívá tom, že se přírodní useň rozloží na malé kousky či vláknité částice a pak se opět spojí pomocí pojiva nebo bez něj. Čistěte přípravkem určeným pro pravou kůži. VNITŘNÍ MATERIÁL 100% PO Polyester Velmi snadná údržba vlažnou vodou nebo mýdlovou pěnou. Rychlé sušení. Kožené peněženky „Kvalita a odolnost. Atributy, které jsou už dlouhou dobu spjaté s kůží a výrobky z ní. Pokud tedy chceš peněženku, která je investicí na mnoho let, tak vybírej z našich kožených peněženek. Můžeme ti zaručit, že už ji prostě nebudeš chtít pustit z ruky. Ať už kvůli její kvalitě, zpracování či barvě. Ty už si důvod najdeš.“
Nová dámská malá kožená peněženka na zip (Vuch)
Prodám novou nevyužitou peněženku, nevhodný dárek…pc 1099kč. Vhodné i jako dárek. Popis… „Záleží ti nejen na tom, jak peněženka vypadá, ale taky z čeho je vyrobena? V tom případě jistě oceníš to, že je šedá peněženka nejen designová, ale taky že na její výrobu byla použitá pravá kůže.“Kdo by nemiloval kožené doplňky, které nejen krásně vypadají, ale vyznačují se taky odolností a roky vypadají stále jako nové? I ty si jistě zamiluješ koženou peněženku. Pravá kůže Oddělená kapsa na mince Vnitřní prostor na bankovky a šest karetních přihrádek Vnější kapsa na zip Mince Občanka 0-6 karet Kůže Popis Vzor Jedna barva Barva Šedá Rozměr 90 x 120 x 25 mm Materiál Pravá kůže Hmotnost 96 g Zapínání Zip Typ Dámská Materiály a údržba VNĚJŠÍ MATERIÁL 100% Vláknitá kůže Vyznačuje se nepravidelnostmi jako jizvy, odchylky v tloušťce nebo pigmentové skvrny. Výroba spočívá tom, že se přírodní useň rozloží na malé kousky či vláknité částice a pak se opět spojí pomocí pojiva nebo bez něj. Čistěte přípravkem určeným pro pravou kůži. VNITŘNÍ MATERIÁL 100% PO Polyester Velmi snadná údržba vlažnou vodou nebo mýdlovou pěnou. Rychlé sušení.
Nová hladká kabelka s ozdobným logem (Vuch )
Prodám novou kabelku, nevyužiji Pc 1399kč, více fotek můžu poslat, vhodně i jako dárek. Další novinka, kterou si zamiluješ díky své barevné kombinaci. Šedá barva ještě nikdy nebyla víc sexy. Kosmetická taštička uvnitř je už jen pomyslnou třešničkou. Tenhle look je prostě Vuch.“ Hlavní zavírání na cvoček a magnet Součástí kabelky kosmetická taštička (180 x 210 x 60) Vyražené logo Vuch, velké odepínací logo Dva způsoby nošení Hlavní kapsa Rozměrná Popruh Zavírání magnet Popis Vzor Jedna barva Barva Šedá Typ Kabelka do ruky Objem 12,9 Rozměr 260 x 320 x 155 mm Materiál Umělá kůže Hmotnost 468 g Zapínání Magnet Vnitřní látka 100% Polyester Popruh přes rameno ano Materiály a údržba VNĚJŠÍ MATERIÁL 100% PU Polyuretan Polyuretan je syntetické vlákno, které je nenáročné na údržbu. K čištění používejte vlažnou vodu nebo vlažný roztok s neutrální mýdlovou pěnou. VNITŘNÍ MATERIÁL 100% PO Polyester Velmi snadná údržba vlažnou vodou nebo mýdlovou pěnou. Rychlé sušení.
Nová Pánská peněženka (zn. Vuch)
Prodám novou peněženku, originál zabalená v dárkovém balení samozřejmě vhodné i jako dárek. Popis: Lidé si všímají všeho. Třeba i toho, jakou máš peněženku. Udělej na své okolí skvělý dojem s pomocí béžové pánské peněženky Jerome.“ Vuch Men> Kapsa na drobné s uzavíráním na patent 3 přihrádky na karty 2 přihrádky na vnější straně Prostor na bankovky rozdělen na dvě části Mince Bankovky Občanka 0-6 karet Popis: Vzor Jedna barva Barva filtr Hnědá-šedá Rozměr 110 x 100 x 25 mm Materiál Umělá kůže Hmotnost 115 g Typ - Pánská peněženka VNĚJŠÍ MATERIÁL PU Polyuretan Polyuretan je syntetické vlákno, které je nenáročné na údržbu. K čištění používejte vlažnou vodu nebo vlažný roztok s neutrální mýdlovou pěnou. Materiály a údržba VNITŘNÍ MATERIÁL 100% PO Polyester Velmi snadná údržba vlažnou vodou nebo mýdlovou pěnou. Rychlé sušení.