inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské cyklistické tretry BLACK vel. 39

Kategorie: Horská kola

Dámské cyklistické tretry BLACK vel. 39. Doprava 100,- Kč.
Dámské cyklistické tretry BLACK vel. 39
Podobné inzeráty
Dámské cyklistické tretry
Prodám dámské cyklistické tretry. Jsou velice pohodlné. Nechám s kufry. Boty jsou používány. Velikost 39. Značka: ROCKRIDER (DECATHLON). Více informací v odkaze:
Cyklistické tretry Giro Cylinder 43
Prodám cyklistické tretry Giro Cylinder ve velikosti 43 v barvě Blue/Black. Tretry jsou úplně nové, jen vyzkoušené a nesedí mi. Namontovány kufry SPD z předešlých treter. Doporučená MOC je 3.299,-
Cyklistické boty tretry SPECIALIZED vel.47 odpovídá vel.46
Dobrý den, prodám nošené používané cyklistické tretry SPECIALIZED vel.47 odpovídá vel.46. Najeto cca 2500Km. Stav viz foto. Tretry jsou pouze špinavé od řetezu, nejsou nijak poškozené. Prodávám bez kufrů. Myslím že někomu mohou ještě posloužit. Osobní předání Praha nebo Kamenice u Prahy Při rychlém jednání sleva na 300 Kč.
Cyklistické Tretry MTB Crono MTB CX3 44
Prodám zánovní cyklistické Tretry MTB Crono MTB CX3 ve velikost 44, včetně kufrů, najeto cca 500km. Prodávám z důvodu přechodu na platformy. Crono CX3 jsou tretry určené pro výkonnostní i amatérské cyklisty, pro které je pohodlí a jednoduchost nadevše ostatní. Tuhá nylonová podrážka vyztužená karbonem, pevný a prodyšný svrchní materiál, atraktivní design s lesklým povrchem a vysokou odolností proti oděru, systém zapínání s mikroposuvnou přezkou a dvěma pásky se suchým zipem, to jsou základní stavební kameny tohoto po všech stránkách velmi oblíbeného modelu.
MTB Tretry Shimano WM-64 Torbal White - vel.41
Zpět na prodejce MTB Tretry Shimano WM-64 Torbal White - vel.41 Předchozí obrázekNásledující obrázek 5 fotografií Cena: 1 000 Kč Nové MTB tretry SHIMANO - SH-WM64W Torbal White - vel.41, které nebyly vyměněny za větší číslo včas a čekali na své objevení až při vyklízení sklepa... Dámská sportovní a terénní obuv SHIMANO - SH-WM64W - Tretry dámské bílé torzní mezipodešev TORBAL umožňuje přifozeně "plynulý" pohyb při sjezdech mezipodešev vyztužená skelným vláknem pro účinný přenos energie supernízká přezka s mikroposuvem a křížené pásky pro spolehlivé zajištění nohy speciální dámské tvarování pro přirozenější a pohodlnější usazení na nohu agresivní lehká pryžová podešev pro záběr za všech podmínek
Dámské cyklistické tretry SHIMANO WM 61 vel. 40
Dámské cyklistické tretry SHIMANO WM 61 vel. 40. Doprava 100,- Kč.