inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské lyžařské kalhoty Alpine Pro, vel.: 36/38

Kategorie: Sportovní oblečení

Komfort a pohodlí piř zimních sportech Vám zajistí tyto lyžařské kalhoty ANIKA 3. Bez problémů odolají silnému sněžení, velkému mrazu, dešti i větru. Materiál s membránou PTX SNOW je navíc velmi pružný a dosahuje vodního sloupce ve výši 10 000 mm a paropropustnosti 10 000g/m2/24h. Pro maximální využití při zimních sportech mají zimní kalhoty ANIKA 3 pohodlný polopřiléhavý střih, hřejivou výplň i podšívku, podlepené švy, nařasený pas do gumy, polohovatelné šle, anatomicky tvarovaná kolena pro příjemný pohyb a nohavice ve spodní části zpevněné speciálním materiálem chránícím proti oděru. Nohavice jsou navíc ve spodní části rozepínatelné pro snadnější obouvání. Moderní a dokonale reflexní potisk nesmí na lyžařských kalhotech chybět. Top stav. Množstevní sleva na Vás čeká již při odběru 2 kousků oblečení z našeho obchodu. Uvedená cena nezahrnuje náklady na dopravu.
Dámské lyžařské kalhoty Alpine Pro, vel.: 36/38
Podobné inzeráty
Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO MANT
Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO MANT - [6.1. 2023] Smazat/ Upravit/ Topovat Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO MANT - 1 Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO MANT - 2 Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO MANT - 3 Velmi málo nošené, bez vad. ROZMĚRY: Celková délka je 112 cm, od rozkroku 81,5 cm, pas v klidu 48 cm, pruží nebo jde ještě nastavit suchými zipy. Pánské lyžařské kalhoty ALPINE PRO MANT jsou vyrobeny z nepromokavého, paropropustného a větruodolného materiálu PTX 5000 doplněného o úpravu Teflon EcoElite™ a hodí se nejen na lyže, ale i na jiné zimní radovánky. Kalhoty jsou pohodlného polopřiléhavého střihu, mají odepínatelné a nastavitelné šle, nohavice zpevněné ve spodní části proti oděru s praktickou sněhovou manžetou.
Dámská sportovní tílka Dynafit (vel. M, L)
Doprodej skladu dámských funkčních triček Dynafit. Trika jsou nová, nenošená, včetně visaček. V případě zájmu pošlu více foto: Dámské tílko Dynafit Vert 2 W Tank / vínová / vel. M, L  (650Kč/ks) Dámské tílko Dynafit Vert 2 W Tank / růžová / vel. M (650Kč/ks) Dámské tílko Dynafit Alpine Pro W Tank / oranžová / vel. M, L (790Kč/ks) Dámské tílko Dynafit Alpine Pro W Tank / růžovo-modrá / vel. M (790Kč/ks) Dámské tílko Dynafit Alpine 2/1 W Tank / vínová / vel. M (940/ks) Dámské tílko Dynafit Alpine 2/1 W Tank / modrá / vel. M, L (940/ks)
lyžařské kalhoty XS, S
1.sytě červené zn. SAM, vel. XS, nošené, s bederním pasem, který jde oddělat, včetně šlí, kapsy, regulace pasu, reflexní prvky, aj...260,-- 2.lyžařské kalhoty Alpine pro šedé vel. XS, nošené, vše funkční, zvýšený pas přes záda, šle, regulace pasu suchými zipy + guma v zadní části, aj. funkce, šedé, 290,-- 3. sportovní kalhoty Nike,vel. XS,starší, nošené, černé, podšité síťkou, ukončeny funkčními zipy, boční kapsy na zip, v pase guma, po bocích bílý lampas, dobrý stav, 140,-- 4.lyžařské kalhoty ENVY vel.S tmavě oranžové lyžařské kalhoty, nošené, v dobrém stavu, v pase gumy + zapínání, kapsy se zipem, oddělávací kšandy, pěkné 260,--
Lyžařské kalhoty pánské a dámské Roveco Softrole RVC
Lyžařské kalhoty Softrole černé barvy vel.M ,nepromokavé,nastavitelný pas,odnimatelné šle,délka 105 cm.Používané,velmi dobrý stav,udržované. Cena 400 Kč Dámské kalhoty vel.S softshellové mírně elastické,teplé,nastavitelný pas délka včetně pasu 95 cm.Velmi dobrý stav. Cena 300 Kč V případě zájmu ,zdarma outdorové dámské kalhoty Alpine vel.34
Dámské kalhoty Direct Alpine Patrol Lady Fit  - XS
Prodám Dámské kalhoty Direct Alpine Lady Fit v barvě petrol/grey. Velikost XS. Kalhoty byly dvakrát nošené. Kalhoty jsou příjemné, krásně se přizpůsobí tělu, jsou elastické a anatomicky tvarované, takže nechají vyniknout přednostem a nijak neškrtí při chůzi. Kalhoty mají elastický pas s poutky pro pásek, jednu malou zipovou kapsu v předu, dvě běžné kapsy a dvě kapsy v zadu. Možné předání v Praze Holešovice nebo Modřany. Je také možné kalhoty poslat přes zásilkovnu / poštou.
Dámské lyžařské kalhoty Alpine Pro vel. M
Prodám nové dámské lyžařské kalhoty Alpine Pro, vel. 42, po celé délce zip pro snadnější oblékání, 2 kapsy na zip, odepínací šle.