inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské motorkářské oblečení Lime

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Nabízím k prodeji nové nikdy nenošené motorkářské oblečení, kvalitní bunda s mnoha bezpečnostními prvky a chrániči,ramen,loktů, páteře, značky Lime velikost 38.Odepínací vnitřní teplá vložka a Stretchové kalhoty z Kevralu velikost 31/32 ,též odepínací vnitřní ochrana kolen.
Původní cena celkem 5900,.viz cenovky na fotkách. Nyni 4500,. za komplet.
Dámské motorkářské oblečení Lime
Podobné inzeráty
Bunda a kalhoty MBW Lime
Prodám textilní bundu MBW Lime vel. 54, délka rukávu 65 cm a textilní kalhoty MBW Lime vel. 54, délka nohavice 107 cm, obvod pasu 94 cm, zip pro propojení s bundou. Obojí s vyjímatelnou tepelnou a nepromokavou vložkou. Koupeno srpen 2022, na sobě jsem měl asi 4x. Bez poškození. PC 8.100,- Kč za obojí. Tel.
Pánské motorkářské rukavice - CRIVIT LIDL
Prodám nové Pánské motorkářské rukavice - CRIVIT LIDL. Více informací viz odkaz: Jedná se o podobný tip.
Dámské motorkářské oblečení
Prodám dámský motorkářský komplet MBW Lime Summer Beige Jacket - dámská textilní moto bunda - cena 2.400 Kč, vel.40. MBW Summer Beige pants - dámské textilní moto kalhoty - cena 2.000 Kč, vel.38. Celý komplet je ve velmi dobrém stavu, minimálně nošený. Prodám zvlášť i dohromady. Bunda má vyjímatelné CE protektory na loktech a ramenou, porotenový chránič páteře, vnitřní zip na sepnutí kalhot. Kalhoty mají vyjímatelné chrániče kolenou, porotenové chrániče boků, možnost připnutí k moto bundě pomocí zipu. V případě zájmu pište pouze na SMS na číslo .
Motorkářské rukavice Richa NV Evolution, vel.L
Prodám motorkářské rukavice Richa NV Evolution, vel. L, výborný stav, neodřené. Preferuji osobní odběr Kolín a Praha východ. V případě zaslání požaduji platbu předem na účet včetně poštovného. Možno dokoupit další motorkářské vybavení, viz. mé další inzeráty.
Bunda a kalhoty zn. Lime, vel. 54
Prodám oblečení na motocykl značka Lime, velikost 54, včetně zateplení a pláštěnky.
Dámská motorkářská kombinéza
Nabízím dámské motorkářské oblečení, bunda značky SPARK velikost 2XL a kalhoty od značky LIME velikost 58, výztuhy na ramenou, zádech, loktech, kolenou a stehnech. Důvod prodeje je nevyužití KONTAKT PROSÍM SMS NEBO HOVOR