inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské rukavice Held

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Vel.7, nové, nejeté
Dámské rukavice Held
Podobné inzeráty
Held moto oblečení
Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;) Dobrý den, nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen. Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma. Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M. Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet. Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.
Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza L 42
Veľkosť bundy aj nohavíc je 42 alebo L. Ideálna na výšku 164-172cm, váhu medzi 64-70kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 50cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice pás: cca 80-95cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 69cm celková dĺžka nohavíc: 99cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza. Športový strih bundy aj nohavíc. Farebné prevedenie je čierna, biela a strieborná koža, čierne strečové textilné časti. Kvalitné pevné HELD CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Dlhý okruhový zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy. Bunda má športový strih, 2 vnútorné vrecká. Elastický pás, reflexné prvky, perforované časti pre lepšie vetranie Nohavice majú strečové časti, reflexné prvky, suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je vvo výbornom stave, bola málo nosená. Kvalita od značky HELD, pôvodne stála vyše 600€.
Rukavice Held Sparrow, velikost 11/XXL
Prodávám prakticky nové rukavice z důvodu nevyhovující velikosti. Původní cena 1350,-Kč. Možnost osobní předání po dohodě, nejlépe okres Litoměřice. Jinak + poštovné. Cestovní kožené moto rukavice HELD SPARROW: anatomicky tvarovaná dvouvrstvá dlaňová část, která zaručuje pevnost a cit při uchopení vnitřní bavlněná podšívka měkké chrániče TEMPERFOAM na kloubech hřbetu ruky, ty chrání v případě nárazu měkké chrániče TEMPERFOAM na kloubech prstů (malíček, prsteníček, prostředníček) zpevněná malíková hrana a dlaň kůží panely z elastické žebrované kůže u kořenů prstů odolnost proti oděru stěrač hledí (plexi) elastický lem kolem zápěstí stahovací pásek na suchý zip zapínání suchým zipem pod dlaní na spodní straně límce nad zápěstím rukavice certifikovány dle normy EN13594/2015 Standartd cat.II, level 1 Materiál: vrchní část rukavic: hovězí kůže dlaň: hovězí kůže
Rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S
Prodám rukavice na motorku ALPINESTARS SP X AIR CARBON, vel. S. Nové, nepoužité. Alpinestar x air carbon jsou krátké sportovní rukavice, které jsou vyrobeny z prvotřídní kůže v kombinaci s odolnou textilií. Početná perforace předurčuje rukavice pro teplejší počasí. Karbonový protektor kloubů v kombinaci s protektorem člunkové kosti a výztuhy v oblasti manžety rukavic, zajišťují vysoký stupeň ochrany. Rukavice jsou celé CE certifikované. Krátká odvětrávaná letní rukavice kombinace prvotřídní kůže a velmi odolné textílie, pevný karbonový protektor kloubů perforace pro optimální proudění vzduchu, manžeta na suchý zip, protektor člunkové kosti, strečové panely pro neomezený pohyb, výztuhy rukavice pro lepší bezpečnost a komfort, panelová konstrukce dlaně na vnější straně rukavice, kompatibilní s dotykovými panely navigace/mobil, CE certifikované rukavice. Osobní předání po tel domluvě, odeslání PPL, poštou nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Rukavice  Held - kevlar
Prodám tenké kevlarové rukavice Held ve vel. L. Původní cena byla 4 000. Rukavice jsem použil párkrát, jako vlastně i celou moto. Důvod prodeje: končím s moto
Bunda Held Shina vel.46
Prodám dámskou koženou bundu Held Shina vel.46 (L-XL) jako nová 3 krát na sobě. Bunda má chrániče. Původní cena byla dost vysoká.