inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské svetry

Kategorie: Svetry

Dámské svetry
krátký háčkovaný 50,-
bílý dlouhý (vel.spíš M/L) 40,-
velký hnědý 40,-
Osobní odběr Brno nebo zásilkovna.
Telefon není platný, v případě zájmu pište přes kontaktní formulář.
Dámské svetry
Podobné inzeráty
Vojenské zelené úpletové svetry (6ks)
Nabízím k prodeji (6ks) vojenské zelené úpletové svetry. Svetry jsou jako nové, téměř nenošené. Rozměry na fotkách. Jsou hodně pružné, sedí na velikost S-XL. Uvedená cena je za 1 ks.
Svetry a vesta
Prodám svetry 8-10 let a vestu dětské 9+. Vesta a svetry nošené, chcete-li vědět parametry, kontaktujte mě emailem, nebo SMS. Cena za svetr jeden kus 200kč, vesta 150kč
Original italské svetry značky GAS
Nabízím tyto svetry. Jsou to originály italské značky GAS. Velikost je to v podstatě XL. Jsou v naprostém TOP stavu. Nosil jsem je zřídka. Jsou z příjemného materiálu. Měřím 184 cm a mě byly naprosto ideálně. Nabízím i možnost přivézt svetry přímo ke kupujícímu, kvůli vyzkoušení. Cena dohodou. Pořizovací ceny nebyly nízké. Nabízím a preferuji možnost osobního převzetí v Brně, Brně-Venkov či okolí. Zboží jsem ochoten dovézt až na místo ke kupujícímu. Také se pohybuji v okresech Zlín, Třebíč, Ždár nad Sázavou, Blansko a Vyškov. Zboží jsem schopen doručit i do Ostravy. Vše je na dohodě. Odpadají tak složitosti a komplikace s poštovným a doručováním.
Dva bílé, ručně pletené dámské svetry
Prodám dva teplé a hezké dámské svetry, jsou ručně pletené a příjemné, ve velmi dobrém stavu, viz foto. Každý svetr má své tři fotky. První je rolák a druhý má kulatý výstřih. Teplé, zimní a slušivé. Velikost 40 - 42, příjemný materiál a nechám je hodně levně. Rolák jen za 70,- a druhý za 50,- Kč. Pokud se Vám líbí oba, nechám je jenom za 100,- Kč. Mohu i v pohodě poslat. Zájemce může volat kdykoliv, na telefon .
Dámské lehké svetry - různé druhy
Dámské svetry vel. SX - Barva: fialová a modrá Stav: Použité, jako nové Cena za kus 120 Kč. Při odběru obou kusů najednou cena 200 Kč. Doprava: Osobní odběr: Bohumín Zásilkovna: 80 Kč
Dámské svetry - kardigany, vel. 48/50, XL
Prodám různé dámské svetry-kardigany, viz FOTO, NOVÉ, nenošené, vel. 48/50 (oversize), XL. Ceny dle modelu-do 149,-. Osobní odběr v Praze nebo poštou-platba předem převodem na můj účet vč. ceny za poštovné dle sazebníku pošty. Prohlédněte si další moje nabídky, při objednávce více ks hradíte jen jedno poštovné.