inzerce, prodej, prodám, bazar

Dámské závodní sako Equiline SUSY

Kategorie: Koně - potřeby

Prodám dámské závodní sako Equiline SUSY černé s oranžovým semišovým límečkem. Na přední straně tři falešné kapsy a znak Equiline. Zcela nové, nenošené, s vysačkou. Velikost IT42, odpovídá vel. 36.
Cena: 1.500,- + pošta.
Dámské závodní sako Equiline SUSY
Podobné inzeráty
Závodní sada pro koně a jezdce - Equiline, Spooks, FairPlay
Krásná ladící sada na závody. DEČKA A ČABRAKA EQUILINE SMITHSTONE Klasická Equiline dečka v diamant proševu. Čabraka na uši ve stejném designu. Tm. modrá barva s červeno-bílou paspulkou a detaily. Velikost Full VS. ZÁVODNÍ SAKO SPOOKS Pohodlné lehké sako zn. Spooks. Strečový materiál, který neomezuje v pohybu a zároveň odpuzuje nečistoty (90% nylon, 10% spandex). Tm. modré s červenými detaily. Kupováno z druhé ruky, vel. S. ZÁVODNÍ TRIČKO FAIRPLAY JUSTINE Krásné závodní tričko zn. FairPlay. Elastický funkční materiál, který dobře odvádí vlhkost a přizpůsobí se každému pohybu (82% polyester, 18% elastan). Tm. modrá barva s bílými rukávy a výstřihem, které jsou decentně nařasený a prošity stříbrnou nití. Vč. náhradního ozdobného knoflíku. Velikost XS, ale padne i S. RAJTKY CASSINI KONTRAST Příjemné závodní rajtky zn. Cassini s celokoženým sedem. Pevný, přesto pohodlný materiál (polyviskoza s lycrou), dvě přední kapsy na zip. Bílé s šedým sedem. Velikost 36. Vše kromě saka použitou pouze jednou. PC celé sady 9.000,- PŘEDNOSTNĚ PRODÁM JAKO CELEK. POUZE EMAIL, tel. číslo neplatné děkuji.
Luxusní sako Equiline 36
Nabízím k prodeji jezdecké závodní sako Equiline X-flow. Funkční materiál s perfektními vlastnostmi. Je velmi lehký, prodyšný a pohodlný. Sako dělá krásnou postavu, elegantní stříbrné zdobení na límečku a podél zapínání, super funkční materiál hlavně na léto. Černá barva. Velikost IT 40 což je naše 36. Prodám včetně praktického obalu na saka od Equiline se zipem a velkou uzavíratelnou kapsou. Sako je nové včetně všech cedulek. PC přes 9tis
Dámské závodní sako Equiline
Prodám nepoužité dámské závodní sako Equiline vel. IT 44 (odpovídá naši 40). V perfektním stavu, vzadu dva malé rozparky a vypasovany pas. Skvěle sedí, velmi příjemný materiál.
Dámské sako Equiline
Prodám dámské závodní sako Equiline, velikost XL - IT 46 (= naše 42).
vybavení
prodám poprsák Kentaur Torino, Full, hnědý, téměř nenošený, PC: 4800,- NC: 3000,- uzdečka Dy'on Working Classic WOAAHL, Full, hnědá, používaná, ale v pořádku, PC: 4200,- NC: 2200,- kožené průvlečky Kentaur, Full, černé, 600,- hanoverský nánosník Dy’on, Full, hnědý, téměř nenošený, PC: 2200,- NC: 1000,- modrá sada Equiline, starší kolekce, běžné známky užívání - 800,- hnědá uzdečka s mexickým nánosníkem, Full, téměř nepoužívaná - 900,- (včetně otěží) černá uzdečka Prestige s mexickým nánosníkem, Full - 1800,- čabraka Equiline, modrá, Full - 300,- gelovka acavallo - 600,- udidla vel 13,5 návleky na rajtky Kingsland, vel M, nikdy nenošené - PC: 3000-, NC: 2000,- závodní tričko Equiline s vysokým límečkem, vel 40, téměř nenošené, top stav - 800,-
Sako Equiline
Prodám sako značky Equiline - vel. italská 42 (naše tedy 44) - petrolejová barva - pohodlné, pružné sako na skákání; zkracované rukávy pouze přistehnutím, možno vrátit na původní délku, dva rozparky PC: 5800,-, NC: 2000,- Možno poslat poštou, zásilkovnou. Ceny jsou uvedené bez poštovného. Osobní předání Praha.